• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizacaksiniz ama

yaa sen erkeksin ama kanıtlayamıyorum🤣
kımseyı kandırma canım sen erkeksin hıc bır kız tlfon numarasını istemex
Mune hanım konunun başlarında belirtmişti, konu sahibi aranmıştı ve teyit edilmişti diye hatırlıyorum. yani erkek değil bence.

ayrıca ne olmuş burada böyle yahu... çok özür dilerim ama Mune hanım haklı
:110:
Topik kahvehaneye dönmüş, herkes üslubuna dikkat etsin lütfen.

Mune hanım konunun başlarında belirtmişti, konu sahibi aranmıştı ve teyit edilmişti diye hatırlıyorum. yani erkek değil bence.

ayrıca ne olmuş burada böyle yahu... çok özür dilerim ama Mune hanım haklı
:110:
Evet erkek değil telefon görüşmesi yapıldı çünkü, yurtdışında yaşayan genç bir kadın.

sana atasözlerinden armağan ediyorum
su testisi su yolunda kırılır.
Bu gün karısını aldatan yarın seni aldatır
çalma el kapısını el ucu ile çalarlar kapını el gücü ile
bu gün sen yuva yıkarsan yarın senin nelerin yıkılır perişan olur
Ilk sayfadaki msjları okudum devamını okumadım konuya tam vakıf değilim ama adam karısıyla mutlu değilse sıkıntısı varsa gider karısıyla insan gibi konuşur boşanır.Bence o seni çerezlik görüyor.
Gözünü seveyim genceciksin böyle insan dışı varlıklara verme ömrünü.

sana atasözlerinden armağan ediyorum
su testisi su yolunda kırılır.
Bu gün karısını aldatan yarın seni aldatır
çalma el kapısını el ucu ile çalarlar kapını el gücü ile
bu gün sen yuva yıkarsan yarın senin nelerin yıkılır perişan olur
Ilk sayfadaki msjları okudum devamını okumadım konuya tam vakıf değilim ama adam karısıyla mutlu değilse sıkıntısı varsa gider karısıyla insan gibi konuşur boşanır.Bence o seni çerezlik görüyor.
Gözünü seveyim genceciksin böyle insan dışı varlıklara verme ömrünü.
Ya lutfen ablacim niyetini anliyorum ama sevmis iste en son ole yaptiyim icin de gitti

nikanlı eşi ile birlikte yaşayan iman nikanlı kadın

Son dakika haberi: İmam nikahlı kocasını bıçaklayarak öldürdü!​

Son dakika haberleri: Ankara'da tartıştığı imam nikahlı eşi tarafından göğüsünden bıçaklanarak yaralanan Önder Çelik, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Aynı evde birlikte yaşayan Önder Çelik'in resmi nikahlı eşi Seher Çelik, Yeşim Ö.'nün kendisine de saldırdığını belirterek, "Kapıyı yüzüne kapatmasaydım beni de bıçaklayacaktı." dedi.​

nikanlı eşi ile birlikte yaşayan iman nikanlı kadın

Son dakika haberi: İmam nikahlı kocasını bıçaklayarak öldürdü!​

Son dakika haberleri: Ankara'da tartıştığı imam nikahlı eşi tarafından göğüsünden bıçaklanarak yaralanan Önder Çelik, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Aynı evde birlikte yaşayan Önder Çelik'in resmi nikahlı eşi Seher Çelik, Yeşim Ö.'nün kendisine de saldırdığını belirterek, "Kapıyı yüzüne kapatmasaydım beni de bıçaklayacaktı." dedi.​

herseyı yapan erkek tabi istısnadır ıyı cıkanlar ama askında ölen de gene kadın oluyor

Back
X