• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sahile doğru bir kadınla sigara içerken!

Bi kaç gün once erkek kardeşim aradı kendisi başka şehirde çalışıyor.Abla eniştemin canı mi sıkkın Aradim keyifsiz geldi sesi dedi bende evet dedim,cunku beni eve yeni bırakmıştı biraz tartışmıştık.Biseymi diyeceksin dedim sesi durgun gelince.Abla az once bi arkadaşım aradı burdamısın X sizin arabayı sahilde gördüm sen geldin zannettim dedi bende hayir bizim araba sahilde degildir deyince arabaya yaklaştı ve aaa evet eniştenmis arabadaki şimdi gördüm yanindada bir bayan var sigara içiyorlar demiş.(araba babamin eşimde işi oldukça alır kullanir) bunun üzerinede kardesim eşimiaramis ne yapıyorsun eniste falan diye sahilde olduğunu canının sıkkın oldugunu söylemiş ve kapatmışlar.Sonrada beni aramis kardesim hemen ama ben banyodaydım O an acamadim.Bi saat sonra aradığımda bunları anlattı bana.Aslinda söylemeyecektim enisteme soracaktim ama falan dedi kotu düşüneyim istememiş ama anlattı israr edince.Neyse bende hastaneye geçecek tim zaten eve dusalmaya geçmiştim kızımız hastanede yatıyor bir haftadır evde dustu tomografi riski görüldüğü için 3.4 gun yatırmak istediler keyfim yoktu düşünmek ona sormak vs. Istemedim hastaneden hayirlisiyla kizim çıkana kadar cunku tek düşündüğüm kızımdı o an.Kizim cikti sukur fırsatını buldum gecen aksam eşime sordum.Sahilde denize doğru kiminle sigara içiyordun geçen gün diye.Bu durdu hatırlayamadım kafam çok dolu kaç gündür falan dedi ki tepki vereceğimi düşündü ve he evet canim sıkkındı sahile indim seni eve bırakınca otururken bi arkadaş gordu beni geldi yanıma oturdu bi sigara içtik gitti dedi....Benim icim rahat niye saklayayimki kotu bisey yapmadim kiz görünce geldi nasilsin faln sigara içtik gitti dedi.Bu hic hosuma gitmedi onada aynı şeyi soyledim.Bilmiyorum eşime güvenirim aslında ama bi süredir nedense kimseye güvenmiyorum artık.eskiden hic kıskaçta degildim ama biseyler oldu bana son zamanlarda.sizce bi arkadaşı görmesi sahilde arabada sigara içmesi oturması normal mi siz kızmadıydınız.Ole kiz arkadaşları olan biride değil yani kendisi oyle söylüyor görüştüğü vs birileri yok Kotu düşünmeyeyim diyorum kızımız hastanede yatarken birileriyle sürtmek olmaz derdi diyorum kotu düşünmek istemiyorum ama benmi fazla safim inanin bilmiyorum

Canım benim eşimin yapmış olduğu bisey yok yani bildiğim kadarıyla sadece etrafına karşı çok dikkatli boynu kopacak gibi yani, ben sadece kendimi ezik hissediyorum öyle karılara bakıyo ben giyecek olsam giyersin hihi giyersin, kısaca bunların gözü hep dışarda kalıyor ölseler mezarlarını yeni arada doğru donderirler. Üzüldüm ağladım napayim kendime baksam bi yere kadar adama güzel gelmiyom demek ki niye evlendi o zaman aklı kaldıysa aman uzar bu konular ha bi de ikiz gebeligim var zaten iyice çirkin hissediyorum özgüvensiz biriydim evlendim mutsuzluk tavan sadece çocuklarımı düşünüyom yani koca iyimi iyi çok şükür ama ah şu kendimi yapayalnız çirkin orden yavrusu gibi hissetmesem

Dinleme cihazını bilmem de şu koçanının nereye gittiğini bulmak için biri vardı sanki böyle bi gruptaydi fotoğrafını koymuştu eşinin gören duyan adresini söylesin demişti nokta baskını yapmıştı hemde bütün gören kızlar kameraya almış dubble avantaj :) hepimiz birlik olsak köklerini kazırız yeminle

