beğenmene çok sevindim canım cici kızın güle güle eskitsin cicilerini bende sana teşekkür ederim sevgiler...ürünlerim geldi hepsi çok güzel canım hediyeler içinde ayrıca teşekkür ederim :*
sen beğendiklerini söyle fiyatları söylerim anlaşırız mrk etme canımBayildim hepsi birbirinden guzel ve temiz gorunuyor ancak benim kizmda agustos dogumlu yoksa kacirilmayacak kiyafetler..bu arada kac lira oldugunu yazsaydin keske iyi satislar..
Hepsini begendim canim ama benim kiza olmaz ayni yastalar çunku iyi satislar ..[/QUOTE
iyi dileğin için teşekkürler canım. 2013 doğumlu mu seninkide :)
sadece ilk msj dakiler satılık yalnız. içinden kırmızı ceketli takım satıldı.sen kesin alacaklarını yada beğendiklerini söyle ona göre fiyat vereyim canımCanım ilk sayfadaki kıyafetlerin toplu fiyatını özele yazar mısın?hepsi birbirinden güzel
Kusura bakmayın msjı yeni gördüm.benim kızım şu an 20aylık kıyafetleri deneyeyim dedim bir çoğu oldu .ama çilekli elbise kızınıza şu an olur yazın olacağını düşünmüyorum13 aylık kızım var . bu yaz giyebilecegi neler var elinizde. su cilekli elbise, hani şapkası olan o kaç ay icin. fiyatı nedir
Kusura bakmayın msjı yeni gördüm.benim kızım şu an 20aylık kıyafetleri deneyeyim dedim bir çoğu oldu .ama çilekli elbise kızınıza şu an olur yazın olacağını düşünmüyorum
Kusura bakmayın msjı yeni gördüm.benim kızım şu an 20aylık kıyafetleri deneyeyim dedim bir çoğu oldu .ama çilekli elbis13 aylık kızım var . bu yaz giyebilecegi neler var elinizde. su cilekli elbise, hani şapkası olan o kaç ay icin. fiyatı nedir
Canım ilk sayfadaki ilk pembe salopet ve yesil tshirt fiyatı ne kadar? bedeni nedir?[/QUOTE
Salopet 9,12ay 10tl .yeşil üst 12ay sıfır fiyatı 15tl ama onuda 10tl den satıyorum
Kalanları ilk sayfada topluyorum canım kıyafetler 9,12ay ve 12,18ayagöre9 sayfada kız giysilerinden neler kaldı acaba ayrıca ay olarak kaç ay grubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?