- 23 Ağustos 2012
- 49.521
- 229.570
-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Benim Allahın belası kv haftada 1 virüs o bu demez gelir. Kendi dışında herkes için o gelmesin bu gelmesin virüs var der. Hergün en az yarım saat görüntülü görüşürüz. Telefondayken bize kardeşim gelse surat yapar, biz babamlara gitsek surat yapar. Geçen eşime soruyor ne yaptınız kayınbabanda diye eşimde annesi surat yapmasın diye! oğlan hep uyudu dedi. Ayan beyan pişkin bi şekilde iyi olmuş kendini kimseye sevdirmemiş dedi güldü.hepsini geçtim annem severken bakıp bize bugün sevmek düşmedi demesi
Ayyy benim kv de yeni taşındı oda yanımda tekrar ev istiyor valla bence teselli değil biz kullanılan olacağız izin verirsek.Uzun uzadı anlatmayacağım beni tanıyanlar kayınvalidemin depresyondan sonra karakter değiştirdiğini kızımdan sonra ise iyice kayış attığını bilir.Mesafeliyiz birbirimize hala ben görünce sadece selam veriyorum nasılsın diyip susuyorum o kadar hiç muhabbet etmiyorum görümcem ağustos ayında evlenecek durup durup flaş tv oyuncuları gibi yapmacık yapmacık ağlıyor X halan gidince anne baba sen 1 2 hafta kalın kızım burda he mi diyor 7 aylık çocukla dertleşiyor anne babayı boşver sen gel kal koynumda yat diyor dün annemle babam kızımı sevmeye geldiler o da geldi annem kızımı seviyor bakıp bakıp her gün gördüğü halde bize bugün sevmek düşmedi diyerek hayıflanıyor annemlere diyor halası evlenince bize gelecekler diye aynı sokakta oturuyoruz ya kızı evlendi diye neden gidelim biz teselli timi miyiz ? Böyle bir mantık var mı ?
Allahım sen bensin.. İçeri gidiyorum eşim bi halt var gibi hemen annesini arıyor, mutfakta kadının oğlumu sevmesini duyduğum an bi sinir geliyor bana bütün vücudum veriliyor. Kadının yüzünü görmeme gerek yok ses tonunu duysam yetiyor sinirlenmeme.Bir de kızlar asıl soracağım şu onun hal ve hareketlerine sinir ola ola bende el titremesi ve kalp sıkışması başladı onun kızımı sevme tonundaki sesini duyduğum an kalbim sıkışıyor bayılacak gibi oluyorum şaka değil gerçekten elim yüzüm tik atıyor bunun için psikiyatriye mi gitmeliyim ? emziriyorum kızımı psikoloğa gitmem daha doğru olmaz mı ? Genel tahlil yaptırdım karaciğer enzimlerim aşırı yüksek çıktı doktor stresli bir dönem mi yaşıyorsun diye sordu bunu bile etkiler mi ?
Benim ruh hastası eşimi bırakmış gitmiş küçük çocukken. Şimdi benim oğlumu kendi oğlu sanıyor, eşime diyo sen benim oğlum değilsin artık benim küçük oğlum doğdu. Oğlumu severken sürekli sen bana gel bende kal, sen büyüsen kaçar yanıma gelirsin diyor. Çocuk kafasını onun olduğu yöne çevirse beni çok seviyor diyor. Evladım bana bakıyor mesela alıp yönünü değiştiriyor bana bak biraz diyor.. Hatırladıkça sinir oluyorum.Evet kullanıyor.Mesela eşim işten geldi diyelim kızımla oturup oyun oynayacak tam sevecek pat kapı çalıyor kızımı sevmeye geliyor anne biz vakit geçirecektik diyor eşimi 5 yaşında bebek azarlar gibi sus sen hep görüyorsun diyor adam her gün işte hep gören kendisi yani kendi oğluna bile saygısı yok.Görümcemin nişanında kızım annemin kucağındaydı tam yüzük takıldı kurdela kesilecek annemin kucağında görmesiyle gelmesi bir oldu kendi kızının nişan anına bakmadı sırtını döndü kızıma laf attı adeta kendini unutturmak istememe gibi bir çabası var kendi evlatları bile umurunda değil
O planlar lafta kalır sanıyor insan ses etmiyor ama sonra hayatının ortasına bitiveriyolar. Hamileliğimin başına dönsem her hafta mutlaka gelirim dediğinde ben istemem öyle her hafta görüşmeyi derdim, hergün görüntülü ararım mutlaka dediğinde görüntülü görüşme bile olsa telefonu göstermiycem çocuğa der kestirip atardım.Aynı durum bende de var ama tek fark daha 8 haftalık hamile olmamşimdiden plan yapıyor doğmamış çocukla.çocuğumun daha kulağı yok bizde kalsın diyor. Siz hemen 2. Yapın diyor.
