Kızılcık Şerbeti

İzlemez olur muyum bir sürü ikramlık yaptım, bir demlik çayı da aldık beyimle heyecan fırtınası içinde izledik
O doğa'da fatih'e dönerse yazıklar olsun be
Dönerse linç yer

Bencede umut hep nursemanın kendi halletsin çabasında nursema görüşmeye gittiği adamda bi degişik bi gözkoyacak gibi bu nursemaya
Umut nursemadan istiyor her türlü fedakarlığı ama kendisi hiç yapmıyor bence.

İbrahim de girdi diziye tam oldu Ertuğrulun kızıyla nişanlandı.

Bence umut ve Nursema da boşanır gibime geldi.

Bebeğide fatih alıyor doğayı eve döndürmeye mecbur bırakacak gibi.

Reactions: Jou
Sen benden neçok bilgilisin kız

Sen benden neçok bilgilisin kız
Diziyi ben yazsam tam tersi yazardım Fatih'in aldattığı kızı hamile olarak karşısına cikarirdim mahkemeye o zaman görürdü velayeti almayi

Diziyi ben yazsam tam tersi yazardım Fatih'in aldattığı kızı hamile olarak karşısına cikarirdim mahkemeye o zaman görürdü velayeti almayi
Belkide hamile olur kizzz hahahahah senaristlerin kafası anca böyle çalışır o kiz nerde yok oldu

Belkide hamile olur kizzz hahahahah senaristlerin kafası anca böyle çalışır o kiz nerde yok oldu
Yeni sezonun ilk bolumunde gözüktü fatih evini bastı alevden gerçekleri öğrendi onun yeğeni yok seni kullandi diye oda gitti evine boğazına yapıştı senin yüzünden oğlum oldu diye başkada göstermediler.

Aynen öyle oldu

Ben de okudum dün doğruysa kiz birde bunlara kök söktürürmuş doğayı mumla ararlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…