- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.378
MAğdur ve zarar gören yiğeniniz buradaBenle kedim mağdur olduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MAğdur ve zarar gören yiğeniniz buradaBenle kedim mağdur olduk
Yeğenimi mağdur eden annesiMAğdur ve zarar gören yiğeniniz burada
Bence erken yaşta 2 çocuk stres yapmış:) Sizin konuşmalarda dikkatimi çeken şey de yeğeninize pek uzulmemis olmanız. Ya kardeşiniz baskıcı ve ısrarcı olduğu için siz de donuklasmissiniz. Zor bir ilişki kodunuz var. Bana dese kedi besleme diye(ki kedici değilimdir) sorarım tek ayak üzerinde de bekleyim mi, başka arzun var mı diye?Zaten şuan ki kavgamızı bende saçma buluyorum kendisi 26 yaşında benden iki yaş küçük ve iki çocuk annesi çok boş şeylerden kavga ettiğimiz de olur aylarca küs kaldığımız da olur. Ama artık benim de sabrım taştı
Yeğenime gerçekten üzülüyorum yani kız kardeşim eşini bile sindirdi bu tavırlarıyla. Zaten artık kedimle derdi olanı evime almam bu kim olursa olsunBence erken yaşta 2 çocuk stres yapmış:) Sizin konuşmalarda dikkatimi çeken şey de yeğeninize pek uzulmemis olmanız. Ya kardeşiniz baskıcı ve ısrarcı olduğu için siz de donuklasmissiniz. Zor bir ilişki kodunuz var. Bana dese kedi besleme diye(ki kedici değilimdir) sorarım tek ayak üzerinde de bekleyim mi, başka arzun var mı diye?
Öyle olmuyor. Benim görümcem böyleydi. Hep kapris hep kendi istediği olacak. İnanın beni ve eşimi bırakın arkadaşı kalmadı. kardeşinizi eşi de çekmez. Nasıl bir hırs ki çocuğun allerjisinin tutacağını bile bile annede buluşmak varken zorla kardeşine gidiyorsun.Yeğenime gerçekten üzülüyorum yani kız kardeşim eşini bile sindirdi bu tavırlarıyla. Zaten artık kedimle derdi olanı evime almam bu kim olursa olsun
Şöyle benim ev bahçeli küçük bir havuzu var sözüm ona çocuklar istiyormuşÖyle olmuyor. Benim görümcem böyleydi. Hep kapris hep kendi istediği olacak. İnanın beni ve eşimi bırakın arkadaşı kalmadı. kardeşinizi eşi de çekmez. Nasıl bir hırs ki çocuğun allerjisinin tutacağını bile bile annede buluşmak varken zorla kardeşine gidiyorsun.
Kendi bahçeli, havuzlu eve taşınsin o zaman. Sizin yüzünüzü güldüren, sizi çok mutlu eden birşeye asıl onun destek vermesi gerekiyor. Hep bana hep bana olmaz. Benim evim benim, anneminki benim, ablaminki de benim...Öyle bir dünya yok. İnanın kimse belli bir noktadan sonra kimseyi çekmiyor.Şöyle benim ev bahçeli küçük bir havuzu var sözüm ona çocuklar istiyormuş
Artık bende çekmicem gerçekten çok bıktımKendi bahçeli, havuzlu eve taşınsin o zaman. Sizin yüzünüzü güldüren, sizi çok mutlu eden birşeye asıl onun destek vermesi gerekiyor. Hep bana hep bana olmaz. Benim evim benim, anneminki benim, ablaminki de benim...Öyle bir dünya yok. İnanın kimse belli bir noktadan sonra kimseyi çekmiyor.
