- 24 Aralık 2014
- 4.923
- 6.666
-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Uzun uzadı anlatmayacağım beni tanıyanlar kayınvalidemin depresyondan sonra karakter değiştirdiğini kızımdan sonra ise iyice kayış attığını bilir.Mesafeliyiz birbirimize hala ben görünce sadece selam veriyorum nasılsın diyip susuyorum o kadar hiç muhabbet etmiyorum görümcem ağustos ayında evlenecek durup durup flaş tv oyuncuları gibi yapmacık yapmacık ağlıyor X halan gidince anne baba sen 1 2 hafta kalın kızım burda he mi diyor 7 aylık çocukla dertleşiyor anne babayı boşver sen gel kal koynumda yat diyor dün annemle babam kızımı sevmeye geldiler o da geldi annem kızımı seviyor bakıp bakıp her gün gördüğü halde bize bugün sevmek düşmedi diyerek hayıflanıyor annemlere diyor halası evlenince bize gelecekler diye aynı sokakta oturuyoruz ya kızı evlendi diye neden gidelim biz teselli timi miyiz ? Böyle bir mantık var mı ?
kızımı alıp neden her gün oraya gitmiyorum diye bi bileklerini kesmediği kaldı o kadar dramatize ediyor ki daha kızı gitmeden. Fırsatçılık desen var.
Benim kv eşim tatil bölgesine askere gitti diye günlerce ağlayıp fenalık geçirmiş gorumcemi evine gondermemissonra biz evlendik diye yine ağlamalar hastalanmalar durup durup bana oğlumu benden calamazsin demeler biz çaya diye gitsek orda kalmadık diye kavga etmeler... Sonra psikologa götürdü gorumcem öyle kendine geldi tavsiye ederim. Tabikide gitmeyin. Kızıyla beraber mi yatiyorda torununa öyle konuşuyor. Kızım sana dedim gelinim sen anla işte öf bayat numaralar
kendisi k validesiyle yaşıyor üst katında eltisi var yalnız değil aslındaUvv teyze dramatik! Yalnızlıktan korkuyor çok sanırım biz buradayız mesajını garantiye almak istiyor galiba. He he demek lazım bazen.
hepsini geçtim annem severken bakıp bize bugün sevmek düşmedi demesiKayış atmak tam olarak sağlıklı dusunememeye tekabül ediyorsa zaten düşünsel olarak problemli olduğunu biliyorsunuz.
Dusensel yönden problemli olanların da mantıklı karar vermesi gibi bir olasılıkla yok zannımca.
Zaten cevabı biliyorsunuz..
o türünün tek örneği onun gibisi yoktur yaKlasik kv
O zaman gerçekten normal değil. Kendini bir dram filminin kahramanı zannediyor. Ekstra duvar örmeniz iyi olmuş ama allah sabır versin size.kendisi k validesiyle yaşıyor üst katında eltisi var yalnız değil aslında
Orada farkında olmadan ağzıyla odun kırmış :) Yani sizinkilerin torunlarini sevmesini kendisine verilmiş bir ceza gibi hissettirmek istemiş.Torun kiskanilmaz,üzerinde hak iddia edilemez.o bir eşya değildir..Yani birinin sevmesi ötekine zarar ettiremez..hepsini geçtim annem severken bakıp bize bugün sevmek düşmedi demesi
Ay duruma çok üzüldüm bende de aynı belirtiler var ama benim iş hayatında oluyor. Psikiyatriye gidiyorum ilaç kullanıyorum çok rahat ettim. Ama ilaç hormonlarla oynadığı için çocuk yapmam tedavi sürecinde yasak. Bunun için psikolog daha doğru karar olur tabii. Bence asıl destek alması gereken kayınvalideniz ama anlatamazsınız işte. Sadece siz çabalamasanız keşke eşiniz destek oluyor mu?Bir de kızlar asıl soracağım şu onun hal ve hareketlerine sinir ola ola bende el titremesi ve kalp sıkışması başladı onun kızımı sevme tonundaki sesini duyduğum an kalbim sıkışıyor bayılacak gibi oluyorum şaka değil gerçekten elim yüzüm tik atıyor bunun için psikiyatriye mi gitmeliyim ? emziriyorum kızımı psikoloğa gitmem daha doğru olmaz mı ? Genel tahlil yaptırdım karaciğer enzimlerim aşırı yüksek çıktı doktor stresli bir dönem mi yaşıyorsun diye sordu bunu bile etkiler mi ?
Bu sabır benim boyumu aştı artık sabretmiyorum direkt pat patO zaman gerçekten normal değil. Kendini bir dram filminin kahramanı zannediyor. Ekstra duvar örmeniz iyi olmuş ama allah sabır versin size.
kendi oğlu severken bile kıskanıyor istiyor ki sadece o sevsinOrada farkında olmadan ağzıyla odun kırmış :) Yani sizinkilerin torunlarini sevmesini kendisine verilmiş bir ceza gibi hissettirmek istemiş.Torun kiskanilmaz,üzerinde hak iddia edilemez.o bir eşya değildir..Yani birinin sevmesi ötekine zarar ettiremez..
kaygı bozukluğu öyle değil mi ? Çok geçmiş olsun..o da destek alıyor kullandığı ilaçlar onu yürek yemiş seviyesine getirdi yoksa gayet silik bir tipti eşim annemin durumu ortada diyor çekimser kalıyor anayı düşünürken karı elden gidiyor haberi yokAy duruma çok üzüldüm bende de aynı belirtiler var ama benim iş hayatında oluyor. Psikiyatriye gidiyorum ilaç kullanıyorum çok rahat ettim. Ama ilaç hormonlarla oynadığı için çocuk yapmam tedavi sürecinde yasak. Bunun için psikolog daha doğru karar olur tabii. Bence asıl destek alması gereken kayınvalideniz ama anlatamazsınız işte. Sadece siz çabalamasanız keşke eşiniz destek oluyor mu?
Bu kadarı da çok fazlakendi oğlu severken bile kıskanıyor istiyor ki sadece o sevsin
Evet kullanıyor.Mesela eşim işten geldi diyelim kızımla oturup oyun oynayacak tam sevecek pat kapı çalıyor kızımı sevmeye geliyor anne biz vakit geçirecektik diyor eşimi 5 yaşında bebek azarlar gibi sus sen hep görüyorsun diyor adam her gün işte hep gören kendisi yani kendi oğluna bile saygısı yok.Görümcemin nişanında kızım annemin kucağındaydı tam yüzük takıldı kurdela kesilecek annemin kucağında görmesiyle gelmesi bir oldu kendi kızının nişan anına bakmadı sırtını döndü kızıma laf attı adeta kendini unutturmak istememe gibi bir çabası var kendi evlatları bile umurunda değilBu kadarı da çok fazlaİlaç kullanıyor mu?