Kızı evlenince torunsuz duramazmış ne yaparmış

Evet kullanıyor.Mesela eşim işten geldi diyelim kızımla oturup oyun oynayacak tam sevecek pat kapı çalıyor kızımı sevmeye geliyor anne biz vakit geçirecektik diyor eşimi 5 yaşında bebek azarlar gibi sus sen hep görüyorsun diyor adam her gün işte hep gören kendisi yani kendi oğluna bile saygısı yok.Görümcemin nişanında kızım annemin kucağındaydı tam yüzük takıldı kurdela kesilecek annemin kucağında görmesiyle gelmesi bir oldu kendi kızının nişan anına bakmadı sırtını döndü kızıma laf attı adeta kendini unutturmak istememe gibi bir çabası var kendi evlatları bile umurunda değil
İlk başta sadece söylenip duruyor sanmıştım. Çat kapı eve gelmesi, kızının nişan anını kaçıracak kadar torununu kıskanması falan çok rahatsız edici. İletişimi kesmeniz en iyisi, sadece eşiniz görüşsün

Evden cenaze mi çıkıyo Allah aşkına ne saçma istekler bunlar. Siz şimdi gönlü olsun diye kalsanız bile merak etmeyin iki gün sonra yine kızı kıymetli olur sizin adınız gelin olarak kalır. Ne derse desin duymamazlıktan gelin hiç muhatap olmayın geçiştirin.
yok zaten gidip kalmam öyle bşr dünya yok düzenimi bozamam

İlk başta sadece söylenip duruyor sanmıştım. Çat kapı eve gelmesi, kızının nişan anını kaçıracak kadar torununu kıskanması falan çok rahatsız edici. İletişimi kesmeniz en iyisi, sadece eşiniz görüşsün
Görsem bile sohbet etmiyorum zaten aylardır aramız bozuk o yokmuş gibi davranıyorum ama bir şekilde moral bozuyor işte

Bir de kızlar asıl soracağım şu onun hal ve hareketlerine sinir ola ola bende el titremesi ve kalp sıkışması başladı onun kızımı sevme tonundaki sesini duyduğum an kalbim sıkışıyor bayılacak gibi oluyorum şaka değil gerçekten elim yüzüm tik atıyor bunun için psikiyatriye mi gitmeliyim ? emziriyorum kızımı psikoloğa gitmem daha doğru olmaz mı ? Genel tahlil yaptırdım karaciğer enzimlerim aşırı yüksek çıktı doktor stresli bir dönem mi yaşıyorsun diye sordu bunu bile etkiler mi ?

sen de git de aslında kv i götürmek lazım

bebeğin biraz büyüyünce daha rahat ilaç vs kullanabilirsin ama yine de belki terapi telkin vs iyi gelebilir

zira bence, sende de biraz olayları büyütme yani pireyi deve yapma durumu var

kv dem bana bunu dese he der geçerim, nasılsa gitmeyeceğim o kendini öyle avutuyorsa kendi bilir

anneme bebeği bugün sevmek bize düşmedi deyince "eee onlar her gün gelmiyor senin gibi" der gülerim

kv yi çok takıyorsun, yani kızım gidip yalnız kalacağım deyince sen mi yalnız kalacaksın kv den var, eltin var, şu bu isim isim sayıp ne yalnızı sen de der değiştirirsin konuyu

Uzun uzadı anlatmayacağım beni tanıyanlar kayınvalidemin depresyondan sonra karakter değiştirdiğini kızımdan sonra ise iyice kayış attığını bilir.Mesafeliyiz birbirimize hala ben görünce sadece selam veriyorum nasılsın diyip susuyorum o kadar hiç muhabbet etmiyorum görümcem ağustos ayında evlenecek durup durup flaş tv oyuncuları gibi yapmacık yapmacık ağlıyor X halan gidince anne baba sen 1 2 hafta kalın kızım burda he mi diyor 7 aylık çocukla dertleşiyor anne babayı boşver sen gel kal koynumda yat diyor dün annemle babam kızımı sevmeye geldiler o da geldi annem kızımı seviyor bakıp bakıp her gün gördüğü halde bize bugün sevmek düşmedi diyerek hayıflanıyor annemlere diyor halası evlenince bize gelecekler diye aynı sokakta oturuyoruz ya kızı evlendi diye neden gidelim biz teselli timi miyiz ? Böyle bir mantık var mı ?
Yerinde olsam böyle düşünen birinin yavrusunu sevmek bir yana umursamam bile.cok ta torun. Sonuçta sadece oğlumun bebeği değil.
Elalemin bebesine ne bu hasret anlamadım.

Normal bir psikolojide değil, o yüzden aklı selim davranışlar beklememek lazım. Kayınvalideniz özenle bakabilecekse kedi sahiplenebilirsiniz. Bir süre sonra evladı gibi olur, yalnızlığına iyi gelir
Yok öyleleri hayvanlari perişan ediyor. Hayvan üzerinde tahakküm kurmak, zafer kazanmak gibi amaçları olmadığı için umursamiyorlar

sen de git de aslında kv i götürmek lazım

bebeğin biraz büyüyünce daha rahat ilaç vs kullanabilirsin ama yine de belki terapi telkin vs iyi gelebilir

zira bence, sende de biraz olayları büyütme yani pireyi deve yapma durumu var

kv dem bana bunu dese he der geçerim, nasılsa gitmeyeceğim o kendini öyle avutuyorsa kendi bilir

anneme bebeği bugün sevmek bize düşmedi deyince "eee onlar her gün gelmiyor senin gibi" der gülerim

kv yi çok takıyorsun, yani kızım gidip yalnız kalacağım deyince sen mi yalnız kalacaksın kv den var, eltin var, şu bu isim isim sayıp ne yalnızı sen de der değiştirirsin konuyu
Evet dogru bende biraz fevri ve abartili tepkiler verne huyu var fakat törpülemiştim havadan nem kapmalarıyla her şeye alınmalarıyla beni bu noktaya getirdi.Ben ki hayatımda kimseyle kavga etmemiş ses yükseltmemiş bir insandım beni gerçek hayatta görsen ay ne minnoş ne hayat dolu dersin ben bana kötü bile davranılsa hiç ses etnen sırf karşımdaki kırılmasın diye böyle böyle tükendin hayat enerjim öyle tükendi bu benim onunla samimi olmamış halim zira yaşadığımız bazi şeylerden dolayı pek görüşmüyoruz nasılsından öteye hıc geçmedik aylardır

X