• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz kardesimin heykel mi desem odun mu desem KOCASI

Burada size söylenen hiç birşey dedikodudan öteye bir değer bildirmiyor. Bunları kardeşinize birilerinin söylemesi lazım. Elinizi cebinize atın iyi bir psikologdan ona rdv alıp yollayın. Kendine değer vermeyi öğrenmeli siz ne yaparsanız ne derseniz nafile.
Bunu hiç düşünmemiştim.bende tam aksine esini aile terapistine gitmesini soyledim tabii kabul.etmemis

Sessizlerden kork demişler bizde nekadar sessiz efendi enistemiz var diyorduk kardeşim bize odun kocasını hiç anlatmamis.

Oyy. Biliyorum tersi mi olur dusunsene heykel eniştem bir ara iyi rahatsiz oldu.kardeşim diyor ki allah sahit abla sabaha kadar ateşini olctum.ağladım.aşkın diye diye ve o ne yapmış dersiniz kardeşim yeni döküldü bunu kizinin sesinden rahatsiz olduğu için 15 gun boyunca anasının koynunda uyumus.
Yok o iliskinin sirri para kartinda. Para kartini kaybedince kole olur.

Yok o iliskinin sirri para kartinda. Para kartini kaybedince kole olur.
Ahh kardeşim evimizi alalım dedi.geri...kalk
Kocası kardeşim üstüne evin yarı kredisini çekmeden alman dedi oda evin olsun diye yarin parasinin kardesimin üstüne çekti.vahy ve konuştukça sinsilikler ortaya çıkıyor. Yani bizde böyle düşünmedik ki. Sanırım ailecek aptaliz.

Bunu hiç düşünmemiştim.bende tam aksine esini aile terapistine gitmesini soyledim tabii kabul.etmemis
Bak insan kendine değer vermezse kimse ona değer vermez bugün kocası yarın iş arkadaşı, anası.. daha ilerde kendi doğurduğu çocuğu değer vermez. Bu adam başka bir kadına bunları yapamaz ki yaptırmaz kimse çünkü.

Cuma günü yapmam gerekenler kardeşime kartını al.sadece kızımla kendi ihtiyacını karsila.onu görmezden gel.bakalim ne yapacak.
Kendini önemli hisset bunalımdan cik.
Güçlü ol.
Belki adamın aklında boşanmak var ve bunu kardeşimi biktirarak onun yapmasını istiyor galiba kendini herkese haklı gösterecek.
Evet burnunu surtturme zamanı bacım.
Bekleyelim sonucu girelim.kardeşime hemen söylemek isterdim ama zilli tlf açmıyor kolay kolay

Bak insan kendine değer vermezse kimse ona değer vermez bugün kocası yarın iş arkadaşı, anası.. daha ilerde kendi doğurduğu çocuğu değer vermez. Bu adam başka bir kadına bunları yapamaz ki yaptırmaz kimse çünkü.
Kardeşim bakımlı ve cok ta güzeldir.bir okadarda fedekar kibar.aman kimse kirilmasin

Değilmiş biz öyle zannediyordum.canim kardeşim bize göstermemiş

Tamam iste asil kardesin neden sogumamis bu adamdan? Stockholm sendromu falan midir bu. Hadi kendine kiyiyor da cocuguna nasill kiyiyor. Coxuk bana alismasin diye daha minicik bebegi kucagina almaktan aciz adamin nesine koca diyor hala. Kardesine sorun bunlari, belki cevaplari dusunurken akli basina gelir.

Ahh kardeşim evimizi alalım dedi.geri...kalk
Kocası kardeşim üstüne evin yarı kredisini çekmeden alman dedi oda evin olsun diye yarin parasinin kardesimin üstüne çekti.vahy ve konuştukça sinsilikler ortaya çıkıyor. Yani bizde böyle düşünmedik ki. Sanırım ailecek aptaliz.

Ev satılır kredi kapatılır. Bu öküze bağlı kalmak için bir sebeb degil. Benim. Bir arkadaşım kocasının hayat kadınlara gittiğini öğrendi. Daha yeni evleri yapılıp bitmişti. Ne etti etti o ev kontraktan çıktı. Eski kocası başka kadın bulup oturttu o eve. Mal mülk para hep bulunur, hep yapılır ama hayat bir kere yaşanır. Bencede odun bey "elimi sallasam ellisi" modunda geziyor

