Kiz kardesimin heykel mi desem odun mu desem KOCASI

Canim kardeşim bir barisalim eski beni bulamicak diyor ama tabi iş işten geçti. Bırakırsam hiç bir şeyini istemiyorum diyor sadece arabamı alir kizimi alır çıkarım. Diyor..
Saf gelmiş saf gitmesin. Ne varsa yarısını alsın. Her hayal kırıklığını yaşatacak, etinden sütünden yıllarca faydalanacak ama bayandan temiz kullanılmış sıfır km doktor olarak evlilikten çıkacak.
Az uyandırın kardeşinizi.

Bunu aklımda tutucam

Yapicam uyandiricam. Haftasonuna kadar müsade tlf olmuyor yüz yüze görüşücem kardesimle

Yapicam uyandiricam. Haftasonuna kadar müsade tlf olmuyor yüz yüze görüşücem kardesimle
Siz önce burdan örnekler bulun. Hiç birşeyi almadığı, herşeyi tek başına üstlendiği takdirde pişman olacağı konuları.
Ona okutun yaşayanların yazdıklarını.

Öyle mi diyorsunuz bu uyuzu kardeşinden baskasi cekemezdi. Iki yakası bir araya gelmez insallah
allah yardımcınız olsun
ahlaksız ınsanla ugrasmak cok zor
alısmasın dıye kendı cocugunu kucagına almayan adam zaten iflah olmaz asalak
kardesınızın maasına el koyup esıne harclık vermekle yetınen aciz insan
karaktersız ve kısılık sorunu var
asla duzelmez ... kardesınız kendını bu asalaktan kurtarsın
dunyada hala duzgun erkekler var layıgını bulsun mutlu olsun ınsallah

Esinin kendisine soylediklerini whatsapptan falan soyletip kayit altina alsin. Bosanirken de catir catir tazminatini nafakasini alsin. Kardesiniz de bir psikologla gorusup kendine yol cizsin. Esek olana semer vuran cok olur demişler. Kendisini kimsenin ayaginin altina paspas etmesin bundan sonra.

Senin yapacağın tek şey bir abla olarak kardeşini karşına alıp, "Aklını başına topla,' demek. En büyük görevin vazifen bu olsun. Kardeşin de zınk diye dikilsin karşısına boşanıyorum desin.

Gidişat onu gösteriyor. Boşanma.

Arkadaslar zorla kardeşim istemese de evine gidelim mi
Canım zorla istemese de gidin ama konuşmaya değil, kızınızı o pisliğin elinden almaya.

Gidişat onu gösteriyor. Boşanma.
Şurada yazılanları görse uyanır zaten. Gidişatı falan olmasın. O adam düzelmez. Bir insan bir anda soğumaz ki. Kardeşiniz köle gibi resmen. Bakın ağlayacağım kızım yanımda ağlayamıyorum sinirden. Benden küçük kardeşim yok ama birisi ablalarıma böyle davranacak elimden geleni ardıma koymam boşansın diye. Kurtulsun ondan.

Ablaniza ne derseniz deyin ,bir çıkış aramayacak! Sindirmis ,hatalı diye kendini göstermiş,(eşi ) kendisinin görmesi lazım, o cesareti kendisinin gostermesi lazım, sizin demenizle olsa bile aklını celdin bu önceden böyle değildi ? Derler.kaynanası aramıyor mu bu oğlan neden burda yatıyor diye.?aklım gitti okurken.ablaniz dan vazgeçmiş çocuğuna da istemiyor terbiyesiz.kolay git sin diye!

Ben kardeşinizin yerinde olsaydım çok romantik bir yemek ayarlardım. Öyle ki, çok pahalı bir restoranda special yemekler hazırlattırır, en pahalı şaraptan isterdim. Yemeği afiyetle yer, üzerine tatlı ile keyif çatar en son da hediye kutumu önüne koyar açmasını beklerdim. Kutuyu açtığında ayağa kalkar, yanına gider ve üzerine doğru eğilip kulağına, "Sen benim kamburummuşsun meğer, iyi ki gözümü açtın," diye fısıldar, hesabı da adama kitler, kutunun içindeki boşanma dilekçesi ile de kendisine mutluluklar dileyip çekip giderdim.

Önce bı söyleyin de güvencesi olan maaş kartını madem sogudun bı zahmet maaş kartımı ver de ben bir guvencemi elime alayım desin hiç kendini suçlu hissetmesin az ozguvenli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…