- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
Saf gelmiş saf gitmesin. Ne varsa yarısını alsın. Her hayal kırıklığını yaşatacak, etinden sütünden yıllarca faydalanacak ama bayandan temiz kullanılmış sıfır km doktor olarak evlilikten çıkacak.Canim kardeşim bir barisalim eski beni bulamicak diyor ama tabi iş işten geçti. Bırakırsam hiç bir şeyini istemiyorum diyor sadece arabamı alir kizimi alır çıkarım. Diyor..
Bunu aklımda tutucamEv satılır kredi kapatılır. Bu öküze bağlı kalmak için bir sebeb degil. Benim. Bir arkadaşım kocasının hayat kadınlara gittiğini öğrendi. Daha yeni evleri yapılıp bitmişti. Ne etti etti o ev kontraktan çıktı. Eski kocası başka kadın bulup oturttu o eve. Mal mülk para hep bulunur, hep yapılır ama hayat bir kere yaşanır. Bencede odun bey "elimi sallasam ellisi" modunda geziyor
Yapicam uyandiricam. Haftasonuna kadar müsade tlf olmuyor yüz yüze görüşücem kardesimleSaf gelmiş saf gitmesin. Ne varsa yarısını alsın. Her hayal kırıklığını yaşatacak, etinden sütünden yıllarca faydalanacak ama bayandan temiz kullanılmış sıfır km doktor olarak evlilikten çıkacak.
Az uyandırın kardeşinizi.
Öyle mi diyorsunuz bu uyuzu kardeşinden baskasi cekemezdi. Iki yakası bir araya gelmez insallahyuzde doksan adamın hayatında baska bırı var
Siz önce burdan örnekler bulun. Hiç birşeyi almadığı, herşeyi tek başına üstlendiği takdirde pişman olacağı konuları.Yapicam uyandiricam. Haftasonuna kadar müsade tlf olmuyor yüz yüze görüşücem kardesimle
allah yardımcınız olsunÖyle mi diyorsunuz bu uyuzu kardeşinden baskasi cekemezdi. Iki yakası bir araya gelmez insallah
Evet.doğru söylüyorsun...Siz önce burdan örnekler bulun. Hiç birşeyi almadığı, herşeyi tek başına üstlendiği takdirde pişman olacağı konuları.
Ona okutun yaşayanların yazdıklarını.
Gidişat onu gösteriyor. Boşanma.Senin yapacağın tek şey bir abla olarak kardeşini karşına alıp, "Aklını başına topla,' demek. En büyük görevin vazifen bu olsun. Kardeşin de zınk diye dikilsin karşısına boşanıyorum desin.
olursa ben sana söylerim ne demek ya o gün elbet gelecek bekle ve gör der gibiAklıma gelmedi değil olursa ben sana söylerim demiş.
Canım zorla istemese de gidin ama konuşmaya değil, kızınızı o pisliğin elinden almaya.Arkadaslar zorla kardeşim istemese de evine gidelim mi
Ailecek hepimiz üzgünüz. Hele annem cok öfkeli.beni bekliyor.haftasonu bakalim ne ler olacakMelasef bir tavsiyem.cok cok üzüldum cok zor anliyrm
Şurada yazılanları görse uyanır zaten. Gidişatı falan olmasın. O adam düzelmez. Bir insan bir anda soğumaz ki. Kardeşiniz köle gibi resmen. Bakın ağlayacağım kızım yanımda ağlayamıyorum sinirden. Benden küçük kardeşim yok ama birisi ablalarıma böyle davranacak elimden geleni ardıma koymam boşansın diye. Kurtulsun ondan.Gidişat onu gösteriyor. Boşanma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?