• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizacaksiniz ama

Helallll olsun bee...👍Ne güzel soyledin
Doğruyu söyledim kendimi o adamın eşinin yerine koydum da çok kötü bi durum evladı var birde bu kadın sadece dış kapının dış mandalı internetten 2 güzel kelime söyleyip ya engelliyo ya telefonunu kapatıyo karısının koynuna giriyor sonuçta eğlence sadece

Takintili insanim :KK43: off nefret ediyorum bu huyumdan
Takintili olcaksan kardesim git bekar bir adama takintili oll o kadinin yerinde olup bir kadin kocana boylesine takintili olsa ne hissederdin Unutma kimse yasattigini yasamadan olmuycek bir gun bu adamdan vazgecsen dahi kendine normal bir hayat kursan basina bunun gelmeyecegine emin olamazsin gunahtir yaziktir ayiptir aklinizi basiniza toplayin biraz okuyun dinimizde ne haram ne helaldir diye

Takintili olcaksan kardesim git bekar bir adama takintili oll o kadinin yerinde olup bir kadin kocana boylesine takintili olsa ne hissederdin Unutma kimse yasattigini yasamadan olmuycek bir gun bu adamdan vazgecsen dahi kendine normal bir hayat kursan basina bunun gelmeyecegine emin olamazsin gunahtir yaziktir ayiptir aklinizi basiniza toplayin biraz okuyun dinimizde ne haram ne helaldir diye
boşa yorma kendini ..nato mermer..nato kafa algılamıyor...git ne halin varsa görü bile algılamıyor...başına gelecek var haberi yok

Takintili insanim :KK43: off nefret ediyorum bu huyumdan
Hâlâ devam ediyor mu? Konuyu net anlamadım ama adam evli. Bundan bir yıl önce eski okul arkadaşlarım wsp grubu açtılar. Tabiki sevindik hoş beş sohbet yıllar sonra çok güzel. İki gün sonra pat gruptan polis memuru arkadaşım yazdı evli üstelik eşi hamile ve avukat. Ben önce sağlığma geldi anlamadım. Baktım saçma sapan iltifat... O dönemden kalma hisseleri varmış mış mış! Hiçbir kadın görsel olarak onu red edemez. O derece de ne derler yakışıklı bir tip. Ama ben kendimi eşinin yerine koydum. Asla olmaz uzak dur dedim. Desem ne olur takıntı haline getirdi beni. Yasak olmak uzak durmak cazip geldi. Red ettiğim için işi inada bindirdi bunu da aşk sandı. Halbuki hastalık bu. Ne yaptıysam olmadı bırakmadı peşimi. Öyle böyle bir yıl uğraştım en son küçük bir oyunla eşinin telefon numarası ele geçirdim. Eşine yazdığın mesajları atarim peşimi bırak dedim. Ve bitti. Böyle bir vebali almak akıl işi değil. Bir an ben bile acaba dedim ama masum bir bebek ve kadın vardı. Kendime geldim ve hiç acımadan hayatımdan çıkardım onu. Yapma kardeşim evli evinde mutlu olsun. Çocuk var onun ganahini ödeyemezsin.

Kardeş adam senin ne kadar kanmaya meyilli , saf olduğunun farkında yatağa atana kadar da her şeyi der, dedirtir. Allah aşkına ailen seni gerekirse bağlasın Türkiye ye göndermesin ya hu, güya önceki gün herkese hak vermiştin, kendine çeki düzen veriyordun. Sen akıllanmazsın ama şunu bil o ölüp biten erkekler maalesef gün sonunda karılarının koynuna giriyor ve aynı şeyleri onlara fısıldıyor, senin gibi aşşırı saf ,aşık genç kızlarımız da buradan doktor soruyor nasıl dikim yama falan yaptırırım diye. Iyiden anlamıyorsun, kötüden anlamıyorsun ille başına bir şey mi gelmesi gerek.
Aynen öyle. Hepimizin eşleri böyle değil mi. Dışarda gözleri başka kadın bile görse ( göbekten kastım normal görmek) akşam oluyor eve geliyor hanım şu hanım bu. Varsa bile hayranları dışarda kalıyor. Dış kapının dış mandallari yani. Bizim bu hemcinslerimiz azıcık saf oluyor bir de yaşları küçükse daha beter evli adamlara aşık oluyor. Ayyy bekarların suyu mu çıktı. Hem eskiye nazaran bekar daha çok. Evli erkekler tiki gibi kürkçü dükkanına döner. Kınamıyorum Allah kimsenin başına vermesin ama sonrasi böylesi çarpık bir ilişkide en çok kadınlar ağlar. Adam unutur zaten onu birinci kadın yerine asla koymaz. Çok nadiren erkek aşık olur eşini bırakır ikinci kadınla evlenir ama eğer eşinden artık öncesi de vazgeçmişse bunu yapar. Mutsuzsa yapar. Çok nadirdir ama vardır. Ve ilk gördüğü Sevgi dolu ikinci kadına koşar. Ama normal şartlarda eşini baş tacı ikinciyi arada yatağa atacağı av olarak kullanır.

Bekarlardan da teklif gelmiyor gerçi ama evli bir adama aşık olmam. Olamam. Olsam da uzak dururum. Evli kadınlar en azından bir kişi de olsa rahat edin. Ben asla... Çünkü sevgilimin beni aldatması bile canımı nasıl yaktı. Kendime gelemiyorum. Kusuyorum sürekli. Eşim beni aldatsa kahrolurum. Bir başka kadının da yaşamasını istemem. Hatta evli bir beyle normal sohbet etsem bile iş yerinde falan aaa eşiniz çok güzelmiş falan filan diyorum adama kendi karısını ovuyorum :KK45:gozu dışardaysa da karısının kıymetini bilsin diye.

Bekarlardan da teklif gelmiyor gerçi ama evli bir adama aşık olmam. Olamam. Olsam da uzak dururum. Evli kadınlar en azından bir kişi de olsa rahat edin. Ben asla... Çünkü sevgilimin beni aldatması bile canımı nasıl yaktı. Kendime gelemiyorum. Kusuyorum sürekli. Eşim beni aldatsa kahrolurum. Bir başka kadının da yaşamasını istemem. Hatta evli bir beyle normal sohbet etsem bile iş yerinde falan aaa eşiniz çok güzelmiş falan filan diyorum adama kendi karısını ovuyorum :KK45:gozu dışardaysa da karısının kıymetini bilsin diye.
Rahat edebileceğiniz kişi sayısı 2, kesinlikle bir hemcinsime bile isteye bunu yapmam yapamam, mide bulandırıcı, eziklik, acizlik, ben de aynı sizin gibi evli bi adamla konuşurken karısından çoluk çocuğundan bahsederim maşallah Allah bozmasın, ne güzel bi ailesiniz falan

Back
X