Bebek İkinci El kız ve erkek karışık 3 aydan 3 yaşa kadar bebek ve çocuk kıyafetleri ilk sayfa ve son sayfada

ilk sayfada ilk mesajım da satılanlardan sonra kalan kız kıyafetlerimiz güncellenmiştir arkadaşlar.erkek kıyafetlerimiz duruyor.ilk sayfamı kontrol etmenizi tavsiye ederim birde 4. sayfa birde 9.sayfa

bu takım satılmıştır arkadaşlar yetişen alıyor kaçırmayınilk sayfaya gelin kızlar...

ürünlerim geldi hepsi çok güzel canım hediyeler içinde ayrıca teşekkür ederim :*

Bayildim hepsi birbirinden guzel ve temiz gorunuyor ancak benim kizmda agustos dogumlu yoksa kacirilmayacak kiyafetler..bu arada kac lira oldugunu yazsaydin keske iyi satislar..

Bayildim hepsi birbirinden guzel ve temiz gorunuyor ancak benim kizmda agustos dogumlu yoksa kacirilmayacak kiyafetler..bu arada kac lira oldugunu yazsaydin keske iyi satislar..
sen beğendiklerini söyle fiyatları söylerim anlaşırız mrk etme canım

Hepsini begendim canim ama benim kiza olmaz ayni yastalar çunku iyi satislar ..

Canım ilk sayfadaki kıyafetlerin toplu fiyatını özele yazar mısın?hepsi birbirinden güzel

Canım ilk sayfadaki kıyafetlerin toplu fiyatını özele yazar mısın?hepsi birbirinden güzel
sadece ilk msj dakiler satılık yalnız. içinden kırmızı ceketli takım satıldı.sen kesin alacaklarını yada beğendiklerini söyle ona göre fiyat vereyim canım

kaçırmayın arkadaşlar böyle güzel yazlıklar bu fiyatlara yooook....

Merhaba kızlar...kıyafetlerin bazıları satıldı kalanları güncelleyeceğim takipte kalın... Bu arada sayfa 7 de kışlıklarda var

13 aylık kızım var . bu yaz giyebilecegi neler var elinizde. su cilekli elbise, hani şapkası olan o kaç ay icin. fiyatı nedir

13 aylık kızım var . bu yaz giyebilecegi neler var elinizde. su cilekli elbise, hani şapkası olan o kaç ay icin. fiyatı nedir
Kusura bakmayın msjı yeni gördüm.benim kızım şu an 20aylık kıyafetleri deneyeyim dedim bir çoğu oldu .ama çilekli elbise kızınıza şu an olur yazın olacağını düşünmüyorum

Kusura bakmayın msjı yeni gördüm.benim kızım şu an 20aylık kıyafetleri deneyeyim dedim bir çoğu oldu .ama çilekli elbise kızınıza şu an olur yazın olacağını düşünmüyorum

Canım ilk sayfadaki ilk pembe salopet ve yesil tshirt fiyatı ne kadar? bedeni nedir?

9 sayfada kız giysilerinden neler kaldı acaba ayrıca ay olarak kaç ay grubu

Kusura bakmayın msjı yeni gördüm.benim kızım şu an 20aylık kıyafetleri deneyeyim dedim bir çoğu oldu .ama çilekli elbis
Canım ilk sayfadaki ilk pembe salopet ve yesil tshirt fiyatı ne kadar? bedeni nedir?[/QUOTE
Salopet 9,12ay 10tl .yeşil üst 12ay sıfır fiyatı 15tl ama onuda 10tl den satıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…