Hay ağzına sağlık.birde bu sorun var.bende diyorum yani kaynanan hiç mi aramaz bir aydır bu oğlan yanlız gidip geliyor orada yatıyor.kızım ne oluyor diye.ahh birseyler var ama neAblaniza ne derseniz deyin ,bir çıkış aramayacak! Sindirmis ,hatalı diye kendini göstermiş,(eşi ) kendisinin görmesi lazım, o cesareti kendisinin gostermesi lazım, sizin demenizle olsa bile aklını celdin bu önceden böyle değildi ? Derler.kaynanası aramıyor mu bu oğlan neden burda yatıyor diye.?aklım gitti okurken.ablaniz dan vazgeçmiş çocuğuna da istemiyor terbiyesiz.kolay git sin diye!
Çeşme yapabilse. O cesaret olsa.su anda ne yapacağını bilmiyor.gözünü açmak lazim.Ben kardeşinizin yerinde olsaydım çok romantik bir yemek ayarlardım. Öyle ki, çok pahalı bir restoranda special yemekler hazırlattırır, en pahalı şaraptan isterdim. Yemeği afiyetle yer, üzerine tatlı ile keyif çatar en son da hediye kutumu önüne koyar açmasını beklerdim. Kutuyu açtığında ayağa kalkar, yanına gider ve üzerine doğru eğilip kulağına, "Sen benim kamburummuşsun meğer, iyi ki gözümü açtın," diye fısıldar, hesabı da adama kitler, kutunun içindeki boşanma dilekçesi ile de kendisine mutluluklar dileyip çekip giderdim.
Iyyyyy.cocukmu bu koca bebek.bence kardeşiniz kendisini çok ezdirmis ve çok yüz vermiş üstüne düşmüş biyerleri kalkmış.derhal boşanmalı hala gönlünü almakla vakit kaybı.sonucta işi var elinde daha fazla kendini yormasın böyle biriyle ömür geçmez duygusuz ve umursamaz insan hasta eder karşısındakini kendine bu eziyeti daha fazla sürdürmesin.Arkadaslar ilk defa derdim vara konu açıyorum. Bana yardımcı olursaniz çok sevinirim.
Hemen konuya gireyim kız kardeşim hemsire heykel enistemiz dış hekimi ikiside aynı hastanede çalışıyorlar. Sadece çalıştıkları oda ayrı.
4 senelik evliler ve dünya tatlısı 1.5 yaşında kızları var.
Son zamanlarda kardesimin gözleri dolu dolu geziyordu 1 aydır. Ve zorla ne olduğunu sorduğumuzda sadece dua edin diyordu. Ve ben sıkıştırdiğımda anlattı .
Eşinin kensine hiç yardımcı olmadığını hasta oldugunda ya canim neyin var bir ihtiyacın var mi ölsem gitsem soramdigini birazcık eşinden ilgi beklediğini bunu hic yapmadığını söyledi.ve bu durumu en kibar şekilde incitmeden eşine anlattığını söyledi.ama ne hiç tepki pişmanlık almadığını söyledi.günlük hayatin da da hiç yardımcı olmadığınıı söyledi.
Bacicim artık eşine tepki olarak eşiyle son zamanlarda ilgilenmemiş biraz naz yapmış hastalandiktan sonra işin tuhafı taş eniştem kız kardeşime küsmüş. Ve hiç konusmuyormus yaptığı yemeği bile yemi yormus.anasını evine gidip duruyormuş. Benim sessiz bacim kendi nazinii bırakıp eşiyle konuşmaya çalışıyor ama hiç bir tepki vermiyor. En sonunda sıkıştırdiğında heykel enistem ben senden soğudum artık seni sevmiyorum demiş kardesime. Ve kardeşim şok. Yavrum baskasi mi var.severek evlendik ne oldu sorularına hiç yanıt yok. Hatta hiç konuşma yok kardeşimi evde yok sayıyor.ne kizyla ilgileniyor nede başka bişey.kız kardeşim kendi suçlu gibi gönlünü almaya çalışıyor.ki okadar odun ki kendi kızını kucagina almaya aciz sebebi bana alismasin.ve kardesimin kendisi için o kadar fedakarlığı var ki.maasli olduğu halde kart kocasinda Sadece kardeşime harçlık verir bir ay idare et der. Yorgun argın herhafta anasına götürür bu kızım evde işi var mi diye sormaz daha neler neler.ki yegenime altin taktı altin parasını kızın harcligindan kestigi halde kardeşim sesini çıkarmayan biri o kadar kibar ki...yani elindeki elmasın kıymetini bilmiyor.
