Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci Elkız ve erkek karışık 3 aydan 3 yaşa kadar bebek ve çocuk kıyafetleri ilk sayfa ve son sayfada
Fiyatlari nedir canim bir de eski mesajlara baktim da bluzlar 6 ay 68 cm sanirim di mi? Kizim 6-9 ve 9-12 giyiyor kaliplari buyuk mu yoksa kucuk gelebilirler
Canım üstler ve altlar 5 er tl pantolonlar 10 ar tl.badilerden sadece alttaki açık pembe olan küçük diğerleri olur.ama yinede istediklerini belirt ölçerim için rahat eder
Yazliklar kucuk kisliklar buyuk bunlar uysaydi 6-9 ay olan bluzlerden ve yesil gibi olan pantolonu begenmistim hepsini toplu almayi dusunuyordum ama simdi iki parca icin kargo vermeyeyim canim kusura bakma ugrastirdim seni hayirli satislar
Yazliklar kucuk kisliklar buyuk bunlar uysaydi 6-9 ay olan bluzlerden ve yesil gibi olan pantolonu begenmistim hepsini toplu almayi dusunuyordum ama simdi iki parca icin kargo vermeyeyim canim kusura bakma ugrastirdim seni hayirli satislar
Duruyor evet düz mavi olan 3 yaşa kadar oluyor diğer kolları desenli olan 2 yaşa kadar olur pembe çizgili olanda 1 yaşa kadat oluyor fiyatları adet olarak 15 tl
Duruyor evet düz mavi olan 3 yaşa kadar oluyor diğer kolları desenli olanyaşa kadar olur pembe çizgili olanda 1 yaşa kadat oluyor fiyatları adet olarak 15 tl
%100 coton yazıyor cnm benimkiler terlemedi hiç ilk mavi olan markası bilindik değil fazla kullanıldı yıpranma biraz var ama diğeri çok kullanılmadı yepyeni onun markasıda albimini kaliteli bir markadır araştırabilirsin
herkese merhaba uzun bi aradan sonra tekrar buradayım fırsat buldukça aranızda olmaya çalışacağım.bazı ürünler satıldı yenileriyle birlikte güncelleme yaparım şimdi bir kaç foto ekliyorum beğendiğiniz varsa fiyat verip ilgilenirim şimdiden teşekkürler :)