• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kız yanlarındamı oturuyor yada dışardamı

güzel heyecanlar bunlar :))) 1 hafta midem kötü olmuştu heyecandan :)) ama bittiği akşam öyle bir rahatlıyorsun ki :))) senin de herşeyin yolunda gider inşallah :)

ayy inşallah canım ya ama sanmıyorum herşeyi mahvedebilirim çünkü bende öyle yetenek var kaydirigubbakcemile3a.s.

Kızlar benim de bir sorum var..istmeye gelirken kim kim geldiler ? ve de sizin aileden kimler vardı anne baba dışında ?

Kızlar benim de bir sorum var..istmeye gelirken kim kim geldiler ? ve de sizin aileden kimler vardı anne baba dışında ?

valla duyduklarım kadarıyla bi arkadaşıma bütün sülale gelmiş nerdeyse.birinede sade anne baba görümce eltiler abiler hee bide oğlan delikafadulden gelmiş.aileye göre değişir bence.ama ben önceden söylerim çok kişi gelmesin diye milletlemi uğraşıcm ben ya çoluk çoocuk biyerleri kırar döker.allah korusun günümü mahvederler.damatla konuşmakta yarar var bence....
aklinialirimsmile

isteme anında bende yanlarındaydım gelin kızımız yanımızda otursun demişler
zaten farklı şehirden geldikleri için sadece eşimin babası annesi abisi yengesi vardı
o anı hiç unutamam eşimle göz göze geliyoruz kızarıyoruz utancımızdan
ayyyyy ne heyecandı ama...

isteme anında bende yanlarındaydım gelin kızımız yanımızda otursun demişler
zaten farklı şehirden geldikleri için sadece eşimin babası annesi abisi yengesi vardı
o anı hiç unutamam eşimle göz göze geliyoruz kızarıyoruz utancımızdan
ayyyyy ne heyecandı ama...

çok heyecanlı a.s.

ay bizde isteme çok kalabalıktı büyükler salondo oturmuştu mehebbet felan bizde gençler diğer odada oturduk yanlarında durmadık ööle herkes bakıyo falan :D sonra biz diğer odada konuşurken birileri bizi çağırıyo gelin el öpün diyolar bizde ne isteme oldumu falan şeklinde içeri girmiştik

ay bizde isteme çok kalabalıktı büyükler salondo oturmuştu mehebbet felan bizde gençler diğer odada oturduk yanlarında durmadık ööle herkes bakıyo falan :D sonra biz diğer odada konuşurken birileri bizi çağırıyo gelin el öpün diyolar bizde ne isteme oldumu falan şeklinde içeri girmiştik

sizinki tam benim istediğim gibi olmuş ya kaydirigubbakcemile5

bende bu durumu hep merak ediyorum. yakında benimde isteme olayım olacak ama ben de hala net bir cevap bulamadım. yengem dedi ki zaten biz kalabalık oluruz onun için senin oturacağın yer kalmaz mecburen kapıya yakın ama görünmeyecek bir yerde olursun:)

öfff yaaa ne yapacağız bizolumunekankayizsmile

ben istenmedim daha ama tanışmaya gelmişlerdi.. cümbür cemaat kahveydi çaydı çorbaydı derken oturamadım da dışarda da duramadım bir ara bir boşluk buldum kapının yanına bi yere oturdum da abim bakışlarıyla dövmüş beni :63: teyzem dürttü de öyle kalktım :60: yoksa hayatta kalkmazdım ya hadi neyse....

ben istenmedim daha ama tanışmaya gelmişlerdi.. cümbür cemaat kahveydi çaydı çorbaydı derken oturamadım da dışarda da duramadım bir ara bir boşluk buldum kapının yanına bi yere oturdum da abim bakışlarıyla dövmüş beni :63: teyzem dürttü de öyle kalktım :60: yoksa hayatta kalkmazdım ya hadi neyse....

vayyy beee güzelmiş =):51:

Ya o akşam servis yapmaktan pek oturabileceğimi sanmıyorum ama işten güçten kalan zamanlarda da otururum salonda kenarda bi yerde. Öyle içerdeki odaya falan geçemem ya o gecenin esas kızı benim, benim için gelmişler ne diye görünmemezlik edeyim ki :10: Güzel güzel süslenip salınıcam valla :9:
Kahve yapılması için de kız arkadaşlarımı çağırıcam, kahve yapılacağı zaman geçerim mutfağa hani ben yapıyormuşum gibi, arkadaşlarımın yaptığı kahveleri alırım servisimi yaparım :21:

canım ya bir de ne diyeceğim (hayatında hiç istenmemiş biri olarak çok konuştuğumun da farkındayım ama :1: ) bize tanışmaya geleceklerinde teyzem sürekli servis sırasında acele etme yavaş yavaş hareket et die akıl verip durmuştu da bende içimden "niye acele edeyim canım amma abartıyor" demiştim insan gerçekten heyecandan hızlı hareket etmeye çalışıyormuş elim ayağım dolanıp durmuştu :22: sakın canım yavaş yavaş

canım ya bir de ne diyeceğim (hayatında hiç istenmemiş biri olarak çok konuştuğumun da farkındayım ama :1: ) bize tanışmaya geleceklerinde teyzem sürekli servis sırasında acele etme yavaş yavaş hareket et die akıl verip durmuştu da bende içimden "niye acele edeyim canım amma abartıyor" demiştim insan gerçekten heyecandan hızlı hareket etmeye çalışıyormuş elim ayağım dolanıp durmuştu :22: sakın canım yavaş yavaş

ooo ben etrafı kırar dökerim :D

önce tanışmaya gelmişlerdi o zaman ilk heyecandı:17: istemeye geldiklerinde daha rahattım.
kahveyi anneme yaptırmıştım o telaşta nasıl bir kahve yaptık walla insan onu bile bilmiyor:)
isteme sırasında zevkle yanlarında durmuştum çok guzel bir duygu:)
çok telaşlı oluyor insan, hiç oturmamıştım yemeğiydi çayıydı tatlısıydı derken geçiyor, güzel telaşlar kızlar.

önce tanışmaya gelmişlerdi o zaman ilk heyecandı:17: istemeye geldiklerinde daha rahattım.
kahveyi anneme yaptırmıştım o telaşta nasıl bir kahve yaptık walla insan onu bile bilmiyor:)
isteme sırasında zevkle yanlarında durmuştum çok guzel bir duygu:)
çok telaşlı oluyor insan, hiç oturmamıştım yemeğiydi çayıydı tatlısıydı derken geçiyor, güzel telaşlar kızlar.

annenmi benim annem yapmaz valla kahve ayıp olur sen yap diye der. şanslısın gene ya :70:

bizde kiz gozukmez ayip sayiliyor, kahve cay bile vermez :) o aksam kendi odasinda durur yada bir arkadasinin evinde. Damata gelmez istemeye. Buyuklerimiz o aksam kendi aralarinda hal ediyor isteme isini

ama soz/nisan bildiginiz gibi gelin damat ayni odada akrabalar var vs vs

bizde kiz gozukmez ayip sayiliyor, kahve cay bile vermez :) o aksam kendi odasinda durur yada bir arkadasinin evinde. Damata gelmez istemeye. Buyuklerimiz o aksam kendi aralarinda hal ediyor isteme isini

ama soz/nisan bildiginiz gibi gelin damat ayni odada akrabalar var vs vs

Çerkez misiniz?

Back