Kızılcık Şerbeti

Umutta kıza kartlarini verdirdi ,önce altıni kabul etti,şimdide arabasını satma olayı iyice soyulup soğana çevrilecek en sonunda pembenin yanına gider artık

Aaa evett bu açidan bile hic farketmedim insanlar farketmez diye düşünüyor herhalde sanırım ya ya şöyle
Hanii anlattığın gibi bilseler bile ummuyolardır bu durumdan olacağını ondan beklemiyolardır
Ya ben yalan degil diziyi severek izliyorum ama cok nabza gore serbet verildiğini, haftalik plan / senaryo degisikligi oldugunu dusunuyorum.

Ozellikle Nursema'nin camdan atilma sahnesinden bu yana bu mevcut.

Ben biraz yanlis anlattim sanirim. Alev ve Ruzgar iliskisi adim adim ciddilesti, hatta cidden Alev bunu da Ruzgar'a hissettirdi. Bunda hem fikirim ama bu iliski Ruzgar'inda bilgisi dahilinde "nispet" amacli basladi.

Fakat gectigimiz bolumde Ruzgar'in yasadigi şok sanki Apo'dan hic ama hic haberi yokmuş gibi abartiliydi. Sanki iliskileri cok olagan bi sekilde baslamis, Ruzgar sanki Apo'yu bir aile dostu / buyugu olarak biliyormus gibiydi. Alev gibi baskin bir karakter o tartismada oyle ezilmezdi, ya zaten bildiğin seyin neyine şaşırıyorsun Allah askina deyip Ruzgari sap gibi o restoranda birakip cikip giderdi.

Nursema, babasi itiraf ederken Alev'i biliyor gibi "baba yapma" bakisi atti. Ama donup kocasiyla dedikodu yaparken "biliyordun da bana neden söylemedin" diye neredeyse azarlayacakti. Bu kisma da anlam veremedim haliyle, yani o topa hic girmemeliydi Nursema. Evet babasinin yaptigi seyi, baskasina olan hislerini bildigini elbette caktiramaz cok utanc verici, ama Umut'la o sekilde Umut'u suclayici bi tavirla dedikodu yapması cok garipti.

Şeye şaşırdım ben, Alev Nursema'nin bildigini biliyor muydu?

Sanırım senaryoyu gelen tepkilere göre değiştiriyorlar.
1-) Ömer halusinasyon görmüyordu.cunku bekirin yüzünde gözünün kenarında yara izi vardı.zatwn farkettiyseniz doktor daha önceki bölümlerde ameliyattan bahsetmemisti.
İnsanlar saçma bulduklarını belirtince senaryoyu değiştirdiler.
2-) ertugrul nursema olayını da bu yüzden degsitirdiklerini dusunuyorum.cunku umutla bir çok zorluğun üstesinden gelerek evlendiler.kimse umut nursema çiftinin bozulmasını istemedi.
Ayrıca ertugrul u asla sevmiyorum.bana iki yüzlü geliyor.kendi kızını okula göndermeyip teşvik etmeyip Metehanla buluşmasını kisitlarken kivilcima yaranma peşinde.
Hani herkese yazan erkekler vardır ya
Ertugrul da çok gerçekçi bir karakter bu yüzden

Dizi cok gerçekçi.ama bazı yönlerden saçma.
Örneğin kivilcim ve ailesinin hiç mi bu zamana kadar muhafazakar dostları, aile yakınları yada ne bileyim okul arkadaşları olmadı?
Mesela Metehan mihriyi opmedigjnde , çimenin bunu anlamaması saçma geldi bana. Cunku karşındaki kadın muhafazakar. Bundan çekilmesi normal değil mi ? yada fatihin ilk bölümde sönmez annenin elini öptüğünde kıvılcımı yadırgamasi.. bakın yanlış demiyorum.elestirmiyorum.sadece ilk defa görmüş olmanın aaa demenin saçmalığını anlatmak istiyorum.
Uzayda yasamiyorsak bunlara tanık oluyoruz hepimiz.

Bunun disinda Oyuncular çok başarılı.
Ama doga bekledigim güçlü durusu gösteremedi. Neredeyse fatihle barısacak
Kivilcim da doğayla eskiis gibi ilgilenmiyor.
Hani beraber oyun kurup çocuğu alacaklardı? Bu yüzden doga artık bana itici geliyor.

Alevin aski ise gerçek.kadin para peşinde değil
Bu zamana kadar baba sevgisine ozlem duyarak büyümüş. Abdullahta guven ve şefkat buluyor.
Abdullah da ilk kez kalbine göre hareket ediyor.
Ama bunun yanlış olduğunu cok yakın zamanda anlayacaklar.
Apo yaptığının bedelini ödemeli ve ödeyecek.
Ayrıca alevin de pişman olacağını düşünüyorum.
Ama evdekilerin tepkisi fos çıkacak
Cjnkj hepsi ise yaramaz insanlar.
Apo kartları iptal etse , bunları evden atsa ne yapacaklar?
Hayatları boyunca hiç yalnız başlarına ayakta durmamislar ki?

gerilimi arttırmak için alevin o eve geleceğini düşünüyorum.
tabi ise yaramaz çocukları da pasa pasa babalarının boşanmasini kabul edecekler. Cunku para yok.mustafa haricinde kimse ayrı bir iş kurmamız

Pembeye çok üzülüyorum.
Herkes karma demiş. Kadının bakis acısı hayat görüşü bana ters . Ama bunu hak etmedi.
Fatih hiç bri zaman doğayı twrk etmedi ayline evlenme teklif edip yuvasını doğitmadi.
Fatihi zerre sevmem.
Ama gerçek bu. Pembe hanım klasik anne, barışsinlar istedi.
Apo ise. Bunca yıllık emeği çöpe attı.
Daha kötüsünü hak ediyor apo.