Aa aynısı resmen vallahi aynısıAllahım sen bensin.. İçeri gidiyorum eşim bi halt var gibi hemen annesini arıyor, mutfakta kadının oğlumu sevmesini duyduğum an bi sinir geliyor bana bütün vücudum veriliyor. Kadının yüzünü görmeme gerek yok ses tonunu duysam yetiyor sinirlenmeme.
Ve ben artık son raddelerdeyim. Allahım diyorum bişey yapsın ki bağımı koparayım. Çocuğun fotoğrafını atarım gördüğü gibi ekran görüntüsü alır hemen paylaşır sonra hemen niye bu kıyafeti giydirdiniz beni arayıp göstermediniz der. Ben çocuğuma her kıyafet giydirdiğimde seni aramak sana göstermek zorunda mıyım? Çocuk neşeliyken onu neden aramıyor muşum.? Çocuk neşeliyken sen telefondan onu izleyeceksin diye ben niye çocuğumla geçireceğim güzel zamanı kaçırayım ya. Deli olmak üzereyim bu ruh hastası yüzünden. Oğlum 8 aylık kadın beni 8 yıl yaşlandırdı 8 ayda mıçmıç.Aa aynısı resmen vallahi aynısı
Allah yardım etsin , duygu sömürüsü ile iliklerinize kadar sömürecek sizi ...Uzun uzadı anlatmayacağım beni tanıyanlar kayınvalidemin depresyondan sonra karakter değiştirdiğini kızımdan sonra ise iyice kayış attığını bilir.Mesafeliyiz birbirimize hala ben görünce sadece selam veriyorum nasılsın diyip susuyorum o kadar hiç muhabbet etmiyorum görümcem ağustos ayında evlenecek durup durup flaş tv oyuncuları gibi yapmacık yapmacık ağlıyor X halan gidince anne baba sen 1 2 hafta kalın kızım burda he mi diyor 7 aylık çocukla dertleşiyor anne babayı boşver sen gel kal koynumda yat diyor dün annemle babam kızımı sevmeye geldiler o da geldi annem kızımı seviyor bakıp bakıp her gün gördüğü halde bize bugün sevmek düşmedi diyerek hayıflanıyor annemlere diyor halası evlenince bize gelecekler diye aynı sokakta oturuyoruz ya kızı evlendi diye neden gidelim biz teselli timi miyiz ? Böyle bir mantık var mı ?
O zaman bence oda kayinvalide elti mağduru psikolojisini bozmus olabilirlermi?kendisi k validesiyle yaşıyor üst katında eltisi var yalnız değil aslında
Aynı durum bende de var. Hem kv hem de kp karşı. Sizi bilmem ama benim hiçbir olayda yüzleşme şansımız olmadı, Ya da sevmiyorum ya uzatmanın anlamı yok.Allahım sen bensin.. İçeri gidiyorum eşim bi halt var gibi hemen annesini arıyor, mutfakta kadının oğlumu sevmesini duyduğum an bi sinir geliyor bana bütün vücudum veriliyor. Kadının yüzünü görmeme gerek yok ses tonunu duysam yetiyor sinirlenmeme.
Ne munasebet herkesin evi barki var? Ustelik kac yasinda kv pispislanacak diye konu sahibi neden kendi kizindan ayri kalsin?Gitseniz ne olur? Kızınız arada bir orada kalsa ne olur ? siz kayınvalidenizi sevmediğiniz için her hareketi rahatsız ediyor sizi.
Sadece kızı evlendiği için demiyorum yada kayınvalideyi pışpışlamak için demiyorum.. genel olarak yani..Ne munasebet herkesin evi barki var? Ustelik kac yasinda kv pispislanacak diye konu sahibi neden kendi kizindan ayri kalsin?
kv bir daha boyle soylediginde yalniz kalamiyorsan kizini evlendirme ya da dogur sen de bi tane daha hep beraber sevelim diyin konu sahibi
Yani bir sebebe gerek yok, gidip orda kalinsin kadin mutlu olsun diyorsunuz? Ben kendi ailemle ayni sehirde yasarken, esim sehir disinda calisirken bile kendi evimde kalmak istiyordum. Bana cok garip ve cok ters gelen konular bunlarSadece kızı evlendiği için demiyorum yada kayınvalideyi pışpışlamak için demiyorum.. genel olarak yani..
