• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızçeleerr Avakadolar yeniliyor mu bakalım?✨

Avokado sevmeyenler labne peyniriyle deneyin. Labne peynirin üzerine ince dilimlenmiş Avokado limon tuz hiç sevmeyen eşim bile yiyor.

Kızlar merhaba ovülasyon testlerini kullanan varsa nasıl kullanıldığı hakkında bilgi verebilir mi🤭🥺

Şurayi okuyabilir misin? Linki nasıl eklicem bilemedim adresi kopyalayıp yapıştırdım senin için.

Şurayi okuyabilir misin? Linki nasıl eklicem bilemedim adresi kopyalayıp yapıştırdım senin için.
Teşekkür ederim

Kızlar merhaba ovülasyon testlerini kullanan varsa nasıl kullanıldığı hakkında bilgi verebilir mi🤭🥺
Hergün aynı saatte yapın, testi yapmadan en az 2 saat önce sıvı almayı kesmiş olmanız lazım. Çıkan sonucun da ilk 10 dakikasını baz alın kuruduktan sonrasını değil

Avokado sevmeyenler labne peyniriyle deneyin. Labne peynirin üzerine ince dilimlenmiş Avokado limon tuz hiç sevmeyen eşim bile yiyor.
O şekilde de denenebilir aslında . Ben sadece limon ve zeytinyağı ile yiyorum işte. Sade yiyince daha bir faydası olur gibi düşünüyordum o yüzden biseye katmak istemiyodum önce tadına alistirdim kendimi 🤭

Back
X