• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kız yanlarındamı oturuyor yada dışardamı

:( karnım ağrıyo kızlar midem bi tuhaff :(( 1 ay içinde tanışma isteme nişan olucak ama şunları yazarken bile titriyorumm.. nasıl olucak yaaa.
heyecanlanınca beni titreme alıyo bide öfff stress bastı beniiii korkuyo gibiyimdee ayyyy sanki yarın olcak, bi kendimi sakinleştiremiyorumm :( :14::14:

aynen canım ya aslında gelip geçecek ama heyecanlanıyoruz işte.

aynen canım ya aslında gelip geçecek ama heyecanlanıyoruz işte.

geldi geçti bile canımmm :) herkes acemiydi ama tanışma oldu ardından 22 sinde istemeye geldilerr çok güzeldii :) aşkıma kıyamam tuzlu kahvesini zorla içti :))) yüzüğümde takıldı 2 ay sonra Allahtan bi aksilik çıkmazsa nişan düşünüyoruz ikisi bi arada gibi yapıcaz yine ayy rabbim herkese nasip etsin sevdiğiyle çok farklı çok güzel bi duygu :) :16::16:

geldi geçti bile canımmm :) herkes acemiydi ama tanışma oldu ardından 22 sinde istemeye geldilerr çok güzeldii :) aşkıma kıyamam tuzlu kahvesini zorla içti :))) yüzüğümde takıldı 2 ay sonra Allahtan bi aksilik çıkmazsa nişan düşünüyoruz ikisi bi arada gibi yapıcaz yine ayy rabbim herkese nasip etsin sevdiğiyle çok farklı çok güzel bi duygu :) :16::16:

İnşallah bizimkilerde öyle su gibi gelip gecer :)

İnşallah bizimkilerde öyle su gibi gelip gecer :)

inşallah tatlımm gerçekten o kadar mutlu oluyosun ki sevdiğin evinize gelmiş ailesiyle senin ailende yanınızda süper bi duygu yaaa karşılıklı anlaşmış olmalarıda tabi sizi rahatlatır :) :16:

Kızın dışarıda beklemesi falan eskilerde kalmıs canım artık kız kahveleri verdikten sonra yanlarında oturuyor

bizdede büyükler salondaydı ben kuzenler,gençler odamda oturuyorduk, istendiğimi duymadım bile :( Sonra çağırdılar ellerini öptümm :)

Back