Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy canımsınAvakado sana yarasın ve bu ay güzel haberler al![]()
İnan bende yiyemiyordum fakat zorladım kendimi artık rahatça yiyebiliyorum.. limon ve zeytinyağı ile birlikte harika oluyorOfff nasıl yiyebiliyorsunuz ya ben tadından nefret ediyorum![]()
Hayııırrr ama inşallahhhAyyy canımsınteşekkür ederim inşallah
peki seennn hamiş misinnn
![]()
Bende salataların içinde tüketebiliyorum bir nebze. Yumurta tadını andırıyor bana yumurtadan da nefret ederimİnan bende yiyemiyordum fakat zorladım kendimi artık rahatça yiyebiliyorum.. limon ve zeytinyağı ile birlikte harika oluyor![]()
Hadi inşallah bu ay senden de güzel haberler alalım inşallah güzel ve hayırlı sağlıklı bir şekildeHayııırrr ama inşallahhhOvu takibi yapıyorum bugün çatlama gerçekleşti ve değerlendirdik benimde herkesin duasına ihtiyacım var
![]()
Sen yine yumurtaya benzetmişsin ben bişeye benzetemiyorum ama yiyorum güzel gelmeye başladıBende salataların içinde tüketebiliyorum bir nebze. Yumurta tadını andırıyor bana yumurtadan da nefret ederim![]()
Şifa olsun bol bol bebiş olsun inşallahSen yine yumurtaya benzetmişsin ben bişeye benzetemiyorum ama yiyorum güzel gelmeye başladı![]()
Amiiin çok teşekkür ederim inşallahŞifa olsun bol bol bebiş olsun inşallah![]()
Bende bu sabah yedimmm tadını seviyorum artık alıştımTadına zorla yiyerek alışmış olmanın verdiği gururu yaşıyorum![]()
Amiinnn çok teşekkür ederimAmiiin çok teşekkür ederim inşallahsanada bol bol yarasın bebek haberi getirsin inşallah
![]()
Ohh yarasın inşallahBende bu sabah yedimmm tadını seviyorum artık alıştımben çatalla eziyorum tuz limon karabiber çörekotu karıştırıp ekmek üstü sürüp yiyorum
![]()
Sarımsak ağır olmaz mı ayy bilemedim biara denerim olmazsa teşekkür ederimtavsiye olarak; sarımsak rendeliyorum karabiber limon yağ karıştırıyorum ve enfes oluyor ezme gibi de yapıyorum ben olgunlaşmış avakadoyu![]()
hiç olmuyor muhteşem oluyor kesinlikle deneeSarımsak ağır olmaz mı ayy bilemedim biara denerim olmazsa teşekkür ederim![]()
Merak ettim denerimhiç olmuyor muhteşem oluyor kesinlikle denee![]()
Sence canım benimki de pike yakın mi bu ay kimyasal gebelik geçirdim adet olarak attım biter bitmez ovulasyonla başladımSen yine yumurtaya benzetmişsin ben bişeye benzetemiyorum ama yiyorum güzel gelmeye başladı![]()
Sence canım benimki de pike yakın mi bu ay kimyasal gebelik geçirdim adet olarak attım biter bitmez ovulasyonla başladım