Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Firaz da ona gerçekten aşık olacak gibi duruyor.Nursema gözüme çok çirkin geliyo ya böyle fena görümceler olur ya o tiplerden gıcık oluyorum hareketlerine. Üçüncü kocaya varcak nasipse bakalım
Cansuyu hiç sevmedim oyunculuk hiç yok bide o sesi nedir öyle ezber razı oluyor gibi ruh yokCansuda hem Ömer'e hem fatihe para için yanaşıyor Ömer ile evlilik olursa Fatih'i sutlayacakmis.
Kadının kızı bir reklamdan en az 200 bin aliyormus bir sürü reklam alıyormuş annesinin kirasini ödeyemiyor
O bebek ömer dende olabilir herşey olabilirGorkemin pek hamile olduğunu dusunmuyorum nedense haftaya cinsiyet belli olacakmış ama karnı hiç yok
Bebek varsa Ömer den olduğu düşünmüyorum ben kaç zaman geçti karnı cikardi kıvılcım Ömer tekrar barışirlar çocuk olayını ortaya koymazlar.O bebek ömer dende olabilir herşey olabilir
Leman ve sönmez mustafa yazık en masumları
Nilayi avcuna aldı ama nilay sanki oyununu çıkaracak gibi görkemin
AynennMeriden de birşeyler çıkar bu kadar iyi olacağını düşünmüyorum nedense
Zaten o balkondan düşmeyle nasıl çocuk düşmedi anlamadım. Görkemin hamileyim demekten başka şansı yoktu bence cinsiyet için bişey planlamış olabilir bu cuma anlaşılırGorkemin pek hamile olduğunu dusunmuyorum nedense haftaya cinsiyet belli olacakmış ama karnı hiç yok
Diziden çıkanlar hemen unutuluyor kıvılcımin diğer kızı vardı çimen hollandaya gitti bari gercekci olsun diye arada telefon görüşmesi yapsın annesi sanki tek kızı doğaAlev öldü ve kimsenin umrunda değil. Apo hemen pembeye geri döndü. Demek ki neymiş erkeklere asla güven olmaz ve onlar için kendimizi üzmeye değmez miş.