Arkadaslar ilk defa derdim vara konu açıyorum. Bana yardımcı olursaniz çok sevinirim.
Hemen konuya gireyim kız kardeşim hemsire heykel enistemiz dış hekimi ikiside aynı hastanede çalışıyorlar. Sadece çalıştıkları oda ayrı.
4 senelik evliler ve dünya tatlısı 1.5 yaşında kızları var.
Son zamanlarda kardesimin gözleri dolu dolu geziyordu 1 aydır. Ve zorla ne olduğunu sorduğumuzda sadece dua edin diyordu. Ve ben sıkıştırdiğımda anlattı .
Eşinin kensine hiç yardımcı olmadığını hasta oldugunda ya canim neyin var bir ihtiyacın var mi ölsem gitsem soramdigini birazcık eşinden ilgi beklediğini bunu hic yapmadığını söyledi.ve bu durumu en kibar şekilde incitmeden eşine anlattığını söyledi.ama ne hiç tepki pişmanlık almadığını söyledi.günlük hayatin da da hiç yardımcı olmadığınıı söyledi.
Bacicim artık eşine tepki olarak eşiyle son zamanlarda ilgilenmemiş biraz naz yapmış hastalandiktan sonra işin tuhafı taş eniştem kız kardeşime küsmüş. Ve hiç konusmuyormus yaptığı yemeği bile yemi yormus.anasını evine gidip duruyormuş. Benim sessiz bacim kendi nazinii bırakıp eşiyle konuşmaya çalışıyor ama hiç bir tepki vermiyor. En sonunda sıkıştırdiğında heykel enistem ben senden soğudum artık seni sevmiyorum demiş kardesime. Ve kardeşim şok. Yavrum baskasi mi var.severek evlendik ne oldu sorularına hiç yanıt yok. Hatta hiç konuşma yok kardeşimi evde yok sayıyor.ne kizyla ilgileniyor nede başka bişey.kız kardeşim kendi suçlu gibi gönlünü almaya çalışıyor.ki okadar odun ki kendi kızını kucagina almaya aciz sebebi bana alismasin.ve kardesimin kendisi için o kadar fedakarlığı var ki.maasli olduğu halde kart kocasinda Sadece kardeşime harçlık verir bir ay idare et der. Yorgun argın herhafta anasına götürür bu kızım evde işi var mi diye sormaz daha neler neler.ki yegenime altin taktı altin parasını kızın harcligindan kestigi halde kardeşim sesini çıkarmayan biri o kadar kibar ki...yani elindeki elmasın kıymetini bilmiyor.
Evet arkadaslar özetlemeye çalıştım.
Kardeşim naz yapım derken adam ondan soğumuş.simdi 1 aydır evin içinde iki yabanci gibi dolaşıyorlar.
Şimdi kardeşime nasil akıl vereyim onlara annemle nasil yardım edelim.
Gidip yumruklayasim geliyor ama.
Tam bir heykel kesinlikle tepki veren biri değil.taş mübarek.artık bu kusluk bitsin diye kardeşim kocasını zorla yemeye götürdü sonuç sen bana naz yaptin Bende senden soğudum.tek kurduğu cümle bu....ve hala kardeşime konuşmuyor.
Fazla fedakarlik nankörlük getirir olan bu
Ve büyük ihtimalle başka kadın işi falanda var

Kardeşinizin bu yaptıkları fedakarlık değil ki,enayilik.
Dünya üzerinde kendisini bu kadar küçük görüp eşine hukumdarmis gibi davranıp da eşinden kıymet gören kadın var mıdır sizce? Yaptığı her hareketle adamın gözünde kendisini küçültmüş.
Kendi etmiş,kendi bulmuş,taviz tavizi doğurmuş...
Bence kizini bile sevmeyen adamdan ona hayır gelmez. Yine de illa bir adım atmak istiyorsa maaşı kartını alsın ve ona zırnık koklatmasin. Evde kendini heder etmesin, adama hizmet edeceğim diye pervane olmasin. Canım istemiyor deyip KV'ye gitmesin . Ayakları yere sağlam bassin.
Hem olası bir boşanma durumuna daha hazır hale gelir biraz kendi ayakları üstünde durursa, hem de adam elindeki kuklanın gitmesine dayanamaz. hassas kalbi değil, egosu dayanamaz yani
O yüzden kısa süre sonra rolleri degisitirebilirler
Kesinlikle
Ne kadar çok kadının maaş kartı esindeymis yahu burada öğrendim
Hanimlar atmden kendileri cekemiyor sanırım

Ayrıca kendi fikirleri kendi çizgileri olsun kadınlarımızın insan hiç her istediğini yapan bir koleye aşık olur mu

Oldu gözlerim doldu
Bu ne küstahlık bu ne terbiyesizlik...evli bir insan eşine başka sevgili yaparsam söylerim bekle der mi?!
İşte zamanında o dilini alıp düğüm yapacak kadın bulsaydi karşısında böyle gevrek gevrek konuşamazdı
Adiye bak olunca söylermiş öyle korkusu yok yani karısından
Ha söyleyeceğinden değil büyük ihtimalle uzun zamandır biri vardı kardeşin kusmesi bahanesi oldu ne belli geceleri annesine gittiği
Buradaki kardesinde hala odu kopsun bosanmaktan
Adam gönül olarak çoktan boşanmış haberi yok

Back