Evet arkadaslar özetlemeye çalıştım.
Kardeşim naz yapım derken adam ondan soğumuş.simdi 1 aydır evin içinde iki yabanci gibi dolaşıyorlar.
Şimdi kardeşime nasil akıl vereyim onlara annemle nasil yardım edelim.
Gidip yumruklayasim geliyor ama.
Tam bir heykel kesinlikle tepki veren biri değil.taş mübarek.artık bu kusluk bitsin diye kardeşim kocasını zorla yemeye götürdü sonuç sen bana naz yaptin Bende senden soğudum.tek kurduğu cümle bu....ve hala kardeşime konuşmuyor.
Ahh kardeşim bir izin verse rezil edicemde simdi kardeşime sakin yalasiyorum ne yapması gerektiğini güzelce anlaticam. Baya aklında birseyler oluştu.Hasta ruhlu adam ya.
Lütfen şu tiplere bu kadar yüz vermeyin ya. Ay gerçekten bu tipler ezip aşağılamayınca susmuyor. Haddini bildirmek lazım. Terbiyesiz.
Çok üzülüyorum ya. İnşallah güzel günler kardeşinizi bekliyordur.Ahh kardeşim bir izin verse rezil edicemde simdi kardeşime sakin yalasiyorum ne yapması gerektiğini güzelce anlaticam. Baya aklında birseyler oluştu.
Aklıma gelmedi değil olursa ben sana söylerim demiş.
Hhahahahah.... tam benlik hareket... bu okuzluge ancak etki eder..Ben kardeşinizin yerinde olsaydım çok romantik bir yemek ayarlardım. Öyle ki, çok pahalı bir restoranda special yemekler hazırlattırır, en pahalı şaraptan isterdim. Yemeği afiyetle yer, üzerine tatlı ile keyif çatar en son da hediye kutumu önüne koyar açmasını beklerdim. Kutuyu açtığında ayağa kalkar, yanına gider ve üzerine doğru eğilip kulağına, "Sen benim kamburummuşsun meğer, iyi ki gözümü açtın," diye fısıldar, hesabı da adama kitler, kutunun içindeki boşanma dilekçesi ile de kendisine mutluluklar dileyip çekip giderdim.
Baskasi mi var acaba dediğimde kardeşime abla bilmiyorum.aklıma getirmek istemiyorum diyor. Kardeşimi bezdirmek ona ders vermek te nedir. Yok efendim soğumuş sevmiyormus. Artık.bu evliliğin bittiğini gösterir kardesimin bunu kabullenmesi lazim.anlatmaya calisicamşuan günahı kardeşinize atmaya çalışıyor. Sen bana soğuk davrandın da öyle oldu bla bla... halbu ki daha önceden pişirmiş işi. Çocuk bana alışmasın ne demek yaaa
Bas
Baskasi mi var acaba dediğimde kardeşime abla bilmiyorum.aklıma getirmek istemiyorum diyor. Kardeşimi bezdirmek ona ders vermek te nedir. Yok efendim soğumuş sevmiyormus. Artık.bu evliliğin bittiğini gösterir kardesimin bunu kabullenmesi lazim.anlatmaya calisicam
Vallahi aslında adamı dumur edicek şeyler yapıp boşardım ya neyse. Aklını alırdım. Vallahi kimse kusura bakmasın birisi böyle canımı yakıcak adamı kendime bir şekilde çeker tekrar bağlar, onlar nasıl ki kadınları cinsel olarak kullanıyorlar aynen öyle kullanır, sıkıldım senden der -başka bir şey daha denir de işte neyse- bir taraflarımı döner yatardım. Erkekliği olarak gördüğü ... dil uzatırdım. Yapım böyle gerçekten. Başta şok yaşarım evet ama intikam muhakkak alırım. Bak kadını o şekilde ezmemiş, kullanmamış olsa sevginin bitmesini anlarım ama bu başka. Çok öfkelendim ben bu konuya.Hhahahahah.... tam benlik hareket... bu okuzluge ancak etki eder..
