- 23 Haziran 2024
- 2.218
- 662
- 38
Kesinlikle haklısınBaşlığı görünce yazmadan edemedim,en sevdiğim şey limon tuz zeytinyağı,biraz labnede ekleyebilirsiniz,sevin sevdirin,ilerlede bebişlerinizede yedirmeniz lazım çünkü![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle haklısınBaşlığı görünce yazmadan edemedim,en sevdiğim şey limon tuz zeytinyağı,biraz labnede ekleyebilirsiniz,sevin sevdirin,ilerlede bebişlerinizede yedirmeniz lazım çünkü![]()
Ay hiç yiyemiyorum şunu yaTadına zorla yiyerek alışmış olmanın verdiği gururu yaşıyorum![]()
Tadına zorla yiyerek alışmış olmanın verdiği gururu yaşıyorum![]()
Ay ben limon ve tuzla yemeye çalışıyorum fakat bi türlü sevemedim hala zorla yiyorummmTadına zorla yiyerek alışmış olmanın verdiği gururu yaşıyorum![]()
Bende yiyemiyordum ama alıştım zorla kendini limon ve zeytinyağı ile tatlandirAy hiç yiyemiyorum şunu ya![]()
Ben tuz katmiyorum ama limon ve zeytinyağı ile yiyebiliyorum çok alıştımAy ben limon ve tuzla yemeye çalışıyorum fakat bi türlü sevemedim hala zorla yiyorummm![]()
Onu da denedimBende yiyemiyordum ama alıştım zorla kendini limon ve zeytinyağı ile tatlandir![]()
Hayırlısı bakalımOnu da denedimyok olmuyor ben diğer takyelere devam
![]()
Afiyet şifa olsun canım ennn yakın zamanda sağlıklı şekilde güzel haberler almak nasip olsun sana da inşallahBen tuz katmiyorum ama limon ve zeytinyağı ile yiyebiliyorum çok alıştımzorla kendini bak hamilesinde bebeğine faydası olur
![]()
Kızlar merhaba ovülasyon testlerini kullanan varsa nasıl kullanıldığı hakkında bilgi verebilir mi![]()
Teşekkür ederimGebeliğe Hazırlık Konu 'Ovülasyon testi açıklama,anlatım'
•Merhaba kızlar. Hamilelik planlayan her kadın ovulasyon testini illa duymuştur,okumuştur,denk gelmiştir biryerlerde. Bazi arkadaşlar ne zaman pik oldu nezaman değerlendirmemiz lazim? Kac gun degerlendiricez veya takibini yaoma konusunda emin olamayabiliyolar kafalar karışıyor tabi. Bende yaşadım. 1 yıla yakındır ovulasyon testi yaptığımdan cok fazla içerik video izlediğimden bununla ilgili kafasında soru işareti olan arkadaşlara yardımcı olmak adına boyle bi içerik hazırlamak istedim.
• Öncelikle herkes adetten 14 gun sonra yumurtlicak diye birşey yok uygulamalar...
- M i h r a
- gebelik lh hormonu ovulasyon ovulasyon dönemi ovulasyon hesaplama ovulasyon takibi ovulasyon testi yumurtlama belirtileri yumurtlama takibi
- Yorumlar: 1.385
- Forum: Kadın Hastalıkları
Şurayi okuyabilir misin? Linki nasıl eklicem bilemedim adresi kopyalayıp yapıştırdım senin için.
Kefirin icine avakado ve yaban mersini, muz atip blenderdan smoothie yapabilirsinOfff nasıl yiyebiliyorsunuz ya ben tadından nefret ediyorum![]()
Deneyeyim bunu teşekkür ederimKefirin icine avakado ve yaban mersini, muz atip blenderdan smoothie yapabilirsin![]()
Hergün aynı saatte yapın, testi yapmadan en az 2 saat önce sıvı almayı kesmiş olmanız lazım. Çıkan sonucun da ilk 10 dakikasını baz alın kuruduktan sonrasını değilKızlar merhaba ovülasyon testlerini kullanan varsa nasıl kullanıldığı hakkında bilgi verebilir mi![]()
Amin amin inşallah canım benim Allah razı olsunAfiyet şifa olsun canım ennn yakın zamanda sağlıklı şekilde güzel haberler almak nasip olsun sana da inşallah![]()
O şekilde de denenebilir aslında . Ben sadece limon ve zeytinyağı ile yiyorum işte. Sade yiyince daha bir faydası olur gibi düşünüyordum o yüzden biseye katmak istemiyodum önce tadına alistirdim kendimiAvokado sevmeyenler labne peyniriyle deneyin. Labne peynirin üzerine ince dilimlenmiş Avokado limon tuz hiç sevmeyen eşim bile yiyor.