aaa inan ben unuttum biliomusunkargosunu ben ödeyeceğim unutmadım sana bir kargo borcum var mstshn arkadaşım
evet o gün senin kargon ile birlikte 3 kargo yolladım kafam çok karıştı senin kargo bana aitti ve ben ödememişim.çok üzülmüştüm inşallah telafi ederiz demiştimaaa inan ben unuttum biliomusun
ne oldugunu bile hatırlamıyorum helal olsun sana
evt ya şimdi hatırladımevet o gün senin kargon ile birlikte 3 kargo yolladım kafam çok karıştı senin kargo bana aitti ve ben ödememişim.çok üzülmüştüm inşallah telafi ederiz demiştim
evt ya şimdi hatırladımo zamn bana ilk 2 şortu ayır olur mu
daha yükledikçe bakarım
korkma zaten 5 tl tutuyo kargo fazla yüklemem sana
mama sandalyesi bebek arabası falan alsaydım senden napardın acaba
onlar çoktaaan satıldı arkadaşım
hangi salopet canım tarif edermisin pembe salopet yoktu amaAlttaki pembe slopet kaç aylık ve ne kadar ?
Merhaba canım en üstteki kırmızı elbise yeşil elbise pembe gömlek ve en alttaki beyaz gömlek ve pantolon fiyatları nedir benm kızım yazın 10 aylık olcak olur mu
resimdekiler aysema1 arkadaşımıza satılmıştır iyi günlerde sağlıkla giydirsin bebişine hayırlı olsun.Canım kombinlerin hepsine bayıldım :) 6-9 aylık kız bebiş yazlıkları hangileri ve fiyat bilgisi de göremedim. Yardımcı olur musun
canım 6 9 aylık olanlar satıldı bu sabah.sadece gap marka olan kırk yama desenli elbise olur size6 9 aylık bebek kıyafetlerınız varmı kombinlerinizi beğendim
bu resimlerdeki kıyafetlerimiz de hayalet1907 arkadaşımıza satılmıştır.hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde sağlıkla giydirsin bebişine.Merhaba canım en üstteki kırmızı elbise yeşil elbise pembe gömlek ve en alttaki beyaz gömlek ve pantolon fiyatları nedir benm kızım yazın 10 aylık olcak olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?