Kızılcık Şerbeti

Ayyy kızlar bu ömerin gercektende ikizi mi

Alla allaa enteresannn fragmanda tuvalette ağladığını görüyorum sanki yaa ikizi
Şuan tam izleyemiyorum ama fragmanda Metehan sen kiminle konuşuyorsun Kendi kendinemi demişti tuvalette ağlaması bana ne oluyor diye sesli düşünüyordu hastalıktan ötürü büyük ihtimalle

Şuan tam izleyemiyorum ama fragmanda Metehan sen kiminle konuşuyorsun Kendi kendinemi demişti tuvalette ağlaması bana ne oluyor diye sesli düşünüyordu hastalıktan ötürü büyük ihtimalle
Haaaa evett o gectii canım öyleydi belkide hayal cidden

Adamı buz gibi suda boşuna mı yüzdürdüler kaç haftadır bi faydası olsa bari

Jawlensky Ertuğrul’la yapmasınlar da . Adam yıllardır kimseyle olmadım dedi gitti Nursema ‘ya aşık oldu . Sonra çok tepki gelince sanırım Umut’la devam ettirdiler . Şimdi de Kıvılcım. Yani madem olabiliyordu kaç senedir nasıl bekar kaldı

Çevresindeki tek kadın da kıvılcım gibi davranıyor. Kıvılcım da maşallah hep muhafazakar kesimden devam. Ömer diyorum başka da bir şey demiyorum

Çevresindeki tek kadın da kıvılcım gibi davranıyor. Kıvılcım da maşallah hep muhafazakar kesimden devam. Ömer diyorum başka da bir şey demiyorum
Kuzum bunlar normal muhafazakar değil ya. Çok başka boyuttalar. İnsanlara da yanlış ve kötü gösteriyorlar bana yanlış geliyor.

Evett yaaa bende bu bölümde az cok bekliyodum gene ayni hala gizlilik devam ediyo baydı

Orada senaryoyu değiştirdiler galiba,umuttan boşanıp onunla evlenecekti eski kocası mihri ile evlenecekti cici kaynanası olacaktı

Mustafa için de bir kız gelmişti sümbül onada tepki gelince kız 1 bölüm anca oynadı onda da değişti senaryo.

Zaten ayrılığa alıştırmak için Umut’u hanzoya çevirmişlerdi. Çok tepki alınca demek ki düzeldi de aşka geldi
Fakir gururları da ayrıca baydı ya mirasta zaten payı var Nursema’nın bu kadar çileye ne gerek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…