Evlendiler ama asıl sorun bundan sonra basliyacak fragman da evlerine haciz geliyordu umutta nursemaya duygusuz bir şekilde sarılıyordu büyük ihtimalle eşyaları gidecek onlarda pembelere taşınacak umut belkide parası için de evlenmiş olabilirUmut ile Nursema evlendiler
Evet, evlenmek sorun degil, sonraki durumları idare etmek sorun. Esas zor olanı.Evlendiler ama asıl sorun bundan sonra basliyacak fragman da evlerine haciz geliyordu umutta nursemaya duygusuz bir şekilde sarılıyordu büyük ihtimalle eşyaları gidecek onlarda pembelere taşınacak umut belkide parası için de evlenmiş olabilir
Fragmana göre Ömer yada kıvılcım onlara birşey oluyor onun için de yeni sezonu bekleriz artık,görünürde başka kaza yapan araba yok karşı yönden gelen kendini kurtarıyor.Yahu bir an önce akşam olsa da izlesek sezon finalini. Kim öldü kim kaldı diziden kim ayrılacak yeni sezona kim kalacak bir sürü soru var? Ancak en önemlisi Doğa'nın resimleri önüne atıp boşanıyorum dediği sahnenin tümü
Bence Fatih yeni sezonda olmayacak.Fragmana göre Ömer yada kıvılcım onlara birşey oluyor onun için de yeni sezonu bekleriz artık,görünürde başka kaza yapan araba yok karşı yönden gelen kendini kurtarıyor.
Nedense doğa ile Fatih'in bosanacagini hiç düşünmüyorum ben .
Ben de okudum ayrılacak oyuncular olabilir diye belkide fatih mi ölecek ama o yanlarında yoktu,yeni sezondan belki yine Ünallardan biri girer,doğa onunla evlenirmis Ömer/Leman gibiBir yerde okumuştum Sıla Türkoğlu da Doğukan Güngör de ayrılacak diye yazmışlardı. Bakalım ne olacak?
Onunla da ilgili sette kuaförü beğenmiyor yönetmen yapımcıya ya o ya ben dediği dedikoduları dönmüştü. O yüzden her şey olabilir.Kıvılcım in öleceğini zannetmiyorum,yeni sezonda çimenle o adamı sevgili yapabilirler belki ,bu sefer onlarin da sorunu başlar cimenden bayağı büyük Metehan 40 yaşında gibi birşey demisti
Bence izlemeyenler için spoiler etiketi konulabilir bunun gerisineBu nasıl bir bölümdü yaHerşey karıştı, herkes birbirine düştü. Çok heyecanlıydı.
O an ikiside saçmaladı o ama ilk yeşil isigida alev yakmisti anahtarlık alarak yok alevin mi a su yoksa abdullahin mi a si siz seçin diyeAlev-Pembe aboovvvv oldu
Ben ilk bölümden beri izlemedim, bi zamanlar düğünde bi de dansa kaldırmış adamı AlevvvO an ikiside saçmaladı o ama ilk yeşil isigida alev yakmisti anahtarlık alarak yok alevin mi a su yoksa abdullahin mi a si siz seçin diye
Bakalım yeni sezon kaldığı yerden mi devam eder yoksa zaman atlaması mi olur
İlk yeşil ışık alevden geldi Adama karşı hatta Abdullah anahtarlık için Abdullah in a si dedi diye ona bile trip yapmıştı siz seçiminizi yaptınız diyeBen ilk bölümden beri izlemedim, bi zamanlar düğünde bi de dansa kaldırmış adamı Alevvvtam delüü