Birincisi erkek arkadaşınız bu olayı neden önce inkar ediyor sonra kabul ediyor?
Problem zaten direkt buradan başlıyor.
ıkincisi kızı ılımlı davranayım, sert çıkmayayım, olay olur, ayıp olur düşüncesiyle evine kabul etmek nasıl bir mantıktır? O kız sözlü, nişanlı olsa ya da bir sevgilisi olsa bunun ortaya çıkması durumunda (ki küçük yer diyorsunuz böyle şeyler çok fazla gizli kalmaz) daha çok olay çıkmaz mı? Herkesi böyle kabul mü edecek?
Üçüncüsü erkek arkadaşınız kız evdeyken kendisine kahvaltı hazırlıyor, kız bu esnada odaları tek tek geziyor ve arkadaşınız bu durumda rahatsız olmuyor ! Kız ne diyerek, ne sıfatla ve ne hakla dolanıyor evde bu kadar rahat? Kendisine bi dakika arkadaşım sen kimsin neden denmiyor? Ben bugün yakın bir arkadaşımın dahi evine gitsem elimi kolumu sallaya sallaya odaları gezemem, ne alaka. Ve aynı kız erkek arkadaşınıza sırnaşacak kadar evde kalabiliyor, onca süre içinde sen niye buradasın neden denmiyor, kızın amacı kız onu öpmeye çalıştığında mı anlaşılıyor yani? Erkek arkadaşınız bu kadar saf değildir herhalde. Ondan önce ne yapıyor, ne konuşuyor bu insanlar?
Bir sürü soru işareti. Benim yorumum şu.
Evet doğrudur, kız reddedilmiştir, o hırsla sizi bulmuş ve olayı anlatmıştır. Ama aralarında hiçbir şey geçmediğine ben şahsen inanmadım. Sizi dolduruşa getirmek istemem ama bence sizden saklanan şeyler var.
Daha da açık yazmak istemiyorum, sizi daha fazla üzmek istemem.
Bence ilişkinizi ciddi şekilde gözden geçirmelisiniz.