• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kız yanlarındamı oturuyor yada dışardamı

bu konuda tecrübeli değilim ama bence yanlarında oturmak daha mantıklı tabi diğer arkadasların dediği gibi ulu orta degil.. Allah mesut etsin inşallah güzel geçer..

Yani insan merak ediyor, salonda, şöyle dip köşede durup dinlemek var, demi ama:34:

ben de servis yapmaktan salonda fazla oturamadım. ama ben salona gidene kadar da isteme olmadı. gecenin devamında da ailem tarafından "kızım gel içerde otur biraz" şeklinde uyarıldım. biraz da dinlenmemi istediklerinden tabii:) zaten bizde misafirle beraber oturmamak daha ayıp. belki aileden aileye değişir, bilemiyorum

kızlar ya bu çok merak ettiğim bir konu şimdi kız istemeye geliyorlar yha.kız yanlarındamı oturuyor yada dışardamı duruyor??ohaoldumsmile

ben yanlarında oturdum valla hatta kayınpederimle karşılıklı oturduk annem kaşıyla gözüyle dışarı cık desede adettendir diyip cıktım ama kapıyı dinledim uzun bi sessizlik oldu babamda sonra onlar birbirini sevmiş bizede müsade etmek düşer diyip alkış koptu ve verdiler beni ama 2 kere istediler aynı gün hem ananem hem babam onay verdi :D

ben yanlarında oturdum valla hatta kayınpederimle karşılıklı oturduk annem kaşıyla gözüyle dışarı cık desede adettendir diyip cıktım ama kapıyı dinledim uzun bi sessizlik oldu babamda sonra onlar birbirini sevmiş bizede müsade etmek düşer diyip alkış koptu ve verdiler beni ama 2 kere istediler aynı gün hem ananem hem babam onay verdi :D

ne güzel bitmiş gitmiş senin ya.peki heyacan nasıldı :1:

valla ben icerde oturdum ama aslinda isteme zamaninda gidecektim iceri gec kaldim cok cabuk istendim :D konuyu acmiskende iceri gidemedim ayip olur diye kaldim valla saskin bir sekilde cok ayip oldu utandim ama bendede böyle olcakmis böyle oldu :D

valla ben icerde oturdum ama aslinda isteme zamaninda gidecektim iceri gec kaldim cok cabuk istendim :D konuyu acmiskende iceri gidemedim ayip olur diye kaldim valla saskin bir sekilde cok ayip oldu utandim ama bendede böyle olcakmis böyle oldu :D

artık aypı mayıp bakmayacak bence karşı taraf kızda erkekte heyecanlı olurlar :1:

vayyy bee atlatmışsınız valla helal olsun
kaydirigubbakcemile5

En mantıklısı kahveyi götürene kadar yanlarında durmıcaksın kahvee faslı geldiği zaman götür kahveleri sonra dur yanlarında hiç bişecik olmaz bir kere yaşıyosun çünkü görmek istersin o ambiyansı..

ben ilk geldiklerinde kapıda ailemle birlikte karşılayıp hoşgeldiniz dedim. onlar içeri girdi ben mutfağa kaçtım, ordan dinledim konuştuklarını yanlarına hiç girmedim. havadan sudan muhabbet bitince ben kahveleri götürdüm içeriye, tepsiyle bi köşede oturdum. isteme faslından sonrada ellerini öptük..

ama eşime tuzlu biberli bir kahve yapmadığıma pişman oldum. çok yalvarmıştı bak sakın yapma nolur şekerli yap, içemem midem bulanır püskürtürüm zaten heyecanlı olacam faln demişti, acımış normal yapmıştım. ama keşke tuzlu falan yapsaydım ne güzel hatırlar gülerdik. ister püskürtsün ister öksürsün bir hatıra olurdu.

valla benim isteme nişan aynı anda oldu..:D
oturmadım yanlarında...
eşimde bende arkadaşlar kuzenler fln hepbirlikte benim odamda oturduk...
millet odama geldi beni görmeye..:D
sonra nişan takmamk için gittik tabi....:D
kahvede tutmadım hiç...
kuzenlerim halletti..
hatta odaya bana kahve getirdiler..
o zamandan belliymiş eşimin ailesinden kopuk olacağım...
uyuz şeyler iyikide fazla yakınlaşmamışım o zaman

Son düzenleme:
walla ben bi kahve götürürüm gerisini de kuzen yeğen kim warsa halletsin....:)
ben yanlarında olmayı düşünmüyorum.sevgilim dio ki umarım halınız çok desenlidir..:):):):) yere bakıp halıyla uğraşacakmış beyfendi..:) kısmetse nisan mayıs gibi bizim söz de

Son düzenleme:
benim bayağı ilginçti, isteme ve söz birlikte oldu ve ailecek iyi tanışıyorduk zaten. Bizi nişanlımla yanyana oturttular hiç de kaçmadım, ben isteniyorum sonuçta utanılacak ne var ki:) babası güzel bir konuşma yaptı beni öven, aileme teşekkür etti çok iyi bir evlat yetiştirmişsiniz falan diye ve istedi, sonra babam evlilikle ilgili güzel birkaç nasihat verdi biz nişanlımla can kulağıyla dinledik, sonra bana sordu sana sorayım mı kızım diye, bende bana sorma sonra bana sormadılar ki diye sana atarım topu falan diye espri yaptım, herkes gülüştü, sonraaaaa yüzükler takıldı, sonra oturup bir güzel yemek yedik. En son adettendir diye kahve yaptım ki nişanlım mutfağa yanıma gelmişti tuz muz atmayayım diye. Ben hatırlattım içeri gel de kahveni orda vereyim bari diye. Kahveyle çikolatayı açıp yedik.

yaaa bu kadar rahat bir ortama rağmen biz çooook heyecanlandık, o sırada birbirimizi öpmeyi bile unutmuşuz, mutfakta sarıldık.

ama aileler tanıdık değilse bu kadar rahat davranmayın tabii:) ama içeri odaya kaçmak falan hiç duymadım çevremde, zaten sonradan konuştuk nişanlımın annesiyle falan o kadar heyecanlanmışlar ki onlarda birşey hatırlamıyor.

:( karnım ağrıyo kızlar midem bi tuhaff :(( 1 ay içinde tanışma isteme nişan olucak ama şunları yazarken bile titriyorumm.. nasıl olucak yaaa.
heyecanlanınca beni titreme alıyo bide öfff stress bastı beniiii korkuyo gibiyimdee ayyyy sanki yarın olcak, bi kendimi sakinleştiremiyorumm :( :14::14:

Back