Bazı hayvanseverler sizin gibi çok abartılı saplantılı seviyorlar. Gerek yok bence bir yeğen kediden değerli olmalı. Bir odaya sokabilirsiniz kediyi. Bir daha gelme demek resmen kovmak demek. Ayrıca misafire laf edilmez bizim bildiğimiz. İnsan yeğenini çok sever benim bildiğim ama sizde onu göremedimBen de bu noktaya gelmesini istemezdim ama gerçekten çok zorladı
Konu açarken izin mi almam gerekiyorMadem görmüyorsun neden konu açtın?
Ben yeğenimi sevmiyorum demedim. Ama evime gelen misafir misafirliğini bilecek. Ev benim düzen benim kedi benim değil kardeşim annem bile olsa karışamaz.Bazı hayvanseverler sizin gibi çok abartılı saplantılı seviyorlar. Gerek yok bence bir yeğen kediden değerli olmalı. Bir odaya sokabilirsiniz kediyi. Bir daha gelme demek resmen kovmak demek. Ayrıca misafire laf edilmez bizim bildiğimiz. İnsan yeğenini çok sever benim bildiğim ama sizde onu göremedim
Aynen katılıyorum bazıları ki o kadar gözü döndü ki insanlara düşman olup hayvanlara böyle tapıyorlar. Korkanlara saygı göstermiyorlar . Bizim apartmanda biri kapısının önünde besliyor sürekli apartmanda kedi. Korktuğumu söylüyorum bana saldırı moduna geçiyor hanımefendi. Zaten psikolojik olarak ailesinden şiddet görmüş biri. İnsanlar ondan nefret ediyor çok agresif biri zaten ruh hastası gibi kedilere aşık gibi tapıyorSırf sizin özelinizde söylemiyorum ama bu hayvanseverlik konusu bu ülkede gerçekten hastalıklı bir hal almaya başladı. Özellikle evlenmemiş/boşanmış/çocuğu olmayan kadınlar hayatlarında bulamadıkları sevgi boşluğunu hayvanlarla doldurmaya çalışıyorlar ve bu kesinlikle hastalıklı bi durum. Yani şu yazdığınız normal mi sizce. Hem hayvansever olup hem akıl ve mantık çerçevesinde davranabilirsiniz, bu şekilde uçlarda yaşamak size bir şey katmaz aile öyle kolay silinecek bir şey değil ama sizin gibi kardeşim olsa bir daha görüşmem.
Yokta yani fikrimizi takmıyorsanız neden açıyorsunuz ? “Ben kendimi haklı görüyorum” diyen biri neden konu açar ki? Bu arada evet izin alın benden tövbe yarabbimKonu açarken izin mi almam gerekiyor
Eee o zaman çağırmayın? Almayın evinize yaşayın kediyle. Biliyorsunuz çocuk hasta niye yanına getiriyorsunuz? Hayır alerji olmak ayıp mı? Bir de o neden geliyor onu da anlamadım ailecek sorunlarınız varBen yeğenimi sevmiyorum demedim. Ama evime gelen misafir misafirliğini bilecek. Ev benim düzen benim kedi benim değil kardeşim annem bile olsa karışamaz.
Size zorla yorum yazın diyen yokyaYokta yani fikrimizi takmıyorsanız neden açıyorsunuz ? “Ben kendimi haklı görüyorum” diyen biri neden konu açar ki? Bu arada evet izin alın benden tövbe yarabbim
Eee siz konu açarken izin almıyorsunuz, ben de yazarken almıyorumSize zorla yorum yazın diyen yokya
Ben mi çağırıyorum kız kardeşim kendisi geliyor durumu bile bileEee o zaman çağırmayın? Almayın evinize yaşayın kediyle. Biliyorsunuz çocuk hasta niye yanına getiriyorsunuz? Hayır alerji olmak ayıp mı? Bir de o neden geliyor onu da anlamadım ailecek sorunlarınız var
Ailecek tedavi olun.Ben mi çağırıyorum kız kardeşim kendisi geliyor durumu bile bile
Dertleşmek için konu açtım sadece haklı haksız olmaya gerek yok dertleşmek içinEee siz konu açarken izin almıyorsunuz, ben de yazarken almıyorumbu arada sorduğum sorunun cevabı bu değil.. madem haklısın niye konu açıyorsun
Çattık iyi miAilecek tedavi olun.
Malesef kediyi odaya koyaa da hatta evi silip süpürse de kedi alerjisi olanlar kedi yaşayan evde çok kötü oluyorKediyi bir odaya kapatabilirsiniz eğer çok sık gelmiyorlarsa. Haftada bir iki gün odaya kapandı diye kedi depresyona girmez. Kediyle kardeşi kıyaslamayın lütfen.
Benim de kedim var ve haddinden fazla seviyorum böbreğimi veririm o kadar söyleyeyim :) ama kardeşimi silmem. Kardeş başka.
Belki küçük belki değil. Ama hem konudan hem de burada diğer insanlara yazdığınız cevaptan gördüğüm çok fazla öfkelisiniz. Sebebin sadece kedi olduğunu düşünmüyorum.Küçük bir mesele mı kedini sahiplendir demesi küçük bir mesele mi gerçekten
Sebep sadece kedi değil elbette bu konuda çok üzerime gelinmesiBelki küçük belki değil. Ama hem konudan hem de burada diğer insanlara yazdığınız cevaptan gördüğüm çok fazla öfkelisiniz. Sebebin sadece kedi olduğunu düşünmüyorum.
Aynen katılıyorum bazıları ki o kadar gözü döndü ki insanlara düşman olup hayvanlara böyle tapıyorlar. Korkanlara saygı göstermiyorlar . Bizim apartmanda biri kapısının önünde besliyor sürekli apartmanda kedi. Korktuğumu söylüyorum bana saldırı moduna geçiyor hanımefendi. Zaten psikolojik olarak ailesinden şiddet görmüş biri. İnsanlar ondan nefret ediyor çok agresif biri zaten ruh hastası gibi kedilere aşık gibi tapıyor