Ovvvv bu bölümde fena geliyor bebeğim sağoll bilgilendirdiğin içinAşkım burdan izle. Ömer kardeşine ”ben yıllarca kardeş acısı çektim, sıra sende” diyor. Yani hastalığı ölümcül. Bence hastalığı ile ilişkilendirecekler kardeşini. Ondan nakil filan yaparlar.
Ama Ömer'in nakillik bir durumu yok ki beyninde baloncuk olusmasiAşkım burdan izle. Ömer kardeşine ”ben yıllarca kardeş acısı çektim, sıra sende” diyor. Yani hastalığı ölümcül. Bence hastalığı ile ilişkilendirecekler kardeşini. Ondan nakil filan yaparlar.
Bir de Bekir Ömer in yerine geçermiş falan filanAy bide fragmanıda vermediler gelecek hafta için verirlerdii iyice heyecan ettiler bizi yavv
Vallahi aklıma gelmedi değillBir de Bekir Ömer in yerine geçermiş falan filan
Bulca canımmmAma Ömer'in nakillik bir durumu yok ki beyninde baloncuk olusmasi
Yoo tam olarak öyle bir çevredeyim hatta ailenin içindeyim.başta severek izliyordum ama artık iyice muhafazakar kesimi aşağılama gitgide arttı
şikayetlerin haklı olduğunu düşünüyorum
hiçbir muahafazakar aile dizideki gibi abartı değil.
dünya değişiyor,muhafazakar aileler de öyle
amma abarttılar...
evet var böyle aileler ama belki toplum içinde yüzde 5 ancadır
artık herkes eğitimli,megakentlerde yaşıyor,hatta muhafazakar kesim dizideki seküler kesim gibi yaşamaya başladı tam tersi.
bence mahallenin iki tarafından olaylara bakmak için çok güzel bir dizi olabilirdi.
ama dizi muhafazarları aşağılama dizisine dönüştü.
artık keyif almıyorum izlemeyi bıraktım.
sizinki bir örnk olabilirYoo tam olarak öyle bir çevredeyim hatta ailenin içindeyim.
Dizide hatta diyorum bizim buralardan mı bilgi alıyor bu senerist, ya da bizim camiadan bir aile mi diye şüphelenmiyor değilim. Hatta çoğu cümleleri bile aynı özellikle Pembe hanımın o maddi gücün verdiği kibir, inanılmaz abartı haller, en muhafazakar ama en yanlış batıl bütün inançlarla dolu yaşayanda onlar. Direk tanıyorum her karakteri
Benim söylediğim bir elin parmağı değil oldukça fazla özellikle maddi gücü onlara benzer bir çevreden bahsediyorum hepsi tam olarak böyle. Fazlası var azı yok.sizinki bir örnk olabilir
ben de muhafazakar camiada yaşıyorum.
bu kadar abartılı olan içlerinde bir elin parmağını geçmez.
çok abartılıyor.
Gerçek hayat hikayesi diye başladı dizi ama kimin hayat hikayesi kitabı mi var acaba ama olsa yazarlardi heraldeYoo tam olarak öyle bir çevredeyim hatta ailenin içindeyim.
Dizide hatta diyorum bizim buralardan mı bilgi alıyor bu senerist, ya da bizim camiadan bir aile mi diye şüphelenmiyor değilim. Hatta çoğu cümleleri bile aynı özellikle Pembe hanımın o maddi gücün verdiği kibir, inanılmaz abartı haller, en muhafazakar ama en yanlış batıl bütün inançlarla dolu yaşayanda onlar. Direk tanıyorum her karakteri
Benim teyze tarafım muhafazakar. Hatta bir eniştem dini kitaplar yazan ünlü bir yazar. Asla böyle bir tarzda insanlar değil. Benim eniştem daha Nihat Hatipoğlu gibidir. Hümanistir, ılımlıdır.sizinki bir örnk olabilir
ben de muhafazakar camiada yaşıyorum.
bu kadar abartılı olan içlerinde bir elin parmağını geçmez.
çok abartılıyor.
Avukat kadın olabilir belki doğayı tuzağa çekmek amaçlı mutluyuz biz diyecek fatih kendi ayağıyla geldi diyecek vsKim geliyor Fatih in oraya sizce ? Sevgilisi değil tabii ki ama kim?
Belki de ama avukat kadın zaten Doğayı bıraktı ben sizin avukatınız olamam artık dedi gitti geçen bölümAvukat kadın olabilir belki doğayı tuzağa çekmek amaçlı mutluyuz biz diyecek fatih kendi ayağıyla geldi diyecek vs
Aynen öyle hayal ürünü.Benim teyze tarafım muhafazakar. Hatta bir eniştem dini kitaplar yazan ünlü bir yazar. Asla böyle bir tarzda insanlar değil. Benim eniştem daha Nihat Hatipoğlu gibidir. Hümanistir, ılımlıdır.
diğer teyzemler maddi olarak çok iyi durumdalar. Teyzem, kuzenim kapalı ama erkek kuzenlerim açık kadınlarla evlendi. Ne teyzem, ne eniştem tercihlerine karışmadı. Böyle aynı evde yaşamak filan hiç görmediğim şeyler. Tatillere bile herkes kendi çekirdek ailesiyle gidiyor. Teyzemlerin Bodrum’da yazlığı var. Gelin onlarla olmak istemiyor. Otelde kalıyor.
Diş hekimliği fakültesi okuyacak, rahat yetişecek ama böyle kayınvalide baskısına boyun eğecek. Kocasıyla bu kadar kaotik bir ilişki sürdürecek. Bence çok hayal ürünü.
ya sen ne diyorsun entel. Bu dediğim eniştemlerim evinde 20 sene önce televizyon yoktu. biz çocuğuz daha. bize elini vermezdi bayramlarda. Geçenlerde baktım facebook’una imza günü düzenlemiş41 yıldır bu camianın içindeyim, teyzem ateist, baba tarafım hafız, hatta çarşaflı eşi olanlar da var, onlar bile eskiden erkekli ortama girmezdi ama artık alıştılar giriyorlar, dayı tarafım ülkücü:) yani çok kozmopolit bir aile yapım var, hepsine de tanığım. Dünya artık asosyalliği ve bu kadar tutuculuğu kaldırmıyor.
Geçen bölüm zulkar çekti hatta umut karşı çıktı ama sonra ne yaparsan yap dedi beni karıştırma gibi birşeyler dedi.Yaw bu umut nasıl kaçak elektrik çekti kimadem odeyemiyorsun boğaz manzaralı ev yerine git daha uygun bir apartman dairesinde otur