• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz kardesimin heykel mi desem odun mu desem KOCASI

Arkadaslar zorla kardeşim istemese de evine gidelim mi
Gitmeyin tabiki. Niye gidiyosunuz ki? Kardeşin adamdan gayet memnun benim anladığım sadece soğuması geçsin istiyor. Napıcaksınız gidip ateşe mi vericeksiniz adamı?
Bence teklifinizi yapın boşanma veya bunlar fedakarlık değil ezdirme kendini konularında fikir verin. Gerisi kardeşine kalmış.

Tek başına halletmeye çalışıyor ama nafile.
Ya bu adamın annesine babasına söyleyelim diyorum kardeşim kv kp biz anlatalım mi.büyükleri götürelim mi
Ahaha ay daha neler dur sakin:) bu kadar müdahaleci olmayın tamam kardeşin evladınız üzülmesin ama bu da onun hayatı kendi karar verecek siz yanında olacaksınız fazla kendinizi aileler olarak dahil etmeyin:))

Çocuk mu var diyor :)) ya adam çocuk alışmasın diye kucağına almıyormuş, eksikliğini hissetmez çocuk.
Şimdi ben kendimi kardeşinin yerine koyuyorum. Ben köpek gibi evde işte çalışayım, çocuğa bakayım, maaşımı vereyim, azcık parayla yaşayayım, adam bana surat yapsın bide peşinden koşayım. Yookk öyle bişey olamaz yani. Adamdan ben soğurdum. Kardeşin bi psikoloji bölümüne mi gitse? Normal mi yaptıkları?
Canim zaten kanadı kirik büyüdü kardeşim.abi sevgisini bana sevgisini yani diyeyim sevgiyi aşkı bununla bulmak istedi.öyle diyeyim.bir okdarda guzelki boy bir. Bakım.ben çirkin o manken gibi.yani yapilirmi diyorum.buna aklımdan bir an olsun cikaramiyorum

Hayır tabiki evine gitmeyin iyice bileyeceksiniz adamı
Kız kardesin artık kocasını umursamasın
Kendisine ekstra özen göstermeye baslasın
Eşiyle konusmayada calısmasın
Adamın üstüne gittikce adam kacıyor
Evet mantıklı gibi kardeside onu bir süre yok sayabililir.bakalim ne dicek

Elinde mis gibi mesleği olan kadınların bu şekilde ki hayatı çekmesine karşıyım.Kardeşiniz çocuk için duruyor ama o ortamda yetişen çocuk çok mu sağlıklı olacak?İlerde büyüdüğünde annecim çok teşekkür ederim babam gibi bir adamı benim için hayatın boyunca çektin diye teşekkür mü edecek?

Büyük konuşmayayım ama çocuğu için "bana alışmasın" diyen adamı beş dakika içinde kapıya koyarım, net. Ayrılırım uzatmam.

Başka biri var bence de ama en çok bu cümle bitirir bende adamı. Evde ben de onu yok sayarak başlardım işe şu pozisyonda.

Ben kardeşinizi çok hatalı buldum.Bir insan neden bu kadar kendini ezdirir neden hiç birşeye ses etmez?1.5 yaşında bebeği varken maaşsız çalışıyor öyle mi?Peki neden? Çalışmasa da sonuçta kocası ona harçlık verecek.Adam soğudum diyor kartı alıp rest çekeceği yerde hala barışma peşinde koşuyor.Bir rest çeksin çocuğu kartı alıp gitsin yada adamı göndersin böyle olmuyor diye.Gerçekten sinir oluyorum hem çalışıp hem kendini bu kadar ezdiren kadınlara. Ve hep diyorum bu kadar fedakarlık yqpıyorsunuz karşılığını görüyor musunuz Hayır

Arkadaslar bir aydır böyleymiş.bu adam.
Evet herkesin söylediği kardesiminde görmezden gelmesi.bunu soylucem.

Aha bacim bende demek istiyorum ama kardeşim cocuk diyor simdi.iki gözü iki çeşme dolasiyor

Kardeşiniz farkında değil. Öyle bir babanin büyümek, ayni babasız büyümek gibi olacak. Hatta daha beter. Cocuk ayni annesi gibi sevgisiz yasayip duracak. Ağlayacağina kalkıp savaşmayı öğrenecek kardeşiniz mecbur.

Ben kardeşinizi çok hatalı buldum.Bir insan neden bu kadar kendini ezdirir neden hiç birşeye ses etmez?1.5 yaşında bebeği varken maaşsız çalışıyor öyle mi?Peki neden? Çalışmasa da sonuçta kocası ona harçlık verecek.Adam soğudum diyor kartı alıp rest çekeceği yerde hala barışma peşinde koşuyor.Bir rest çeksin çocuğu kartı alıp gitsin yada adamı göndersin böyle olmuyor diye.Gerçekten sinir oluyorum hem çalışıp hem kendini bu kadar ezdiren kadınlara. Ve hep diyorum bu kadar fedakarlık yqpıyorsunuz karşılığını görüyor musunuz Hayır
Katiliyorum.yavrum aman iyi olalım huzursuzluk olmasın diye.canim kardesim

B
Kardeşiniz farkında değil. Öyle bir babanin büyümek, ayni babasız büyümek gibi olacak. Hatta daha beter. Cocuk ayni annesi gibi sevgisiz yasayip duracak. Ağlayacağina kalkıp savaşmayı öğrenecek kardeşiniz mecbur.
Bunu soyledim biraz güçlü ol diye.

Katiliyorum.yavrum aman iyi olalım huzursuzluk olmasın diye.canim kardesim
Olacaksa olsun valla hiç umrumda olmaz.Kadınlar işte ağzımızın tadı kaçması diye susıyor ama yine de olan kadına oluyor.Destek olun kardeşinize artık kendini ezdirmesin

Once kocasinin elinden maas kartini alsin. Sonra anasina gittigi gun kilidi degistirsin. Bak gor nasil romantizm delisi olur o koca.
Oyy. Biliyorum tersi mi olur dusunsene heykel eniştem bir ara iyi rahatsiz oldu.kardeşim diyor ki allah sahit abla sabaha kadar ateşini olctum.ağladım.aşkın diye diye ve o ne yapmış dersiniz kardeşim yeni döküldü bunu kizinin sesinden rahatsiz olduğu için 15 gun boyunca anasının koynunda uyumus.

Büyük konuşmayayım ama çocuğu için "bana alışmasın" diyen adamı beş dakika içinde kapıya koyarım, net. Ayrılırım uzatmam.

Başka biri var bence de ama en çok bu cümle bitirir bende adamı. Evde ben de onu yok sayarak başlardım işe şu pozisyonda.
Adamın hayatında başkası var, muhtemelen de onu tercih edecek ki çocuğu kendine o nedenle alıştırmıyor okkesa okkesa

Burada size söylenen hiç birşey dedikodudan öteye bir değer bildirmiyor. Bunları kardeşinize birilerinin söylemesi lazım. Elinizi cebinize atın iyi bir psikologdan ona rdv alıp yollayın. Kendine değer vermeyi öğrenmeli siz ne yaparsanız ne derseniz nafile.

Back