Sevmediğiniz bir karakter olduğunda ona bir yanlış yapıldığında yanlışa yanlış diyebilmek lazim.

Bilmiyordu babası söylemiştir

EVet canım ben şu hamiş halimle mahvoldum

Bekir hayaldi bence ilk gözüktüğünde ben saklanmasını iyi bilirim gibi konuşmuştu oradan ele verdiler zaten.

Kıvılcım ve ailesi annesi hariç bence hiç ömrümde görmemiş duymamış gibi davranıyor aynen.Okula gidiyorlar yani orada görmüşlerdir en azından ilk bolumlerde Ömer'in camiye gidişine biraz bozulmuştu kızı kiliseye gidince doğa verilen tepkiye şaşırmıştı

Ertuğrul karekterini bende sevmedim ama kızı üniversiteyi açıköğretimden okuduğunu söylemişti kendi isteğimle diye çimen izin mi vermediler demişti yok demişti.

Senaryo değişiyor ama doğru misal Mustafa sümbül de değişti gelen tepkiler üzerine.

Ömer için doktor ilk başlarda ameliyati tavsiye etmemişti şans düşüktü diye söylemişti ama Ömer'in hastalığı ilerlerdi hayal görmesi,hesap öderken hesap sorması,kavga etmesi hatta doktordan saklamisti bir ara bence burada senaryo değişmedi son careydi ameliyat ilerleyince mecbur oldu

Reactions: Jou
Masada kalmaz diye umuyorum ben

Peki ya Nihal'in aşiri cin bir karakter olup, Mustafa'yi tuzak bir evlilikle kandirip evlenip, su anda cok salak bir karaktere baglamasi? Noldu yani anne olunca veya basini ortunce zeka seviyesi mi dustu?

Veya baska bir bakis acisi daha, Nihal basi acikken zeki ve fitne eltiydi de basini örtünce saf ve temiz mi oldu?

Bu dizinin, toplumun sinir uclarina bilerek isteyerek dokunmak gibi bir huyu var bunu zaten biliyoruz ama bu amacla surekli senaryo evrilmez, bir cerceve senaryon olur, onun ekseninde dolanir durursun.

Ömer'in ikizinin en bastan hayal oldugu belliydi bence, ama biz bunu anlamayalim diye olaylari carpittilar bence.

Ertugrul ise omurgasiz durusun adeta timsali. Adam tam günün adami, bu arada Ertugrul'u canlandiran Kayra Senocak'i kendisinin genclik günlerinden beri pek severim, iyi oyuncudur.

Çimen cok guzel degil mi yahu? Masallah kiza, Allah yolunu acik etsin.

Yalnız son bölümünde Metehan ve Pembe duygularını çok güzel yansıttılar .

Ben de öyle hatırlıyorum. Alevle Rüzgar Evleniriz sonra biraz zaman geçsin boşanırız diye anlaştılar. İnsanların ağzı kapansın diye Formalite evliliği olacaktı.
nursema meselesine gelirsek babasının Alev’e aşkını itiraf ettiğini duydu ama Alev’in babasına bir şey hissedip hissetmediğini bilmiyordu. Umut’a Alev’in cephesini sormak istedi bence.

Bosaniriz diye anlasmadilar ilk başta ilk konuşmaya başladıklarında alev ayriliriz dedi oyun için ikna etmek için oda kabul etmişti ama daha sonra kendi evlenmek istedi alevin rüzgarda zaten kabul etti.

Yalnız tüm izleyecilerin sorusunu rüzgar sordu ne buldun o adamda diye

Evet cok mantikli bi bakis acisi bu da onumuzdeki hafta neler olacak ben daha fragman da goremedim hic.

Alevin apodan su istemesi benmi getireyim demesi sjksjksjk,noldu apocan burnun yere düşme almazdın hadi naşşş mutfağa getir o suyu, pinko senden istemedi tabi bünyene ters nede olsa
Pembe kendi alip kendi icerdii ve apoyada kendi getirirdii hiç kıymet bilinmemiş karı yaa böyle yaparsak bilinmezmişiz kıymet cidden

Pembe kendi alip kendi icerdii ve apoyada kendi getirirdii hiç kıymet bilinmemiş karı yaa böyle yaparsak bilinmezmişiz kıymet cidden
Kadının hayatı öyleymiş zaten,kendinden önce koca ve çocukları olmuş gün yüzü görmemiş ki hiç,apo bir gn olsun saçlarını okşadımı acaba pinkonun yada alıp yemeğe götürdümü hiç bunların hiç birisi olmadı ki zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…