• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük eltiler hep mi böyle?

Bu elti kayınavlidenizle birlikte mi yaşıyor, izindeyken hergün görüyorsunuz, her yaptığınızdan haberdar?
Bir de aldıklarınızı kıskanıyor, gündem yapıyormuş ya, niye gösteriyorsunuz ki aldığınız şeyleri, saklayın kaldırın kenara huyu böyleyse illa herşeyi bilmesi gerekmiyor.
Surat asarsa da assın siz niye bunu kafaya takıyorsunuz ki, tüm aile farkındaymış zaten hareketlerinin, herkes sizi haksız bulsa kafanıza takmanızı anlayacağım ama durum herkesin malumuyken hiç umursamaz, gönlümce gezer tozar alışverişimi yapardım valla. Senede kısıtlı zamanda yurda gelmişim eltisini bırak kralı gelse, surat assa umrumda olmaz.

bence kıskanç olan sensin. yazdıklarında dişe dokunur en ufak bir şey yok, kendi kendine yazmış da yazmışsın. ayrıca da büyük elti yazmışsın ama yaşıtız diyorsun, onu bile hasetinden yaptığını düşünüyorum, o 11 yıllık evli barklı kocaman kadın daaa ben daha yeni gelinim kafasındasın buradan o çok rahat anlaşılıyor.

nedense çok görgüsüz olduğunu düşünüyorum. oğlunun çükü kesilince aramadılar diye alınan insanlar... çok garip.

Bu elti kayınavlidenizle birlikte mi yaşıyor, izindeyken hergün görüyorsunuz, her yaptığınızdan haberdar?
Bir de aldıklarınızı kıskanıyor, gündem yapıyormuş ya, niye gösteriyorsunuz ki aldığınız şeyleri, saklayın kaldırın kenara huyu böyleyse illa herşeyi bilmesi gerekmiyor.
Surat asarsa da assın siz niye bunu kafaya takıyorsunuz ki, tüm aile farkındaymış zaten hareketlerinin, herkes sizi haksız bulsa kafanıza takmanızı anlayacağım ama durum herkesin malumuyken hiç umursamaz, gönlümce gezer tozar alışverişimi yapardım valla. Senede kısıtlı zamanda yurda gelmişim eltisini bırak kralı gelse, surat assa umrumda olmaz.

Kaynım onları sabahtan bize getiriyor günü beraber geçirmemiz için. Misal o an işimiz oluyor günlerimiz az eve alişveristen geliyoruz onlar gelmiş oluyor. Veya poşetim yatak odamda oluyor bir sekilde görüyor. Dediğim gibi ahim sahim birsey değil . Hani bazisi aldiklarini iyi niyetinden paylasmak ister ya bir hevesle gösterir, ben öyle biri de degilim. Öyle olmama rağmen garip tavirlar sergiler ben yine birşey olmamis gibi davranır görmezden gelirim.

Kaynım onları sabahtan bize getiriyor günü beraber geçirmemiz için. Misal o an işimiz oluyor günlerimiz az eve alişveristen geliyoruz onlar gelmiş oluyor. Veya poşetim yatak odamda oluyor bir sekilde görüyor. Dediğim gibi ahim sahim birsey değil . Hani bazisi aldiklarini iyi niyetinden paylasmak ister ya bir hevesle gösterir, ben öyle biri de degilim. Öyle olmama rağmen garip tavirlar sergiler ben yine birşey olmamis gibi davranır görmezden gelirim.

bence kıskanç olan sensin. yazdıklarında dişe dokunur en ufak bir şey yok, kendi kendine yazmış da yazmışsın. ayrıca da büyük elti yazmışsın ama yaşıtız diyorsun, onu bile hasetinden yaptığını düşünüyorum, o 11 yıllık evli barklı kocaman kadın daaa ben daha yeni gelinim kafasındasın buradan o çok rahat anlaşılıyor.

nedense çok görgüsüz olduğunu düşünüyorum. oğlunun çükü kesilince aramadılar diye alınan insanlar... çok garip.

Üstüme iyilik saglik. Ben konuya hakim olasiniz diye 11 yillik evli dedim. Büyük elti derken benden önce evlenmişliğini kastettim yoksa yaş kompleksim yok:( yeni gelin havasinda malum instagram gelinleri gibi bir defa havaya girmedim bana göre değil. Bu anlattiklarimdan nasil ben kiskancim onu anlamadim.
Kendilerinde ufak bir migde vega bas agrisu olunca beklentiye giren insanlar sünnet olununca nasil tebrik etmiyor bu kafayi anlamiyorum demek istedim.

Nedense bende kendimi cok görgülü buluyorum biliyormusunuz. Görgülü olmama ragmen kendi halimde bir insan iken onun tavirlarindan rahatsiz oldum da konu actim malum burada dogudum büyüdüm oraya gidince sessiz kalmaya devam mi edeyim konu buydu.