Titreme ve çarpıntı olayı bendede oluyor dönem dönem eşimin ailesi beni sinir ediyor aile binasındayız şimdi memleketteler ne zaman telefon açsalar normal bile konuşsak ellerim titriyor göğsüm daralıyordu ..hacamat yaptırdım azaldı şu aralar ama kışın gelecekleri aklıma geldikçe elimde değil ter boşalması yaşıyor titremeye başlıyorum...Bir de kızlar asıl soracağım şu onun hal ve hareketlerine sinir ola ola bende el titremesi ve kalp sıkışması başladı onun kızımı sevme tonundaki sesini duyduğum an kalbim sıkışıyor bayılacak gibi oluyorum şaka değil gerçekten elim yüzüm tik atıyor bunun için psikiyatriye mi gitmeliyim ? emziriyorum kızımı psikoloğa gitmem daha doğru olmaz mı ? Genel tahlil yaptırdım karaciğer enzimlerim aşırı yüksek çıktı doktor stresli bir dönem mi yaşıyorsun diye sordu bunu bile etkiler mi ?
Lolusalığımı burnumdan getirdi. Meme reddi yaptı oğlum tutmuyor göğsümü sütümü sağarak veriyorum diye ne inekliğim kaldı ne tembelliğim. Birşey deyince şaka yaptım diyor. Geldi geldi oturdu ufacık yardımı olmadı. Birde evime gelene gidene laf yaptı. Bir kez içimdekini bir nebze olsun söyledim benim evime gelen giden kimseyi ilgilendirmez dedim. Ben hastaydım ne dediğimi bilmiyordum sende bana çok güzel moral verdin sağol dedi kendini haklı çıkardı küçük beyniyle.Aynı durum bende de var. Hem kv hem de kp karşı. Sizi bilmem ama benim hiçbir olayda yüzleşme şansımız olmadı, Ya da sevmiyorum ya uzatmanın anlamı yok.
Artık şöyle yapıyorum onlar konuştuğunda sinek vızıldıyor diye düşünüyorum . Bir de aklımda parmak insan olarak konumlandırdım. Bu küçük insanlar mı benim sinirimi bozacak diyorum :)
Ya bu tip kadınları alacaksın iyi bi ıslatacaksın, kızılcık sopasıyla iyi bi yumuşatacaksın sonra suyunu sıkıp kenara bırakacaksın, görümceyi arayacakdın canım annen hazır alabilirsin diyeceksin. Ölmeden önce bu tiplerden birine bunu yapma şansım olsa aaah aahUzun uzadı anlatmayacağım beni tanıyanlar kayınvalidemin depresyondan sonra karakter değiştirdiğini kızımdan sonra ise iyice kayış attığını bilir.Mesafeliyiz birbirimize hala ben görünce sadece selam veriyorum nasılsın diyip susuyorum o kadar hiç muhabbet etmiyorum görümcem ağustos ayında evlenecek durup durup flaş tv oyuncuları gibi yapmacık yapmacık ağlıyor X halan gidince anne baba sen 1 2 hafta kalın kızım burda he mi diyor 7 aylık çocukla dertleşiyor anne babayı boşver sen gel kal koynumda yat diyor dün annemle babam kızımı sevmeye geldiler o da geldi annem kızımı seviyor bakıp bakıp her gün gördüğü halde bize bugün sevmek düşmedi diyerek hayıflanıyor annemlere diyor halası evlenince bize gelecekler diye aynı sokakta oturuyoruz ya kızı evlendi diye neden gidelim biz teselli timi miyiz ? Böyle bir mantık var mı ?
Arada bir gidip bir kaç saat oturmaktan,torunun bazen babaannesiyle kalmasından bahsediyorum. Kayınvalideme arada bir gidip yemek yemek yada kahve içmek,çocuğumun arada bir orada kalması bana anormal gelmiyor çünkü.Yani bir sebebe gerek yok, gidip orda kalinsin kadin mutlu olsun diyorsunuz? Ben kendi ailemle ayni sehirde yasarken, esim sehir disinda calisirken bile kendi evimde kalmak istiyordum. Bana cok garip ve cok ters gelen konular bunlar
Böylesine hastaysan git akıl hastanesine yat milletin de asabını bozma demek lazımLolusalığımı burnumdan getirdi. Meme reddi yaptı oğlum tutmuyor göğsümü sütümü sağarak veriyorum diye ne inekliğim kaldı ne tembelliğim. Birşey deyince şaka yaptım diyor. Geldi geldi oturdu ufacık yardımı olmadı. Birde evime gelene gidene laf yaptı. Bir kez içimdekini bir nebze olsun söyledim benim evime gelen giden kimseyi ilgilendirmez dedim. Ben hastaydım ne dediğimi bilmiyordum sende bana çok güzel moral verdin sağol dedi kendini haklı çıkardı küçük beyniyle.