- 18 Kasım 2024
- 619
- 179
- 18
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah çok da bebiş düşünmemeye çalış kendine odaklanMerak ettim denerimbol şifa ve bebek getirsin inşallah
![]()
Evet yaklaşmış canım bende geçen ay yaşadım kimyasal bu ay da bakalım hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsunda acelem yokSence canım benimki de pike yakın mi bu ay kimyasal gebelik geçirdim adet olarak attım biter bitmez ovulasyonla başladım
Yok zaten şimdiye kadar hiç öyle takıntım olmadı şükür rabbim stres boyutuna getirmeden hayırlısıyla nasip etsin heveslerimiz bitmeden inşallahAy inşallah çok da bebiş düşünmemeye çalış kendine odaklan![]()
AminnnnYok zaten şimdiye kadar hiç öyle takıntım olmadı şükür rabbim stres boyutuna getirmeden hayırlısıyla nasip etsin heveslerimiz bitmeden inşallah![]()
Diğer attığın fotoda çok kararsız kaldım bence değerlendir yinede riske atmaSence canım benimki de pike yakın mi bu ay kimyasal gebelik geçirdim adet olarak attım biter bitmez ovulasyonla başladım
Yağlı olduğu için benim de midemş alt üst ediyorOfff nasıl yiyebiliyorsunuz ya ben tadından nefret ediyorum![]()
Çatalla ezın biraz zeytınyagı biraz tuz karabiber limon sıkın seversenzı çok az sarımsak ekmeğe sürün uzerıne varsa peynir veya yumurta bence aşırı lezzetlı oluyor böyle deneyebilirsiniz tadına alışınca doğal halı daha lezzetli geliyor zamanlaOfff nasıl yiyebiliyorsunuz ya ben tadından nefret ediyorum![]()
Lutfen biraz karabiber ekleyin ve biraz da ezine peynir ekleyerek catalla ezin iyice. Kizarmis ekmeginizin uzerine surun, kahvaltilarinizin vazgecilmezi olacak. Avokado kadar guzel bir sey var mi? Avokadoyu sevmeyen avokado yemeyi bilmiyordur. Hem de cok saglikli. Bebekleriniz dogup buyuyunce onlara da yedirin mutlaka.İnan bende yiyemiyordum fakat zorladım kendimi artık rahatça yiyebiliyorum.. limon ve zeytinyağı ile birlikte harika oluyor![]()
Yok malesef bu şekilde en sevmediğim şekli diyebilirimÇatalla ezın biraz zeytınyagı biraz tuz karabiber limon sıkın seversenzı çok az sarımsak ekmeğe sürün uzerıne varsa peynir veya yumurta bence aşırı lezzetlı oluyor böyle deneyebilirsiniz tadına alışınca doğal halı daha lezzetli geliyor zamanla
Oyle yaptım kuzum henüz tam pik değil biliyorum zaten de en azından yakın gibi çünkü ben çok düzensiz adet görüyorum ilk defa bu kadar erken koyulasmaya başladı bal cirek otu tarcin karışımı yapiyorum belki onun bir faydası vardirDiğer attığın fotoda çok kararsız kaldım bence değerlendir yinede riske atma![]()
Teşekkür ederim o şekilde de mutlaka denicemLutfen biraz karabiber ekleyin ve biraz da ezine peynir ekleyerek catalla ezin iyice. Kizarmis ekmeginizin uzerine surun, kahvaltilarinizin vazgecilmezi olacak. Avokado kadar guzel bir sey var mi? Avokadoyu sevmeyen avokado yemeyi bilmiyordur. Hem de cok saglikli. Bebekleriniz dogup buyuyunce onlara da yedirin mutlaka.
Hayir canım hamile kalmıyor ama yumurta kalitesine aşırı katkı sağlıyor doğurganlıga bire birAy noluyor kızlar avokado yiyenler hamile mi oluyormuş gaza gelip bende almak istedim şimdi hiç yemedim ama tadını bile bilmiyorum![]()
Öğrendiğim iyi oldu, deneyeceğim bendeHayir canım hamile kalmıyor ama yumurta kalitesine aşırı katkı sağlıyor doğurganlıga bire birbaşka faydaları da var tabiki araştırabilirsin
Olabilir canım belki bugün daha da koyu olur bazen böyle iki gün pik gibi olabiliyor değerlendirmekte iyi yaptın hiç belli olmazOyle yaptım kuzum henüz tam pik değil biliyorum zaten de en azından yakın gibi çünkü ben çok düzensiz adet görüyorum ilk defa bu kadar erken koyulasmaya başladı bal cirek otu tarcin karışımı yapiyorum belki onun bir faydası vardir
Çok teşekkür ederim sanada şifa olsunÖğrendiğim iyi oldu, deneyeceğim bendeşifa olsun
Çok hoş tarifler geldi iyiki açmışım bu topiğiOlgunlaşmış avakoduyu balla deneyin çok enfes oluyor