Bi kaç gün once erkek kardeşim aradı kendisi başka şehirde çalışıyor.Abla eniştemin canı mi sıkkın Aradim keyifsiz geldi sesi dedi bende evet dedim,cunku beni eve yeni bırakmıştı biraz tartışmıştık.Biseymi diyeceksin dedim sesi durgun gelince.Abla az once bi arkadaşım aradı burdamısın X sizin arabayı sahilde gördüm sen geldin zannettim dedi bende hayir bizim araba sahilde degildir deyince arabaya yaklaştı ve aaa evet eniştenmis arabadaki şimdi gördüm yanindada bir bayan var sigara içiyorlar demiş.(araba babamin eşimde işi oldukça alır kullanir) bunun üzerinede kardesim eşimiaramis ne yapıyorsun eniste falan diye sahilde olduğunu canının sıkkın oldugunu söylemiş ve kapatmışlar.Sonrada beni aramis kardesim hemen ama ben banyodaydım O an acamadim.Bi saat sonra aradığımda bunları anlattı bana.Aslinda söylemeyecektim enisteme soracaktim ama falan dedi kotu düşüneyim istememiş ama anlattı israr edince.Neyse bende hastaneye geçecek tim zaten eve dusalmaya geçmiştim kızımız hastanede yatıyor bir haftadır evde dustu tomografi riski görüldüğü için 3.4 gun yatırmak istediler keyfim yoktu düşünmek ona sormak vs. Istemedim hastaneden hayirlisiyla kizim çıkana kadar cunku tek düşündüğüm kızımdı o an.Kizim cikti sukur fırsatını buldum gecen aksam eşime sordum.Sahilde denize doğru kiminle sigara içiyordun geçen gün diye.Bu durdu hatırlayamadım kafam çok dolu kaç gündür falan dedi ki tepki vereceğimi düşündü ve he evet canim sıkkındı sahile indim seni eve bırakınca otururken bi arkadaş gordu beni geldi yanıma oturdu bi sigara içtik gitti dedi....Benim icim rahat niye saklayayimki kotu bisey yapmadim kiz görünce geldi nasilsin faln sigara içtik gitti dedi.Bu hic hosuma gitmedi onada aynı şeyi soyledim.Bilmiyorum eşime güvenirim aslında ama bi süredir nedense kimseye güvenmiyorum artık.eskiden hic kıskaçta degildim ama biseyler oldu bana son zamanlarda.sizce bi arkadaşı görmesi sahilde arabada sigara içmesi oturması normal mi siz kızmadıydınız.Ole kiz arkadaşları olan biride değil yani kendisi oyle söylüyor görüştüğü vs birileri yok Kotu düşünmeyeyim diyorum kızımız hastanede yatarken birileriyle sürtmek olmaz derdi diyorum kotu düşünmek istemiyorum ama benmi fazla safim inanin bilmiyorum
Yalann soyluyor. Net.

ay ne alaka yaa vay efendim kiz görünce gelmiş hemen falan.. basbaya beraber gidilmiş yani sahile. Evet ben bir kizla görüsüyorum onla sahile indik sigara ictik diyemeyecegine göree atti bir yalan.yersen.

Öeh hiç hoş değil. Karşılaşılır. Eyvallah sigara da içilir. Ama arabada ne öyle yasak aşıklar gibi hiç hiç hoş değil.

Esının yaptıgı hıc hosuma gıtmedı. Ozaman her tepesı atan canı sıkılan karsı cıns arkadasıyla keyfe keder sıgara ıcıp dertlessın. Hastanede yatan sankı sadece senın kızın. Ayrıca arabada sıgara ıcmek nedır yahu otur bı banka araba yanlıs anlasılmalar ıcın cok musaıt

Aldatsa bile aa evet beraber sigara ictik seni aldatiyorum mu dicek? Tabiiki arkadas oyle gordu geldi diyecek

Sahilde bi kafede, bankta bi kadinla sigara iciyo olsa su aciklama normal de
Araba ne alaka?
Biri yayan biri arabadayken karsilasiyorlar, kafa selami verip gecmek varken, ya da cok samimiyse arabakinin inmesi gerekiyorken kadin arabaya biniyor?
Ne demiş, hadi atla bi sigara icelim mi demis yani
Senaryo cok sacma
Bence suphelenin, kurcalayin

Hangi arkadaşın adı ne kim diye sormadın mı? Varmı öyle bir arkadaşı , eşin sonuçta varsa bilirsin arkadaşlarını. Bana da çok normal gelmedi bu durum, şüpheli.

Dinleme cihazını bilmem de şu koçanının nereye gittiğini bulmak için biri vardı sanki böyle bi gruptaydi fotoğrafını koymuştu eşinin gören duyan adresini söylesin demişti nokta baskını yapmıştı hemde bütün gören kızlar kameraya almış dubble avantaj :) hepimiz birlik olsak köklerini kazırız yeminle

Bu hikaye ilgimi çekti detay verebilir misiniz haha

Cocuk hastanede olduğu icin canı sıkkın olup sahilde denizi izleyecek kadar duygusal bir adammi? Gerçi sizlede tartışınca nefes almak istemiş olabilir. Ya bunlarda değil ben kadınların hislerine güvenmesi gerektiğini düşünürüm. Es sizin eşiniz iç sesiniz eskisi gibi değil diyosa orda bir anormallik vardır.

Ebki konularınıza da baktım da siz basbaya aldatılıyorsunuz hem önceden de yakalamışşınz ama yine sessiz kalmışsınız neden?

Sahilde yanında kim vardı demeseydiniz söyler miydi acaba? Birde neden saklayayım diyor.. Çünkü görüldüğünü söylemişsiniz

Siz aldatiliyorsunuz diyecek söz yok. Boşanmayi göze aliyorsaniz kurcalayin yok ben asla ayrılmam diyorsaniz susun hayatiniza devam edin.
En nefret ettiğim şey boşanmayi göze alamayanlarin aldatılma ihtimalleri ni kurcalamalari.

Back