- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Öyle arsız bi kadın ki. Hayatımda böyle bi insan ilk kez tanıyorum. Eşimle tanışırken nişanlanırken bu kadını tanıyor olsam sırf bu kadın için evlenmezdim. Çocuğum göğsümü tutmuyor diye ben versem benim göğsümü tutar senin göğsünü beğenmiyor demeler, çocuk memede ağladı diye kahkaha atmalar..Böylesine hastaysan git akıl hastanesine yat milletin de asabını bozma demek lazım
EtkilerBir de kızlar asıl soracağım şu onun hal ve hareketlerine sinir ola ola bende el titremesi ve kalp sıkışması başladı onun kızımı sevme tonundaki sesini duyduğum an kalbim sıkışıyor bayılacak gibi oluyorum şaka değil gerçekten elim yüzüm tik atıyor bunun için psikiyatriye mi gitmeliyim ? emziriyorum kızımı psikoloğa gitmem daha doğru olmaz mı ? Genel tahlil yaptırdım karaciğer enzimlerim aşırı yüksek çıktı doktor stresli bir dönem mi yaşıyorsun diye sordu bunu bile etkiler mi ?
Oww sizle yaşamak için yer yapıyor geçmiş olsunUzun uzadı anlatmayacağım beni tanıyanlar kayınvalidemin depresyondan sonra karakter değiştirdiğini kızımdan sonra ise iyice kayış attığını bilir.Mesafeliyiz birbirimize hala ben görünce sadece selam veriyorum nasılsın diyip susuyorum o kadar hiç muhabbet etmiyorum görümcem ağustos ayında evlenecek durup durup flaş tv oyuncuları gibi yapmacık yapmacık ağlıyor X halan gidince anne baba sen 1 2 hafta kalın kızım burda he mi diyor 7 aylık çocukla dertleşiyor anne babayı boşver sen gel kal koynumda yat diyor dün annemle babam kızımı sevmeye geldiler o da geldi annem kızımı seviyor bakıp bakıp her gün gördüğü halde bize bugün sevmek düşmedi diyerek hayıflanıyor annemlere diyor halası evlenince bize gelecekler diye aynı sokakta oturuyoruz ya kızı evlendi diye neden gidelim biz teselli timi miyiz ? Böyle bir mantık var mı ?
Lolusalığımı burnumdan getirdi. Meme reddi yaptı oğlum tutmuyor göğsümü sütümü sağarak veriyorum diye ne inekliğim kaldı ne tembelliğim. Birşey deyince şaka yaptım diyor. Geldi geldi oturdu ufacık yardımı olmadı. Birde evime gelene gidene laf yaptı. Bir kez içimdekini bir nebze olsun söyledim benim evime gelen giden kimseyi ilgilendirmez dedim. Ben hastaydım ne dediğimi bilmiyordum sende bana çok güzel moral verdin sağol dedi kendini haklı çıkardı küçük beyniyle.
Bu baya şeytanlık resmen.Öyle arsız bi kadın ki. Hayatımda böyle bi insan ilk kez tanıyorum. Eşimle tanışırken nişanlanırken bu kadını tanıyor olsam sırf bu kadın için evlenmezdim. Çocuğum göğsümü tutmuyor diye ben versem benim göğsümü tutar senin göğsünü beğenmiyor demeler, çocuk memede ağladı diye kahkaha atmalar..
Hastaysa tedavi olsun
Ama yok bu ruh hastaları illa etrafındakileri hasta edecek
Beyinsiz
Bu baya şeytanlık resmen.
Beni çıldırma derecesine getirip sinir küpü yapıyor son sınırda olduğumu eşimde farketmiş uyarmış anne böyle davranma kötü olacak tarzında diyor ki ben sana şaka yaptım alındın mı..
Şeytan masum onun yanında.
Artık bende ona çok güzel şakalar yapıyorum zaten. Ama varlığı bile sinir ediyor insanı.Siz de şaka yapın
Bebeği severken oğlum senin babaannen tam bir ruh hastası diyin
Laf ederse aaa şaka yapıyorum anne alındın mı dersinis