- 20 Ekim 2022
- 342
- 1.238
Ay fragman ne zaman geliir ya da geldi miiDizimizin başlamasını bekliyorum .
Nur semanın eski kocası İbrahim tekrar dönüyormuş diziye,yine yeni bir karakter daha geliyormuş Nursema için anlaşılan umut ile evliliği iyi gitmeyecek.
Yaaaa fragmanı göremedim bitürlü yaa cekimler başladı ama nezaman ekrana girecek belli değelDizimizin başlamasını bekliyorum .
Nur semanın eski kocası İbrahim tekrar dönüyormuş diziye,yine yeni bir karakter daha geliyormuş Nursema için anlaşılan umut ile evliliği iyi gitmeyecek.
Fragmanı yok henüz 15 Eylül de başlıyacak diyorlar.Ay fragman ne zaman geliir ya da geldi mii
15 Eylül de diyorlar başlıyacak.Yaaaa fragmanı göremedim bitürlü yaa cekimler başladı ama nezaman ekrana girecek belli değel
YAlı çapkın değilmiydi o tarih kiz15 Eylül de diyorlar başlıyacak.
Doğa için de yeni birisi mi gelecek bakalım gelecek olsaydı söylerlerdi nedense ben boşanma olmayacağını düşünmüyorum.
Dizi yine Nursema üzerinden gidecek eşini aldatiyormus birde Nursema
Reyting için aynı tarihte başlatırlar benceYAlı çapkın değilmiydi o tarih kiz
Ayy nursemadan hic beklemezdim tabi fakırlık yaramadı ona
Abooo fena geliyoReyting için aynı tarihte başlatırlar bence
Bilmiyorum Nursema için 2 kişi geliyor hadi biri eskisi digeride yeni birisi bakalım nasıl olacak
Ay yok artıkDizi yine Nursema üzerinden gidecek eşini aldatiyormus birde Nursema
Bilmiyorum benim ki bir düşünce yeni karakter için nursemanin ilgisini çekecek demişler açıklamada internette .Ay yok artık
Ay bide yalıçapkınla aynıgün etmisler cılgınlık resmenYeni sezonu merakla bekliyorum
Omer falan kıvılcımda ölmedi onlar gitseydi dizi sarmazdı bana daBenim başka dizim yok ilk defa bir diziye sardım o yüzden full şerbeti takip edeceğim:)
Sacmalamazlarsa tabi
Evet ona da sevindim bu sezon Doğa ve Fatih'in çocuk cekismesi ve Alev&Apo izleyeceğiz.Omer falan kıvılcımda ölmedi onlar gitseydi dizi sarmazdı bana da
Hee kizzz cok fena savaş var yarın bi bebede öldüEvet ona da sevindim bu sezon Doğa ve Fatih'in çocuk cekismesi ve Alev&Apo izleyeceğiz.
Pembiş cildiracak
Onlar zaten tam sinir olmalik.Ben de öyle gördüm Doğa'nın siniri anlık gibi. O eve geri dönecek sanki
Akşam izlerken Fatih ve Pembiş'in lafları sinir ettirdi milleti