Kıza hem kartlarıni bıraktırdı ama arabasını kullanıyor milyonluk araba onuda biraktirsa yaZaten ayrılığa alıştırmak için Umut’u hanzoya çevirmişlerdi. Çok tepki alınca demek ki düzeldi de aşka geldi
Fakir gururları da ayrıca baydı yamirasta zaten payı var Nursema’nın bu kadar çileye ne gerek var.
Yaaa bu kıvılcımin kızıyla sevgilimi kızzz metehanla yoksa sıkı kankalarmı bu ertuğrulun kızıyla olursa varya öteki fena kin tutar cok üzülürErtuğrul da kendisi herşeyde kıvılcımı yanında kızını de Metehanla görüştürmuyor erkek diye.
Değiller zaten bi onlar kalmıştıYaaa bu kıvılcımin kızıyla sevgilimi kızzz metehanla yoksa sıkı kankalarmı bu ertuğrulun kızıyla olursa varya öteki fena kin tutar cok üzülür
Ensonda hersey patladı ama doğaya çok suç attı pembe ailemize girdin herseyi mahvettin diye simdi fatih arada kaldı doğada sanki fatihten bosanmayacak gibi simdi böyle olunca doğa artık fatih evlenmeyecek diye korkacakAlev - Apo ilişkisi hiç olmalıydı ne buldu babası yaşında adamda ki ilk adım ondan geldi yani sırf para ve güç için galiba fatihle- ayline kizarken alev de aynı duruma düştü ama pembe başından beri hissetti kadın aralarında birşey olacağını.
Evet ya mihri hoslanıyo sevgili değiller diye akıllıca yakınlaşmaya calışıyor ama digeri bence üzülecek eger aralarına birsey olursaDeğiller zaten bi onlar kalmıştıvazgeçtiler kankalar mihri hoslanmaya başladı zaten.
Aynen pembe hisseti hep,alevin anneside aynı şekilde ama kimse inanmadiApo alev gittiiirezalett midem bulandı
Fragmanda gösterdiler. Ömer Kıvılcım’a söylüyor.Gelecek bölüm fragmanında ne olacak aceba
Bu benim çok şahit olduğum bir durum. Zengin erkekler genç yaşta görücü üsulu evleniyorlar. içlerinde yaşanmamışlıklar oluyor. Çoğu daha genç ve güzel bir kadına aşık oluyor. ama ben boşananına şahit olmadım. Böyle adamlar itibara çok önem verir. Toplum baskısından çekinir. Dışarda istediğini yapar. Ama karılarından da boşanmazlar. İyi aile babası profili çizerler. Alev’e gelecek olursak Abdullah beyin nesinden bu kadar etkilenmiş olabilir desek Bence ağırbaşlılığı ve sakinliği. Yoksa sadece para olsa Rüzgar’da gayet zengin bir adam. Ama onunla ilişkileri yara almış. Rüzgar Alev’i aldatmış. Bir çocuğu olmuş. Bir de Alev kıpır kıpır bir kadın. Rüzgar’da öyle. İlişkilerde bir taraf hareketli ise, diğer taraf sakin olur ki bir denge olsun. İki taraf birbirine benzediğinde çatışırlar.Alev - Apo ilişkisi hiç olmalıydı ne buldu babası yaşında adamda ki ilk adım ondan geldi yani sırf para ve güç için galiba fatihle- ayline kizarken alev de aynı duruma düştü ama pembe başından beri hissetti kadın aralarında birşey olacağını.
