Kızılcık Şerbeti

Fragmanı çıktı kızlarr ve ömer neden biriyle beraber oluyor😔 ayy cok fenaa yaa biri daha diziye konuk oluyorr fatihte doğa ya diyoki annenle bidaha görüşmeyeceksin doğa kizı için eve dönüyor offf 😪😪😪buhafta fena olcak

Fragmanı çıktı kızlarr ve ömer neden biriyle beraber oluyor😔 ayy cok fenaa yaa biri daha diziye konuk oluyorr fatihte doğa ya diyoki annenle bidaha görüşmeyeceksin doğa kizı için eve dönüyor offf 😪😪😪buhafta fena olcak

Doganin eve döneceği belliydi ama bakalım nasıl olacak,yeni giren kız vardı Mihriban onunla evlenecek diyorlardı fatih icin.

Ömer kıvılcımı kendinden soğutmak için yapıyor galiba arkamdan üzülmesin kötü bilsin diye,ama fragmanı sasirticida olabilir Ömeri beklerken Umut aldatiyormus birde.

Zaten umut ta tuhaflasti iyice evlendikten sonra 😂

• Komik
Reactions: Jou
Doganin eve döneceği belliydi ama bakalım nasıl olacak,yeni giren kız vardı Mihriban onunla evlenecek diyorlardı fatih icin.

Ömer kıvılcımı kendinden soğutmak için yapıyor galiba arkamdan üzülmesin kötü bilsin diye,ama fragmanı sasirticida olabilir Ömeri beklerken Umut aldatiyormus birde.

Zaten umut ta tuhaflasti iyice evlendikten sonra 😂
Hey allamm yaa hiç gerek yok böyle etmeyedümduz söyle iste öleceğini duşünüyo sanirım omer ondan ediyo kıvılcımda uzülmesin etmesin diye yapıyo ama boyle daha çok acı🥺

Ne gıcık bir fragman bu böyle 🙄

• Üzgünüm
İçimizdeki bütün küfürler sana gelsin Fatih.

• Beğen
Ayy izleyemedim dün bugun ozetini izleyecem🥲

Sabırlar diliyorum. Dizinin bu bölümünü izleyen eminim ki gelecek hafta özetini bile izlemeye tahammülü olmayacak 😪
Yaaa o derecemi offf çok sinir bozucu yaa fatihh gene ne etti doğayı aldı eve ananla görüsmeyeceksin dedi fragmanda kesin orda bittu

Yeni fragman daha iyi düğümden serime doğru geçiyor gibi.
Yaaa o derecemi offf çok sinir bozucu yaa fatihh gene ne etti doğayı aldı eve ananla görüsmeyeceksin dedi fragmanda kesin orda bittu
Evet tam da orda bitti ya çocuğun ya annen diyerek.

• Üzgünüm
Sanirim ben de yavruma giderdim ya
ALLAH o fatihi bildiği gibi yapsın hem doğayı hem de kıvılcımı yavrusundan ayırdı
Abdullah ve pembe de melül melül izledi

ALLAH o fatihi bildiği gibi yapsın hem doğayı hem de kıvılcımı yavrusundan ayırdı
PEmbe kafası rahattır ona eminim apo biraz sey etmistir ama karışamıyo kendi kararı ailesi arası diye

İzlerken Pembe'ye ne dedim biliyor musunuz?
Alev'in sana yapacağı her şeyi hak ediyorsun be kadın!!

PEmbe kafası rahattır ona eminim apo biraz sey etmistir ama karışamıyo kendi kararı ailesi arası diye
Çok sinir bozucuydu bu bölümde Pembe. Anasının oğlu diye diye izlenir.

• Üzgünüm
X