Hayır büyük eltilerin hepsi öyle değil çok şükür,eltim benden 10 yaş büyük bir ablam olsaydı sanırım o kadar sevebilirdim
Beni herzaman korur kollar çocuklarimi kendi çocuklari gibi sever ve bu 10 küsür senedir böyle
Allah herkesın karşısına iyi insanlar çıkarsın inşallah adınıza çok üzüldüm kötü insanla ugrasmak çok zor çünkü

Merhaba kızlar,

Ben avusturyada yaşıyorum. Eşimin ailesi türkiyede kalıyor. Hepsiyle iyi anlaşıyorum diyebilirim.
Görümcem ve eltimle yaşıtız ama görümcemden ne kadar samimiyetimin yansımasını görsemde eltimde bulamıyorum.
He dert değil, hayatım şükür yolunda gittikten sonra elti melti dıs kapının mandalıdir yeri geldiğinde ama hareketleri garip işte.

Eltim her zaman inceden inceye laf sokar ve imada bulunurdu, eşim beni yemeğe götürünce bizide götürseydiler ya gibi beklentiler dile getirilirdi. Görümcemden görmediğim abiyi paylaşamamazlık ve kıskanmayı onda gördüm.
Izine gittiğimizde asla aldığımı konu bile etmez gözüne sokmazdım. Eşim bana bir başörtüsü veya kıyafet alınca garip bir sekilde gündem olurdu ben utanır sıkılırdım cünkü esyalarimi ortada birakmaz odama koyardim oda bir sekilde gorurdu:olamaz: sessizce gidip islerimizi halleder dönerdik olay bi seremoniye dönüşmezdi yani.cuma günü izine gidiyoruz ve neredeyse hemen hemen hergün kendisini göreceğim artık nasıl davranacağımı bilmiyorum hallerinden bunaldım artık.bazen sabahtan bazen öğlenden gelir bizimle günlerini gecirirler o yüzden yüz göz oluyoruz ister istemez.

(Birşey alırdım kv hemen dolaba sakla x görmesin kıskanır derdi sanki ben kumayımda.:KK47:)
bir iki gün yazmasam hic yazmıyorsun diye surat yapan insan ben onun başının bile ağrıdığını duyunca bir geçmiş olsun demeyi akraba olarak vazife bilirken ondan yana aylarca ses soluk cıkmazdı ama whatsapp durumumuda ilk o incelerdi.Görümcem beni biraz şehirde gezdirmeye kalksa bize bariz bir şekilde tavır alınırdı yani eve gelince yüzümüze bakmamalar filan.
görümcemle bile senede bir defa vakit gecirmemizi bile hazmedemiyor diye düsünmeye basladik esimle.:KK43:bunuda en son biraz arka planda daha da sakince yapmaya basladik bunada surat asar diye halbuki onlar her zaman beraberler neyse.

Oğlumu arefe günü sünnet ettik facede aile resmimizin altına yedi yabancı bile tebrik mesajlarıyla doldurdu, ne kendisi ne kocası bir hayirli olsun demediler amca ve yenge olarak. Kendimi geciyorum eşimle iletişme geçebilirlerdi bana demeseler olur çünkü kendi akraba ve kardeslerimden olması gereken alakayı görüp onlardan hiç ses çıkmayınca bi tuhaf hissettik normal olan bize göre çünkü bu.

Gidince yine umursamaz mı davranim yoksa tepki vereyim mi? Nasil bir tepki olmalı?

Not:
Eşim benimle anne babasıyla ilgilenince zorlarına gidiyor biz bunu gördük ve üzüldük sonuçta kardeşler arası yakışık olan şeyler değil.
genellemek doğru olmaz ayrıca biz mümkün olduğunca iyi konuşmalıyız başkaları hakkkında

Hayır büyük eltilerin hepsi öyle değil çok şükür,eltim benden 10 yaş büyük bir ablam olsaydı sanırım o kadar sevebilirdim
Beni herzaman korur kollar çocuklarimi kendi çocuklari gibi sever ve bu 10 küsür senedir böyle
Allah herkesın karşısına iyi insanlar çıkarsın inşallah adınıza çok üzüldüm kötü insanla ugrasmak çok zor çünkü

Amin ne şanslısınız. Ben yinede onun iyir bir insan olduğunu düşünmek istiyorum hatalar sonuçta insanlara mahsus. Ama her seferinde tekrarlanıyor. Artik eşimin ailesini benimle paylaşamıyor gibi bir düşünceye kapılıyorum. Bana yazdıklarını eşimde gayri ihtiyari gördü, en sonunda kv yanında patladı bi daha gelmicem burnumdan getiriyorlar bıktım diye. Sonra pişman oldu kesin annem bunu onlara yansıtır filan dedi. Ama ailesi sonuçta en başta ana babası için gidiyoruz ve ben basit sebeblerden dolayı tatsızlık çıksın istemiyorum

Herkesle iyi geçiniyorsan demekki sorun onda bence hiç ilgilenme keyfine bak

++++++++++++

Back