Fragmana göre yeni bölüm heyecanlı olacak gibi.bu dizi toplumun sinir uçlarına dokunsun diye yapılmış belli ki
ama yeni sezon durgun başladı bence ya
2 bölüm daha şans veririm toplamazsa kendini izlemem zaten 1-2 dizi izliyorum biri bu
Her cuma buradayımIzleyenlere açik topiğimizz
Ama final olcak ödum kopuyo en cok yalı capkın izlenmişHer cuma buradayımdavar fatih'i anlatacak birileri lazım
Geçeriz biz onu geçeriz, geçen sezon nasıl yaptıkAma final olcak ödum kopuyo en cok yalı capkın izlenmiş
FAtih yüzunden bi bebek oldü ya hala onu içim yanıyo ama karısı bence dönecek gibi bilmiyorum izledinmi geçen bölümüGeçeriz biz onu geçeriz, geçen sezon nasıl yaptıkizlediğim tek dizi bu, biterse kalbim çok kırılır
İzlemez olur muyum bir sürü ikramlık yaptım, bir demlik çayı da aldık beyimle heyecan fırtınası içinde izledikFAtih yüzunden bi bebek oldü ya hala onu içim yanıyo ama karısı bence dönecek gibi bilmiyorum izledinmi geçen bölümü
Hiç izlemedim sadece dizi ismi olarak biliyorum reklamino dahi bilmiyorumTenceresiz kaldim anne izledin mi canım
Yemin ederim tam aklımdan bu geçiyordu, sizin gelin de heyecanlı baya
Aynen ben full HD yaşıyorumYemin ederim tam aklımdan bu geçiyordu, sizin gelin de heyecanlı baya
Ben seni izliyor zannetmiştimHiç izlemedim sadece dizi ismi olarak biliyorum reklamino dahi bilmiyorum
Yok en son dizi alışkanlığım masumlar apartmanı ile son buldu ..dizi izleyemiyorumBen seni izliyor zannetmiştim
Zannetmiyorum olacağını yali çapkını 1.sirada ise kizilcikta arkasındaAma final olcak ödum kopuyo en cok yalı capkın izlenmiş
Bana nedense dönecek gibi geliyor doğa eve tekrar.İzlemez olur muyum bir sürü ikramlık yaptım, bir demlik çayı da aldık beyimle heyecan fırtınası içinde izledik
O doğa'da fatih'e dönerse yazıklar olsun be
Mustafam ya masum üzümlü kekimBana nedense dönecek gibi geliyor doğa eve tekrar.
Fatih iyice saçmalamaya başladı Nilay da zarar verebilir.
Bu sezon Mustafa biraz değişse iyi olacak bence.
umut nursema olayı dizinin en saçma olaylarından biri bence yaFragmana göre yeni bölüm heyecanlı olacak gibi.
Fatih rahat durmayacak belli bebeği kaçıracak yada doğayi tehdit edip eve döndürecek
Alev de Abdullaha çıkışı yordu aşkına sahip çık diye .
Umut Nursema evliliği de catirdayacak belli oldu bu bölüm umutada sinir oldum kız o ne derse tamam dedi kartlarını bile verdi kıza marketten bira almadın mi diyor nursemadan içki almasını bekliyor hayır iceceksen kendin al.
2ci sırada işte şerbettZannetmiyorum olacağını yali çapkını 1.sirada ise kizilcikta arkasında