- 15 Kasım 2020
- 13.027
- 71.353
- 548
- Konu Sahibi UmayBabacan20
- #2.501
Bende şüphelendimkımseyı kandırma canım sen erkeksin hıc bır kız tlfon numarasını istemex
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şüphelendimkımseyı kandırma canım sen erkeksin hıc bır kız tlfon numarasını istemex
Hiç kemal sunalı izlemedin miAllah noldu simdi gitmis bu?
yaa sen erkeksin ama kanıtlayamıyorum![]()
Mune hanım konunun başlarında belirtmişti, konu sahibi aranmıştı ve teyit edilmişti diye hatırlıyorum. yani erkek değil bence.kımseyı kandırma canım sen erkeksin hıc bır kız tlfon numarasını istemex
Topik kahvehaneye dönmüş, herkes üslubuna dikkat etsin lütfen.
Evet erkek değil telefon görüşmesi yapıldı çünkü, yurtdışında yaşayan genç bir kadın.Mune hanım konunun başlarında belirtmişti, konu sahibi aranmıştı ve teyit edilmişti diye hatırlıyorum. yani erkek değil bence.
ayrıca ne olmuş burada böyle yahu... çok özür dilerim ama Mune hanım haklı![]()
Ya lutfen ablacim niyetini anliyorum ama sevmis iste en son ole yaptiyim icin de gittisana atasözlerinden armağan ediyorum
su testisi su yolunda kırılır.
Bu gün karısını aldatan yarın seni aldatır
çalma el kapısını el ucu ile çalarlar kapını el gücü ile
bu gün sen yuva yıkarsan yarın senin nelerin yıkılır perişan olur
Ilk sayfadaki msjları okudum devamını okumadım konuya tam vakıf değilim ama adam karısıyla mutlu değilse sıkıntısı varsa gider karısıyla insan gibi konuşur boşanır.Bence o seni çerezlik görüyor.
Gözünü seveyim genceciksin böyle insan dışı varlıklara verme ömrünü.
Arayip soruyormu halaa?Sevse neolurki gùlùm?gecenin by saatinde sen burda yazilanlari okurken, kimbilir o neyapiyo simdi?En azindan esiyle ayni yatakta yatiyo. Belkide ...Ama oda seviyordu gibi , ben artik geceleri zor uyuyorum herseyim geride kaldi
Evet can bsukur
Helallll olsun bee...Bacım unut onu unut evli ve çocuğu var yapma gözünü seveyim bi yuvayı yıkmak kolay mı onun karısının ahı tutuyor belki de yuva yıkanın yuvası olmaz![]()
herseyı yapan erkek tabi istısnadır ıyı cıkanlar ama askında ölen de gene kadın oluyornikanlı eşi ile birlikte yaşayan iman nikanlı kadın
Son dakika haberi: İmam nikahlı kocasını bıçaklayarak öldürdü!
Son dakika haberleri: Ankara'da tartıştığı imam nikahlı eşi tarafından göğüsünden bıçaklanarak yaralanan Önder Çelik, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Aynı evde birlikte yaşayan Önder Çelik'in resmi nikahlı eşi Seher Çelik, Yeşim Ö.'nün kendisine de saldırdığını belirterek, "Kapıyı yüzüne kapatmasaydım beni de bıçaklayacaktı." dedi.
Karısı ev sahibi , misafir misafiri sevmez amaYavrucum başkalarına gerek yok zaten, adamın nikahlı karısı var.
Sesim geliyor mu?
Rabbım akıl dagıtorken bunlar. semşiye tutuyorlardı.Karısı ev sahibi , misafir misafiri sevmez amaTee Allah'ım yaa nasıl kanıyorlar bu kızlar yaa Allah akıl fikir versin
![]()