Kızılcık Şerbeti

Ovvvv bu bölümde fena geliyor bebeğim sağoll bilgilendirdiğin için

Ama Ömer'in nakillik bir durumu yok ki beyninde baloncuk olusmasi

Ama Ömer'in nakillik bir durumu yok ki beyninde baloncuk olusmasi
Bulca canımmm ben diziyi bölük pörcük takip edebiliyorum çocuklardan dolayı. başka bir şey aklıma gelmedi Bekir’i diriltmeleri konusunda. Bekir Ömer’in yerine geçebilecek bir karakter gibi değil. Ne Ömer’deki ne Abdullah bey’deki özgüven, karizma yok kendisinde. Başına bir şeyler gelmiş ve çok korkak biri hissi uyandırdı bana. Kıvılcım’da çok zeki bie kadın. Bekir Ömer’in yerine geçse saniyesinde anlar aralarındaki farkı. Zaten fragmanda Bekir “anlat o zaman sevdiğin kadına gerçeği” diyor. Ömer’de “ben senelerce kardeş acısı çektim sıra sende” diyor. Bekir’in Ömer’in yerine geçme gibi bir fikir atacaklarını düşünmüyorum. Valla bende merakla Cuma gününü bekliyorum

Yoo tam olarak öyle bir çevredeyim hatta ailenin içindeyim.
Dizide hatta diyorum bizim buralardan mı bilgi alıyor bu senerist, ya da bizim camiadan bir aile mi diye şüphelenmiyor değilim. Hatta çoğu cümleleri bile aynı özellikle Pembe hanımın o maddi gücün verdiği kibir, inanılmaz abartı haller, en muhafazakar ama en yanlış batıl bütün inançlarla dolu yaşayanda onlar. Direk tanıyorum her karakteri

sizinki bir örnk olabilir
ben de muhafazakar camiada yaşıyorum.
bu kadar abartılı olan içlerinde bir elin parmağını geçmez.
çok abartılıyor.

çok abartılıyor.
Benim söylediğim bir elin parmağı değil oldukça fazla özellikle maddi gücü onlara benzer bir çevreden bahsediyorum hepsi tam olarak böyle. Fazlası var azı yok.

Gerçek hayat hikayesi diye başladı dizi ama kimin hayat hikayesi kitabı mi var acaba ama olsa yazarlardi heralde

Kim geliyor Fatih in oraya sizce ? Sevgilisi değil tabii ki ama kim?

çok abartılıyor.
Benim teyze tarafım muhafazakar. Hatta bir eniştem dini kitaplar yazan ünlü bir yazar. Asla böyle bir tarzda insanlar değil. Benim eniştem daha Nihat Hatipoğlu gibidir. Hümanistir, ılımlıdır.
diğer teyzemler maddi olarak çok iyi durumdalar. Teyzem, kuzenim kapalı ama erkek kuzenlerim açık kadınlarla evlendi. Ne teyzem, ne eniştem tercihlerine karışmadı. Böyle aynı evde yaşamak filan hiç görmediğim şeyler. Tatillere bile herkes kendi çekirdek ailesiyle gidiyor. Teyzemlerin Bodrum’da yazlığı var. Gelin onlarla olmak istemiyor. Otelde kalıyor.
Diş hekimliği fakültesi okuyacak, rahat yetişecek ama böyle kayınvalide baskısına boyun eğecek. Kocasıyla bu kadar kaotik bir ilişki sürdürecek. Bence çok hayal ürünü.

Avukat kadın olabilir belki doğayı tuzağa çekmek amaçlı mutluyuz biz diyecek fatih kendi ayağıyla geldi diyecek vs
Belki de ama avukat kadın zaten Doğayı bıraktı ben sizin avukatınız olamam artık dedi gitti geçen bölüm

Aynen öyle hayal ürünü.
Artık muhafazakarlar çocuklarını sekülerlerden daha çok okutuyor hatta.
Sadece gerçekten bazı köylerde kaldıysa bu kadar geri kafalılık kalmıştır, ama köylerde de kalmadı.
Herkes büyük şehirlerde yaşıyor, iyi kötü herkes üniversite okuyor, yani muhafazakarlar da artık sekülerler kadar sosyal hayatın içindeler, hatta bu işin cıvığını bile çıkarmış durumdalar..
Zengin de olsa aynı evde yaşama filan hayal artık.
Zenginleri de gidip dubaidelerds filan yaşıyor, öyle aynı evde yaşama olayı bitti.
Yani bence Ertuğrul daha çok yansıtıyor asıl muhafazakar kesimi.
Yani adamın entellektüelliği ve gelenekçiliği güzel oturmuş, daha doğru bir yaklaşım olmuş, çünkü çoğunluğu Ertuğrul gibi ne kadar kendini çekse de en azından işi gereği, kadınlarla sosyal ortam içerisinde yaşıyor..
41 yıldır bu camianın içindeyim, teyzem ateist, baba tarafım hafız, hatta çarşaflı eşi olanlar da var, onlar bile eskiden erkekli ortama girmezdi ama artık alıştılar giriyorlar, dayı tarafım ülkücü:) yani çok kozmopolit bir aile yapım var, hepsine de tanığım. Dünya artık asosyalliği ve bu kadar tutuculuğu kaldırmıyor.
Yok böyle hayatlar, varsa da çok çok az.

Fatihi dopa affetse de ben affedemiyorum yaa(adama bi anda uyuz oldum
Ne olursa olsun anneyi bebekten ayıran net şerefsizdir.

Yaw bu umut nasıl kaçak elektrik çekti ki madem odeyemiyorsun boğaz manzaralı ev yerine git daha uygun bir apartman dairesinde otur

ya sen ne diyorsun entel. Bu dediğim eniştemlerim evinde 20 sene önce televizyon yoktu. biz çocuğuz daha. bize elini vermezdi bayramlarda. Geçenlerde baktım facebook’una imza günü düzenlemiş Bir tane romanı Trt.de dizi olmuş. Onlarda bir yerde kırılmak zorunda kaldı entegre olabilmek için. “Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir” diye duymuştum bir yerlerde

Kaynanamın yüzüne yüzüme diziye izlerken ben bu pembeyi çok beğeniyorum demesi. Diziyi neden sevdiğimi anladım ben doğayım galıba

Yaw bu umut nasıl kaçak elektrik çekti ki madem odeyemiyorsun boğaz manzaralı ev yerine git daha uygun bir apartman dairesinde otur
Geçen bölüm zulkar çekti hatta umut karşı çıktı ama sonra ne yaparsan yap dedi beni karıştırma gibi birşeyler dedi.

Umut ta 2 iste birden çalışıyor yani az kazandığını düşünmüyorum evlendikten sonra adami iyice fakir yaptilar uzun süredir kira ödenmiyornus Nursema tablolar sattı yani düşük paraya sattığını düşünmüyorum onunla odeyebilirlerdi kirayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…