• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz kardesimin heykel mi desem odun mu desem KOCASI

Kardesınız kendının degerını hiç bılmıyor.

Ve son gelişmeler kızlar. Kardeşim kadınlık gururunu ayaklar altına alarak 1 sene boyunca naz yaptı için özür diledi ağladı eve dön dedi kocasına...senden ayrılırım dıye taktikler yaptı annemin yanınd 6 ay kaldı necisin ne haldesim demedi aynı hastanede çalıştıkları halde arabaya bile binmedi.kardeşim sinir krizleri geçirdi tepki vermedi.kardeşim eşyalarını topladı tekrar evine döndü yok bir şey fark etmedi.odun adam kızını haftada bir boşanmış gibi aldı sevdi geri getirdi.bir ihtiyacı var mı diye sormadı.kardeşime inatlıkta beni yenemezsin demiş.
Sonr annemin kulğına yanındaki hemşireyle pek sıkı fıkı diye birşeyler söylemişler annem de dayanamayıp odunu aramış.işte ağzına geleni söylemiş.bir ara annem bana geldi doğumumdan dolayı...o ara bacım barışma gibi bir şeyler olmaya başlamış bize söylemedi.bunlar tekrar konuşmaya başlamışlar ama adam daha eve gelmiyor tabii... annemin TLF dan sonra tamamen kardeşinden soğumuş kardeşim annem adına özürler dilesede senin için ailemi yok sayarım dese de yalvarsa da sonunda boşandılar.
SONUÇ.kardeşim anneme senin yüzünden yuvm dağıldı dedi.annem fena.barışacaklarını bilsem adamın ayaklarına kapanır özür dilerim diyor.annemşn içine oturdu kardeşimin dedikleri.kardeşim ayrı evini tuttu kızıyla yaşıyor.adam istediği vakit kızını alıp görüyor.kardeşimin sesini bile duymak istemiyor ve annem kendini suçluyor.
Anneme nasıl moral veririz bilemiyorum...
Ayrı olarak bacımda narsist kocasını unutmıyor.seviyor onca yaptıkları umrunda değil.gel dese kola koşa gidecek

yuvamiymis ki bi? ama boyle dedigine gore baciniz memnunmus bu durumdan. normal insanlar olsa cok iyi olmuş, herkes yoluna baksin, simdi uzulur sonra mutlu olur derdim ama sizin baciniz da bir degisik. annenize ve minik bidiga uzuldum. umarim bidik mutlu olur, bu sorunlu insanlarin arasindan sorunsuz çıkar.

annenize de 50000kez hak verdim arayip damadin agzina etmesi ile ilgili. herif hak etmis. keske kardesiniz de annenizin arkasinda durabilseymis.

Lütfen kardeşimizi bir psikologa götürün. Çok etkilenmiş demek ki çünkü normal şartlarda bu adamın yüzüne tukurmesi lazımdı. Annenin de ayaklarına kapanması... Hayat bu belki başka biriyle tanışır kıymetini bilen.
Bir de ben şuna inanırım. Bir eş artik seni sevmiyorum diyorsa, kesinlikle bir başkasıni seviyordur.
kesinlike

Tek başına halletmeye çalışıyor ama nafile.
Ya bu adamın annesine babasına söyleyelim diyorum kardeşim kv kp biz anlatalım mi.büyükleri götürelim mi
Çocuk mu bunlar da velilerini çağırıyorsunuz.Bu büyükleri ortaya atma fikri çok saçma geliyor bana.Adam kafasında bitirmiş belli daha fazla zorlamasın kardeşiniz.

Heykel taş vs bu kelımeler bunu cagrıstırır.benım fıkrım. Yazdıgım yorum benım genel dusunce yapımı analız etmenize yetecek bı dıne vermıyor size. Buu benım fıkrımdı. Beynımın zıhnımın işleyıs seklının ozeti degil.buradakı herkes cıldırmıs cok basit ve duz ınsanlsr bu yorumdan ancak rahatsız olur.
pekala ben de basit ve düz bi insan olarak ben buradaki heykel kelimesinin sizin gibi zor ve güzide bir insanın anladığı gibi değil de konu sahibinin anlatmaya çalıştığı gibi anladım yani heykel=soğuk, donuk vs...
size iyi günler

Back