Kızılcık Şerbeti

Umut ile Nursema evlendiler 😄 👍🏻
Evlendiler ama asıl sorun bundan sonra basliyacak fragman da evlerine haciz geliyordu umutta nursemaya duygusuz bir şekilde sarılıyordu büyük ihtimalle eşyaları gidecek onlarda pembelere taşınacak umut belkide parası için de evlenmiş olabilir 🤔

Evlendiler ama asıl sorun bundan sonra basliyacak fragman da evlerine haciz geliyordu umutta nursemaya duygusuz bir şekilde sarılıyordu büyük ihtimalle eşyaları gidecek onlarda pembelere taşınacak umut belkide parası için de evlenmiş olabilir 🤔
Evet, evlenmek sorun degil, sonraki durumları idare etmek sorun. Esas zor olanı.
Umut, belki de parasi icin, hadi be, üzülürüm öyle bi şeyse. Damatlik secerken bu cok pahalı oldu filan deyince hoşuma gitmişti karşı tarafı düşünmesi.

Yahu bir an önce akşam olsa da izlesek sezon finalini. Kim öldü kim kaldı diziden kim ayrılacak yeni sezona kim kalacak bir sürü soru var? Ancak en önemlisi Doğa'nın resimleri önüne atıp boşanıyorum dediği sahnenin tümü🥺

Yahu bir an önce akşam olsa da izlesek sezon finalini. Kim öldü kim kaldı diziden kim ayrılacak yeni sezona kim kalacak bir sürü soru var? Ancak en önemlisi Doğa'nın resimleri önüne atıp boşanıyorum dediği sahnenin tümü🥺
Fragmana göre Ömer yada kıvılcım onlara birşey oluyor onun için de yeni sezonu bekleriz artık,görünürde başka kaza yapan araba yok karşı yönden gelen kendini kurtarıyor.

Nedense doğa ile Fatih'in bosanacagini hiç düşünmüyorum ben .

Fragmana göre Ömer yada kıvılcım onlara birşey oluyor onun için de yeni sezonu bekleriz artık,görünürde başka kaza yapan araba yok karşı yönden gelen kendini kurtarıyor.

Nedense doğa ile Fatih'in bosanacagini hiç düşünmüyorum ben .
Bence Fatih yeni sezonda olmayacak.

Bir yerde okumuştum Sıla Türkoğlu da Doğukan Güngör de ayrılacak diye yazmışlardı. Bakalım ne olacak?

Bir yerde okumuştum Sıla Türkoğlu da Doğukan Güngör de ayrılacak diye yazmışlardı. Bakalım ne olacak?
Ben de okudum ayrılacak oyuncular olabilir diye belkide fatih mi ölecek ama o yanlarında yoktu,yeni sezondan belki yine Ünallardan biri girer,doğa onunla evlenirmis Ömer/Leman gibi

Kıvılcım in öleceğini zannetmiyorum,yeni sezonda çimenle o adamı sevgili yapabilirler belki ,bu sefer onlarin da sorunu başlar cimenden bayağı büyük Metehan 40 yaşında gibi birşey demisti

Kıvılcım in öleceğini zannetmiyorum,yeni sezonda çimenle o adamı sevgili yapabilirler belki ,bu sefer onlarin da sorunu başlar cimenden bayağı büyük Metehan 40 yaşında gibi birşey demisti
Onunla da ilgili sette kuaförü beğenmiyor yönetmen yapımcıya ya o ya ben dediği dedikoduları dönmüştü. O yüzden her şey olabilir.

Bu nasıl bir bölümdü ya 😳 Herşey karıştı, herkes birbirine düştü. Çok heyecanlıydı. Doğa’nın bir bebeği öldü, bir bebeği yaşıyor. Kıvılcım’la Ömer kaza yaptı. Biri ölü var dedi polis ama yanlış mı gördü acaba? Nursema ile Umut’un evliliği de hiç öyle toz pembe gitmedi. Umut saçma sapan gurur yapıyor. Eve haciz gelmiş, kız ne yapsın ödemeyip?
Alev Pembe’ye nasıl ayar verdi 😍 Senden boşandığı gün Apo ile evlenirim diye. Fatih iğrenç bir karakter. Herkese karşı. Saygısız abisine de salak dedi. Ay yeni sezonu iple çekeceğim. Ama gerçekten çok heyecanlı bir sezon finali yapmışlar 👏🏻

Bu nasıl bir bölümdü ya 😳 Herşey karıştı, herkes birbirine düştü. Çok heyecanlıydı. 👏🏻
Bence izlemeyenler için spoiler etiketi konulabilir bunun gerisine🙈

Ben bu nasıl son diye baktım sezon finali bir sonuca bağlanır gelecek hafta devam edecekmiş gibi bitmemeliydi🙄 Sadece Doğa sahnesi ⬆️

sezon finali ise ⬇️

O nassı bi sezon finali yaa, çok iyi 👍🏻 👏🏻

Bazı sahneler hayal olabilir mi dedim ama bilemiyorum son sahne, sağlıkçı bir ölü var dedi belkide Ömer ölmustur,yaşayan bebek erkek gibi geldi ,kıvılcım Ömer ölürse ona kalan miras ile şirkete ortak olup aileden intikam alıp ellerinde ki herşeyi alabilirler kızı ile birlikte.

Alev de pembede saçmaladı,pembe ailecek dadandiniz biriniz fatihe otekiniz bilmem kime ,alev de saçmaladı evlenirim bilmem ne benim sayem de burdasın gibi,ki aslında pembe bir kisima haklı kocası ile yemeğe çıktıktan sonra ondan etkilenmeye başladı, hatta o zaman umutla mi evli sevgilim vs olmuştu dedi orasını tam hatırlamıyorum kocasida suçlu tabi kızın yaşında karşısında ki senin ne işin var .

Alev-Pembe aboovvvv oldu 😂
O an ikiside saçmaladı o ama ilk yeşil isigida alev yakmisti anahtarlık alarak yok alevin mi a su yoksa abdullahin mi a si siz seçin diye 🤣🤣

Bakalım yeni sezon kaldığı yerden mi devam eder yoksa zaman atlaması mi olur

O an ikiside saçmaladı o ama ilk yeşil isigida alev yakmisti anahtarlık alarak yok alevin mi a su yoksa abdullahin mi a si siz seçin diye 🤣🤣

Bakalım yeni sezon kaldığı yerden mi devam eder yoksa zaman atlaması mi olur
Ben ilk bölümden beri izlemedim, bi zamanlar düğünde bi de dansa kaldırmış adamı Alevvv 🤪🤪 😂 tam delüü

Ben ilk bölümden beri izlemedim, bi zamanlar düğünde bi de dansa kaldırmış adamı Alevvv 🤪🤪 😂 tam delüü
İlk yeşil ışık alevden geldi Adama karşı hatta Abdullah anahtarlık için Abdullah in a si dedi diye ona bile trip yapmıştı siz seçiminizi yaptınız diye 🤣

Dizimizin başlamasını bekliyorum .

Nur semanın eski kocası İbrahim tekrar dönüyormuş diziye,yine yeni bir karakter daha geliyormuş Nursema için anlaşılan umut ile evliliği iyi gitmeyecek.

X