Fragmanda Pembe Doğa’ya çemkiriyor. Sen bizim hayatımıza girdin, bela peşimizi bırakmadı. Hepsi senin yüzünden diyor.Aynen pembe hisseti hep,alevin anneside aynı şekilde ama kimse inanmadi
Ruzgar çıkmadı fragmana o neolcak acepAynen pembe hisseti hep,alevin anneside aynı şekilde ama kimse inanmadi
2. De çıkar rüzgar diziye insanları ise alsın diye geldi heraldeRuzgar çıkmadı fragmana o neolcak acep
Alev puff gibi uctu bakalımm işinden olacakmı tabi apo zengin ölürse aleve kalacak miras heyy gidimm2. De çıkar rüzgar diziye insanları ise alsın diye geldi heraldeönce Ömerle sponsor olayı,sonra kıvılcım, şimdi Nursema ha birde organizasyon işini Aleve vermişti
Rüzgar’a üzüldüm ya2. De çıkar rüzgar diziye insanları ise alsın diye geldi heraldeönce Ömerle sponsor olayı,sonra kıvılcım, şimdi Nursema ha birde organizasyon işini Aleve vermişti
Entegre olmak için değil de, bazı şeylerim farkına vardıklalrı için benceya sen ne diyorsun entel. Bu dediğim eniştemlerim evinde 20 sene önce televizyon yoktu. biz çocuğuz daha. bize elini vermezdi bayramlarda. Geçenlerde baktım facebook’una imza günü düzenlemişBir tane romanı Trt.de dizi olmuş. Onlarda bir yerde kırılmak zorunda kaldı entegre olabilmek için. “Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir” diye duymuştum bir yerlerde
Boğaza nazır evde oturuyor da ondan:)Umut ta 2 iste birden çalışıyor yani az kazandığını düşünmüyorum evlendikten sonra adami iyice fakir yaptilaruzun süredir kira ödenmiyornus Nursema tablolar sattı yani düşük paraya sattığını düşünmüyorum onunla odeyebilirlerdi kira
Evet entel. Her harfine katılıyorumEntegre olmak için değil de, bazı şeylerim farkına vardıklalrı için bence
Mesela sosyal ortamlarda kadınlı erkekli ortamlarda kimsenin şeyi elinde gezmeden de sosyal olabileceğini gördükleri için, ya da iş icabı bulundukları ortamlarda aslında kötü tarafı yokmuş diye bi nevi aydınlanma yaşadıkları için.
Yani. Hep derim herrks için geçerli bence.
Hayat hangi yaşam tarzını benimsersen benimse dengede yaşanmalı.
Denge herşeydir.
Dengeyi kaybedersen ruhunu da kaybediyorsun, hayatın zehir oluyor.
Ama Dengeyi yakalarsan ister çıplak kadın gör dönüp bakmazsın.
Ertuğrul gibi mesela.
Çok beğeniyorum adamın tarzını.
Kendi inançları var ama herkese saygılı.
Ve benimsemediği şeyleri ifade ederken kimseyi kırmadan olaylara yaklaşımı bence olması gereken muhafazakarlık.
Çünkü dini referans alan birinin öyle yaşaması lazım.
Boğaza nazır evde oturuyor da ondan:)
Hem belki kirasına da zam gelmiştir:)
Ayyy apoya dayanamıyorum, katlanamıyorum, o pos bıyıklı halleri beni benden alıyor, adamın yaşlılık benleri çıkmış ya.
Alev de brad pitt miş gibi apoya bakışları varya, tam aptal çıktı kadın yaa.
Sen öyle güzel, eğitimli bir kadın ol, git dedeye melul melul bak.
Bu apo alev kısmı aşırı abartı.. Hiç böyle gerçek hikaye olur mu yaa. İnsanın öyle bir adamı midesi kaldırmaz be. O adamda performans bile yoktur :))))
İşte ummadığın taş baş yarıyor.
Ne kadar eğitimli, güzel bir kadın da olsan aptalca, aptal bir adama aşık olabiliyorsun.
Adam boşansa ne olacak.
5 sene sonra ölür zaten.
Kadınların şu duygusala bağlayıp kendilerini aptal yerine koymalarına ayar oluyorum yaa..
Gel de tam tersini düşün.
Hiç genç erkek nenesi yaşında kadına öyle aşık olur mu olmaz.
Erkekler mantıklı bu konularda.
Ama kadınların şu duygusallığı beni delirtiyor
.
Bir an önce apo ölür de kurtuluruz inş.
İyice baydı.