Ama fatih haftaya pişman oluyo ağlıyo ya haftayada bomba geliyorDiziyi henüz bakamadım genellikle ertesi gün bakıyorum bugün bakacağım.
Dizi şuan tam adını gösterecek kızılcık şerbeti içtik anlamında.
Doğa nursemeya çok yardım etti ama oda bu dönem pasif kaldi bence.
Al bendende okadar pembenin başina gelse eminim oda lanet okurdu apoyaŞu an izliyorum 33. Bölümü pembe ve fatihi boğmak istiyorum.
Onun pek pişman olacağını zannetmiyorum ama velayet konusunda belki babası yardım edebilir doğaya kurulan oyunu ogrenipAma fatih haftaya pişman oluyo ağlıyo ya haftayada bomba geliyor
Kuduruyor zaten apo alevle olacak diye. Ki aldatma bile yok öyle. Uyuz oldum senariste.Al bendende okadar pembenin başina gelse eminim oda lanet okurdu apoya
Ama alev evlenecek diye aponun yüzü düştü aleve bi cocuk geldi sinirle falan o kimdi yeni kişi gelmiş anlayamadım onuKuduruyor zaten apo alevle olacak diye. Ki aldatma bile yok öyle. Uyuz oldum senariste.
Hicbirsey yapmadı sankii fragmanina göre apo pek karışmıyorOnun pek pişman olacağını zannetmiyorum ama velayet konusunda belki babası yardım edebilir doğaya kurulan oyunu ogrenip
Evet şu an o sahnedeyimAma alev evlenecek diye aponun yüzü düştü aleve bi cocuk geldi sinirle falan o kimdi yeni kişi gelmiş anlayamadım onu
Evettt ama zamanla görüşecek bence ya bu böyle sürmez tabii izliyomusun şuan kizEvet şu an o sahnedeyimapo bozuldu. Bu durum bile pembeyi delirtirken doğa ne yapsaydı
Tek hatasi uyuz Fatihe kizini Göremeyecekson demesi ve kışkırtması oldu.
Evet izliyorumEvettt ama zamanla görüşecek bence ya bu böyle sürmez tabii izliyomusun şuan kiz
Hahahahahaha ömerde korktum kızzz amaa dedim ahaa sakın omer dedimm beddua edecektim az dahaki lafı koydu hediyeyeEvet izliyorumdün izleyememistim Ömer ve Ertuğrulun oteldeki hediyeyi gördükleri sahnedeyim
Alevin eski sevgilisi rüzgar yiğit kirazcı katıldı.Ama alev evlenecek diye aponun yüzü düştü aleve bi cocuk geldi sinirle falan o kimdi yeni kişi gelmiş anlayamadım onu
Ha eski sevgilisimiymis zaten ayrılmışlar niye düşman gibi geldiki buAlevin eski sevgilisi rüzgar yiğit kirazcı katıldı.
Hayır doğa sanki çocuğu tek başına yaptı gibi hareket ediyor.Şimdi tekrarını izliyorum da pembe bir de senin kIin bu eve nikahsız ve hamile geldi diyor. Sinir küpüne döndüm ya. Senin oğlun sütten çıkmış ak kasik