Ee sorun ne ki o zaman. Kedinize kardeşinizden daha çok kıymet veriyormışsunuz zaten. Kedinizle yaşar abla ve yeğenleriizi evinize sokmazsınız olur biter. Dert bunun neresindeki siz zaten seçiminizi yapmışsınız.Gelen kişi kardeşim dahi olsa umrumda değil kendini sahiplendir diyemez. Kardeş çokta umrumda değil zaten
Bilip bilmeden fevri davranmayın bunun tercihle bir ilgisi yok. Sorun şu kız kardeşimin kedime takık olması onun evden göndermem için baskı yapmaya çalışması bir değil iki değilEe sorun ne ki o zaman. Kedinize kardeşinizden daha çok kıymet veriyormışsunuz zaten. Kedinizle yaşar abla ve yeğenleriizi evinize sokmazsınız olur biter. Dert bunun neresindeki siz zaten seçiminizi yapmışsınız.
Elbette konuşacaksıniz. Net bir şekilde ifade edin.Konu kedi ya da başka birşey sizin yaşamınıza müdahale edemeyeceğini, herkesi sindiremeyecegini bilmesi lazim. Çok yazdım bu konuya ama boş kapris sevmiyorum ben. Sizi tercih eder konuma getiren kardeşiniz.Artık bende çekmicem gerçekten çok bıktım
Maalesef öyle oldu bende çok üzgünüm ama herkesin kendine ait bir hayatının olduğunu bilmeliElbette konuşacaksıniz. Net bir şekilde ifade edin.Konu kedi ya da başka birşey sizin yaşamınıza müdahale edemeyeceğini, herkesi sindiremeyecegini bilmesi lazim. Çok yazdım bu konuya ama boş kapris sevmiyorum ben. Sizi tercih eder konuma getiren kardeşiniz.
Neyse tamam iyi yapmışsınızYeğenimi mağdur eden annesi
Keşke durum bu noktaya gelmeseydi ben de üzülüyorum ama olan oldu artıkNeyse tamam iyi yapmışsınız
Yiğenlerinizi ve ablanızı bir daha evinize sokmayın
Meselenizi ya da kardeşinizle iletişim şekillerinizi benim bilmem mümkün değil elbette. Ama çocuğu aksıran öksüren bir annenin kediyle ilgili sorunun takıklık olduğunu sanmıyorum. Ha ben olsaydım karşımdakinin düzenine karışmak yerine çocuğumu sağlık sorunu yaşacağı bir eve baştan zaten sokmazdım. Her ikiniz de bu sorunun çok farklı çözümleri varken birbirinize yükselmeyi seçmişsiniz. Olan da kardeşlik ilişkinize olmuş.Bilip bilmeden fevri davranmayın bunun tercihle bir ilgisi yok. Sorun şu kız kardeşimin kedime takık olması onun evden göndermem için baskı yapmaya çalışması bir değil iki değil
sahibinden ya da aracı ile çok şeyinizi satmışsınız meslek de edinmişsiniz ama insan kendinde olmayanı başkasında çekemezmiş. senin de olsaydı da sattığın tek şey beynin olsaydı.Temiz kafa hiç kullanılmamış maşallah! İlana falan koymayı düşündünüz mü hiç kafanızı sahibinden kullanılmamış tertemiz falan diye ? :)
geçmiyor ama baskı altına alabiliyorsunuz. annemin de alerjisi var ancak ilaç kullanıyor. şu an kedim annem ben ve eşim aynı evde yaşıyoruz ve problem olmuyor. üstelik kedim anneme çok düşkün onunla beraber uyuyor vs.İkiniz de haksızsınız.
Kardeşiniz kediyi evden göndermenizi isteyemez. O ev artık o kedinin yuvası.
Alerji tedavi ile geçen bir şey değil bildiğim kadarıyla.
Kedi ve çocuğu ayrı tutabilirsiniz. Çok zor olmasa gerek. Çocuk yine de etkileniyorsa başka yerde görüşün.
Hiç uzulmuse benzemiyosun Sibel. Tamam hayvan sevgisi çok önemli başkasına sahiplendir dememeliydi bilerek geldi o eve sonuçta ama sende o şekilde silerim seni dememeliydin. Kardeş yani bu.Keşke durum bu noktaya gelmeseydi ben de üzülüyorum ama olan oldu artık