Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[Amelieeee
yaaa küllü kumral saç rengine bayıldımmmmm benim istedigim renkte buu
şu anki saçım kızıl üstüne koyu kestanee bende boyasam tutarmı acaba öyle cok sevdim onuu istiorum benn a.s.
sagol şekerim cok yardımci oldun..peki platin sarısını ayne marka mi kulandin?nr.neydi?saclarım uzun 2 kutu küllü kumral alsam yeter sanırım platin yarım kutu karıştırsam yeter mi sence?
valla harikasın denicam bakalım...en son sacç rengini bayildım tam istedim gibi olmuş.umarım banada ayne olur..peki şu marka sacina parlaklık verir mi?bir arkadaşim Palette kulandı mükkemel bir parlaklık verdi.Şu Deluxe serisi.
kız mügüş naptın saçına ben görmedim
bende olmadı işte bu bende bundan aldıydım 2 tüp vardı içinde ama cila gibi daha çok parlattı saçımı neyse denerim yine ama 2 kez boyayıp 3. de platin sarıyla denemek lazım demek ki
çikolata karamelde çok gitmiş sana o da çok hoş
ğer bundan sıkılırsan mutlaka o renge dön harika tenine gitmiş çok doğal ama o kadar da havalı bi renk malzeme güzel olunca tabi ne yapsan yakışır:)
hadi bakalm cnm hallettine sevindimm serditaa :)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya bu voilada bi kutuda 2 tane varmış ya hala devam ediomu acebaaaakaydirigubbakcemile2