Adamin hayatinda baska biri var .Arkadaslar ilk defa derdim vara konu açıyorum. Bana yardımcı olursaniz çok sevinirim.
Hemen konuya gireyim kız kardeşim hemsire heykel enistemiz dış hekimi ikiside aynı hastanede çalışıyorlar. Sadece çalıştıkları oda ayrı.
4 senelik evliler ve dünya tatlısı 1.5 yaşında kızları var.
Son zamanlarda kardesimin gözleri dolu dolu geziyordu 1 aydır. Ve zorla ne olduğunu sorduğumuzda sadece dua edin diyordu. Ve ben sıkıştırdiğımda anlattı .
Eşinin kensine hiç yardımcı olmadığını hasta oldugunda ya canim neyin var bir ihtiyacın var mi ölsem gitsem soramdigini birazcık eşinden ilgi beklediğini bunu hic yapmadığını söyledi.ve bu durumu en kibar şekilde incitmeden eşine anlattığını söyledi.ama ne hiç tepki pişmanlık almadığını söyledi.günlük hayatin da da hiç yardımcı olmadığınıı söyledi.
Bacicim artık eşine tepki olarak eşiyle son zamanlarda ilgilenmemiş biraz naz yapmış hastalandiktan sonra işin tuhafı taş eniştem kız kardeşime küsmüş. Ve hiç konusmuyormus yaptığı yemeği bile yemi yormus.anasını evine gidip duruyormuş. Benim sessiz bacim kendi nazinii bırakıp eşiyle konuşmaya çalışıyor ama hiç bir tepki vermiyor. En sonunda sıkıştırdiğında heykel enistem ben senden soğudum artık seni sevmiyorum demiş kardesime. Ve kardeşim şok. Yavrum baskasi mi var.severek evlendik ne oldu sorularına hiç yanıt yok. Hatta hiç konuşma yok kardeşimi evde yok sayıyor.ne kizyla ilgileniyor nede başka bişey.kız kardeşim kendi suçlu gibi gönlünü almaya çalışıyor.ki okadar odun ki kendi kızını kucagina almaya aciz sebebi bana alismasin.ve kardesimin kendisi için o kadar fedakarlığı var ki.maasli olduğu halde kart kocasinda Sadece kardeşime harçlık verir bir ay idare et der. Yorgun argın herhafta anasına götürür bu kızım evde işi var mi diye sormaz daha neler neler.ki yegenime altin taktı altin parasını kızın harcligindan kestigi halde kardeşim sesini çıkarmayan biri o kadar kibar ki...yani elindeki elmasın kıymetini bilmiyor.
Evet arkadaslar özetlemeye çalıştım.
Kardeşim naz yapım derken adam ondan soğumuş.simdi 1 aydır evin içinde iki yabanci gibi dolaşıyorlar.
Şimdi kardeşime nasil akıl vereyim onlara annemle nasil yardım edelim.
Gidip yumruklayasim geliyor ama.
Tam bir heykel kesinlikle tepki veren biri değil.taş mübarek.artık bu kusluk bitsin diye kardeşim kocasını zorla yemeye götürdü sonuç sen bana naz yaptin Bende senden soğudum.tek kurduğu cümle bu....ve hala kardeşime konuşmuyor.
Ya arkadaş hiç mi insan konuşmaz ağzından bir kelime çıkmaz.diyorum ya heykel.zihninden ne geçiyor. Yani bilemiyorsunuz. Hastanede calisanlarda bu ne ya hiç bir şeye tepki vermiyor. Taş midir nedir diyorlar mis. Arkdas kardeşimi nasil kendine bağladı aklım almıyor simdi.Adamin hayatinda baska biri var .
Boşanmanın yolunu yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?