- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 24
- Konu Sahibi UmayBabacan20
- #2.481
Hikayeminde yalan olmadini da duyarsinHayir normal amaci dedim eger istiyorsan ordan sesimi duyup inanabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hikayeminde yalan olmadini da duyarsinHayir normal amaci dedim eger istiyorsan ordan sesimi duyup inanabilirsin
kız umay sen kafanı benke bozdun haHayir normal amaci dedim eger istiyorsan ordan sesimi duyup inanabilirsin
Sevdim seni acikcasi deger veriyorsun banakız umay sen kafanı benke bozdun ha
cıttı mısın. afferım sonunda anladın kankıSevdim seni acikcasi deger veriyorsun bana
cıttı mısın. afferım sonunda anladın kankı
hıc inanmadımevet hihi
Bak jstiyorsan gel konusalimhıc inanmadım![]()
niye benBak jstiyorsan gel konusalim![]()
Suan sen deger veriyorsunniye ben
yoo en agır cumleyı ben yazdım sanaSuan sen deger veriyorsun
Sevdim seni acikcasi deger veriyorsun bana
Nld korktunmu aramayayoo en agır cumleyı ben yazdım sana![]()
sendenmı korkarım. ben senı gıbılerını harıtadan sılerım cıcıdımNld korktunmu aramaya
Yok normal amacinda dedim eger istersen konusalim die istemiyorsunsendenmı korkarım. ben senı gıbılerını harıtadan sılerım cıcıdım
senle konusmak için neler yapmazdım. canın cıksın umaycıkYok normal amacinda dedim eger istersen konusalim die istemiyorsun
Lan ne var bu kadinla erkek farkinben senin sevdim tam dertortagi gibi birisinin eger kiz degilsem ayagina kapancam be ozur dilicem sabahtan aksama kadarsenle konusmak için neler yapmazdım. canın cıksın umaycık
Uzak dur ablacım mazallah herkesi o şahıs gibi görüyor gülooom efendim feyzomkızceler bu umay kafayı takmış bana goruyonuzmu
Allah noldu simdi gitmis bu?Uzak dur ablacım mazallah herkesi o şahıs gibi görüyor gülooom efendim feyzom![]()