- 4 Eylül 2018
- 18.738
- 72.068
Haaa evet sanki oyle bir şey olmuştu unutmuşumm umutun üstüne kaldı deseneGeçen bölüm zulkar çekti hatta umut karşı çıktı ama sonra ne yaparsan yap dedi beni karıştırma gibi birşeyler dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haaa evet sanki oyle bir şey olmuştu unutmuşumm umutun üstüne kaldı deseneGeçen bölüm zulkar çekti hatta umut karşı çıktı ama sonra ne yaparsan yap dedi beni karıştırma gibi birşeyler dedi.
Evet ama Ömer hayal görüyor bence .Ayyy kızlar bu ömerin gercektende ikizi mi
Alla allaa enteresannn fragmanda tuvalette ağladığını görüyorum sanki yaa ikiziEvet ama Ömer hayal görüyor bence .
Şuan tam izleyemiyorum ama fragmanda Metehan sen kiminle konuşuyorsun Kendi kendinemi demişti tuvalette ağlaması bana ne oluyor diye sesli düşünüyordu hastalıktan ötürü büyük ihtimalleAlla allaa enteresannn fragmanda tuvalette ağladığını görüyorum sanki yaa ikizi
Haaaa evett o gectii canım öyleydi belkide hayal ciddenŞuan tam izleyemiyorum ama fragmanda Metehan sen kiminle konuşuyorsun Kendi kendinemi demişti tuvalette ağlaması bana ne oluyor diye sesli düşünüyordu hastalıktan ötürü büyük ihtimalle
Kıvılcım öğrense artık. Metehan çimene derken annesi duysa peşine düşse o sırada Ömer'in sevgilisi sandığı kadının dediği şey kulağında çınlasa. bazen büyük resmi görmek lazımdır gibi falan. Çok uzadı bu gizlilik.Aaayyy ömer hayal görüyormuş cidden
Adamı buz gibi suda boşuna mı yüzdürdüler kaç haftadır bi faydası olsa bariKıvılcım öğrense artık. Metehan çimene derken annesi duysa peşine düşse o sırada Ömer'in sevgilisi sandığı kadının dediği şey kulağında çınlasa. bazen büyük resmi görmek lazımdır gibi falan. Çok uzadı bu gizlilik.
Ah keşke olsa da kurtulsa . Baksana limonsuzum yüzde on mus kurtulma şansıAdamı buz gibi suda boşuna mı yüzdürdüler kaç haftadır bi faydası olsa bari
Bu dizi bebişim yüzde 1 bile yeterAh keşke olsa da kurtulsa . Baksana limonsuzum yüzde on mus kurtulma şansı
Onu izlemedim o da mı baloncuk mağduruydu? Keşke kurtulsa Ömer ve kıvılcım çok çabuk boşandıBu dizi bebişim yüzde 1 bile yeter
Medcezir de mira da bu hastalıktan kurtulmuştu
Evet canım aynısı. Ameliyat olmuştu.Onu izlemedim o da mı baloncuk mağduruydu? Keşke kurtulsa Ömer ve kıvılcım çok çabuk boşandı
Çevresindeki tek kadın da kıvılcım gibi davranıyor. Kıvılcım da maşallah hep muhafazakar kesimden devam. Ömer diyorum başka da bir şey demiyorumJawlensky Ertuğrul’la yapmasınlar da . Adam yıllardır kimseyle olmadım dedi gitti Nursema ‘ya aşık oldu . Sonra çok tepki gelince sanırım Umut’la devam ettirdiler . Şimdi de Kıvılcım. Yani madem olabiliyordu kaç senedir nasıl bekar kaldı
Gelecek bölüm fragmanında ne olacak acebaEvet canım aynısı. Ameliyat olmuştu.
Kuzum bunlar normal muhafazakar değil ya. Çok başka boyuttalar. İnsanlara da yanlış ve kötü gösteriyorlar bana yanlış geliyor.Çevresindeki tek kadın da kıvılcım gibi davranıyor. Kıvılcım da maşallah hep muhafazakar kesimden devam. Ömer diyorum başka da bir şey demiyorum
Evett yaaa bende bu bölümde az cok bekliyodum gene ayni hala gizlilik devam ediyo baydıKıvılcım öğrense artık. Metehan çimene derken annesi duysa peşine düşse o sırada Ömer'in sevgilisi sandığı kadının dediği şey kulağında çınlasa. bazen büyük resmi görmek lazımdır gibi falan. Çok uzadı bu gizlilik.
Orada senaryoyu değiştirdiler galiba,umuttan boşanıp onunla evlenecekti eski kocası mihri ile evlenecekti cici kaynanası olacaktıJawlensky Ertuğrul’la yapmasınlar da . Adam yıllardır kimseyle olmadım dedi gitti Nursema ‘ya aşık oldu . Sonra çok tepki gelince sanırım Umut’la devam ettirdiler . Şimdi de Kıvılcım. Yani madem olabiliyordu kaç senedir nasıl bekar kaldı
Zaten ayrılığa alıştırmak için Umut’u hanzoya çevirmişlerdi. Çok tepki alınca demek ki düzeldi de aşka geldiOrada senaryoyu değiştirdiler galiba,umuttan boşanıp onunla evlenecekti eski kocası mihri ile evlenecekti cici kaynanası olacaktı
Mustafa için de bir kız gelmişti sümbül onada tepki gelince kız 1 bölüm anca oynadı onda da değişti senaryo.