Kızılcık Şerbeti

bu dizi toplumun sinir uçlarına dokunsun diye yapılmış belli ki :KK70:
ama yeni sezon durgun başladı bence ya
2 bölüm daha şans veririm toplamazsa kendini izlemem zaten 1-2 dizi izliyorum biri bu
Fragmana göre yeni bölüm heyecanlı olacak gibi.

Fatih rahat durmayacak belli bebeği kaçıracak yada doğayi tehdit edip eve döndürecek

Alev de Abdullaha çıkışı yordu aşkına sahip çık diye .

Umut Nursema evliliği de catirdayacak belli oldu bu bölüm umutada sinir oldum kız o ne derse tamam dedi kartlarını bile verdi kıza marketten bira almadın mi diyor nursemadan içki almasını bekliyor hayır iceceksen kendin al.

• Beğen
Reactions: Jou
Ay bu topiğe beni de alın acil

• Komik
Reactions: Jou
Geçeriz biz onu geçeriz, geçen sezon nasıl yaptık 😂 izlediğim tek dizi bu, biterse kalbim çok kırılır 🥺😂
FAtih yüzunden bi bebek oldü ya hala onu içim yanıyo ama karısı bence dönecek gibi bilmiyorum izledinmi geçen bölümü

FAtih yüzunden bi bebek oldü ya hala onu içim yanıyo ama karısı bence dönecek gibi bilmiyorum izledinmi geçen bölümü
İzlemez olur muyum bir sürü ikramlık yaptım, bir demlik çayı da aldık beyimle heyecan fırtınası içinde izledik 😂
O doğa'da fatih'e dönerse yazıklar olsun be

İzlemez olur muyum bir sürü ikramlık yaptım, bir demlik çayı da aldık beyimle heyecan fırtınası içinde izledik 😂
O doğa'da fatih'e dönerse yazıklar olsun be
Bana nedense dönecek gibi geliyor doğa eve tekrar.

Fatih iyice saçmalamaya başladı Nilay da zarar verebilir.

Bu sezon Mustafa biraz değişse iyi olacak bence.

Bana nedense dönecek gibi geliyor doğa eve tekrar.

Fatih iyice saçmalamaya başladı Nilay da zarar verebilir.

Bu sezon Mustafa biraz değişse iyi olacak bence.
Mustafam ya masum üzümlü kekim ♥️
Doğa dönerse muhtemelen mecburiyetten döner herhalde, isteğiyle dönmesin 🥺

Fragmana göre yeni bölüm heyecanlı olacak gibi.

Fatih rahat durmayacak belli bebeği kaçıracak yada doğayi tehdit edip eve döndürecek

Alev de Abdullaha çıkışı yordu aşkına sahip çık diye .

Umut Nursema evliliği de catirdayacak belli oldu bu bölüm umutada sinir oldum kız o ne derse tamam dedi kartlarını bile verdi kıza marketten bira almadın mi diyor nursemadan içki almasını bekliyor hayır iceceksen kendin al.
umut nursema olayı dizinin en saçma olaylarından biri bence ya
umut'un nursema'yı bara götürmesinden daha gıcık olmuştum ben
şimdi de kalktı e bi bira getir de içelim dedi kıza
bu kadar mı gerçeklikten kopulur o kızın birayla ne işi olur da önüne getirmesini bekliyorsun
muhafazakar olmayı geç, pek sık alkol tüketmeyen insanlar bile marketten zeytin, peynir alır gibi rutin
biçimde bira almaz
ben mesela dışarıda ayda alemde bir alkol alan biriyim benimde evimde bira yoktur
bana da biri evde hadi bira getir içelim dese bi bakar kalırım sanki çay getir içelim diyor :KK70:
ek olarak nursema'nın ailesinden gelen zenginlikten rahatsız olması inanılmaz ezikçe
sonuçta ailenin sahip olduğu her varlıkta evlat olarak nursema'nında hakkı var
umut'un sanki kız o parayı kumarda kazanmış gibi triplere girmesi çok saçma

X