Kiz kardesimin heykel mi desem odun mu desem KOCASI

Hay ağzına sağlık.birde bu sorun var.bende diyorum yani kaynanan hiç mi aramaz bir aydır bu oğlan yanlız gidip geliyor orada yatıyor.kızım ne oluyor diye.ahh birseyler var ama ne

Hic karismayin iyi bi tokat iyi gelir .Önce kartini alsin kardesiniz sonrada esyalarini tıksın bi bavula hadi ananin evine .
Bu yokat ve şok enisteye cok iyi gelir emin olun .
Oyle nazla niyazla olacak is degil.
Ne iyi hem pastam dursun hem karnım doysun eniste beye .

Çeşme yapabilse. O cesaret olsa.su anda ne yapacağını bilmiyor.gözünü açmak lazim.

Iyyyyy.cocukmu bu koca bebek.bence kardeşiniz kendisini çok ezdirmis ve çok yüz vermiş üstüne düşmüş biyerleri kalkmış.derhal boşanmalı hala gönlünü almakla vakit kaybı.sonucta işi var elinde daha fazla kendini yormasın böyle biriyle ömür geçmez duygusuz ve umursamaz insan hasta eder karşısındakini kendine bu eziyeti daha fazla sürdürmesin.

Hasta ruhlu adam ya.

Lütfen şu tiplere bu kadar yüz vermeyin ya. Ay gerçekten bu tipler ezip aşağılamayınca susmuyor. Haddini bildirmek lazım. Terbiyesiz.

Hasta ruhlu adam ya.

Lütfen şu tiplere bu kadar yüz vermeyin ya. Ay gerçekten bu tipler ezip aşağılamayınca susmuyor. Haddini bildirmek lazım. Terbiyesiz.
Ahh kardeşim bir izin verse rezil edicemde simdi kardeşime sakin yalasiyorum ne yapması gerektiğini güzelce anlaticam. Baya aklında birseyler oluştu.

Hepinize teşekkür ederim.tavsiyeleriniz yinede bekliyorum.sayfaları tekrar tekrar okuyacağım.aklıma birseyler oturdu. Hayirlisi olsun bakalim

Ahh kardeşim bir izin verse rezil edicemde simdi kardeşime sakin yalasiyorum ne yapması gerektiğini güzelce anlaticam. Baya aklında birseyler oluştu.
Çok üzülüyorum ya. İnşallah güzel günler kardeşinizi bekliyordur.

Çok şükür işi gücü maaşı var. Direkt çıkarsın bunu hayatından. Zarar sadece.

şuan günahı kardeşinize atmaya çalışıyor. Sen bana soğuk davrandın da öyle oldu bla bla... halbu ki daha önceden pişirmiş işi. Çocuk bana alışmasın ne demek yaaa

Hhahahahah.... tam benlik hareket... bu okuzluge ancak etki eder..

bir de yemeğe mi götürmüş
beyfendinin de toto tavan. Kardeşiniz de kendini ezdirmekte sınır tanımıyor maşallah.
Kardeşinize diyin ki, barışalım eski beni bulamayacak hayallerinden vazgeçsin. normal zamanda böyle olan bir insanın bu olanlardan sonra kat be katını yapacağından şüphesi olmasın.
ben olsam son bir kez karşıma alır konusur ve eğer hala aynı düşüncedeyse bitiririm.

Önce o maaş kartını halletsin. Kayboldu iptal ettirip yenisini almak istiyorum deyip bankayi arasın sonra yenisini cebine atsın. Sonra da vursun totosuna bir tekme..

Bas
şuan günahı kardeşinize atmaya çalışıyor. Sen bana soğuk davrandın da öyle oldu bla bla... halbu ki daha önceden pişirmiş işi. Çocuk bana alışmasın ne demek yaaa
Baskasi mi var acaba dediğimde kardeşime abla bilmiyorum.aklıma getirmek istemiyorum diyor. Kardeşimi bezdirmek ona ders vermek te nedir. Yok efendim soğumuş sevmiyormus. Artık.bu evliliğin bittiğini gösterir kardesimin bunu kabullenmesi lazim.anlatmaya calisicam

Kesinlikle bunu diyen adam zaten kafasında bitirmiştir emin olun. Çünkü erkekler bizim gibi değiller bişey varsa vardır. Naz’a çekmek ilgi çekmek veya acı çektirmek için söylemezler.

Üzüldüm kardeşinizin adına kabullenmek zordur Emin’im.
Baksana çocuk alışmasın diyor demek ki planlar var kafasın da.

Hhahahahah.... tam benlik hareket... bu okuzluge ancak etki eder..
Vallahi aslında adamı dumur edicek şeyler yapıp boşardım ya neyse. Aklını alırdım. Vallahi kimse kusura bakmasın birisi böyle canımı yakıcak adamı kendime bir şekilde çeker tekrar bağlar, onlar nasıl ki kadınları cinsel olarak kullanıyorlar aynen öyle kullanır, sıkıldım senden der -başka bir şey daha denir de işte neyse- bir taraflarımı döner yatardım. Erkekliği olarak gördüğü ... dil uzatırdım. Yapım böyle gerçekten. Başta şok yaşarım evet ama intikam muhakkak alırım. Bak kadını o şekilde ezmemiş, kullanmamış olsa sevginin bitmesini anlarım ama bu başka. Çok öfkelendim ben bu konuya.

Adamin hayatinda baska biri var .
Boşanmanın yolunu yapiyor

Adamin hayatinda baska biri var .
Boşanmanın yolunu yapiyor
Ya arkadaş hiç mi insan konuşmaz ağzından bir kelime çıkmaz.diyorum ya heykel.zihninden ne geçiyor. Yani bilemiyorsunuz. Hastanede calisanlarda bu ne ya hiç bir şeye tepki vermiyor. Taş midir nedir diyorlar mis. Arkdas kardeşimi nasil kendine bağladı aklım almıyor simdi.

Boyle meslegi elinde olan kadinlarimiz lutfen dik durun. Esinizin karsisinda iki buklum olmayin.

Kardesiniz hemen barisma ve konusma cabalarini biraksin. Alsin maas kartini da kizini da ailesinin yanina donsun. Az bi burnu surtsun heykelcigin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…