Kiz kardesimin heykel mi desem odun mu desem KOCASI

Bunu hiç düşünmemiştim.bende tam aksine esini aile terapistine gitmesini soyledim tabii kabul.etmemis

Sessizlerden kork demişler bizde nekadar sessiz efendi enistemiz var diyorduk kardeşim bize odun kocasını hiç anlatmamis.

Yok o iliskinin sirri para kartinda. Para kartini kaybedince kole olur.

Yok o iliskinin sirri para kartinda. Para kartini kaybedince kole olur.
Ahh kardeşim evimizi alalım dedi.geri...kalk
Kocası kardeşim üstüne evin yarı kredisini çekmeden alman dedi oda evin olsun diye yarin parasinin kardesimin üstüne çekti.vahy ve konuştukça sinsilikler ortaya çıkıyor. Yani bizde böyle düşünmedik ki. Sanırım ailecek aptaliz.

Bunu hiç düşünmemiştim.bende tam aksine esini aile terapistine gitmesini soyledim tabii kabul.etmemis
Bak insan kendine değer vermezse kimse ona değer vermez bugün kocası yarın iş arkadaşı, anası.. daha ilerde kendi doğurduğu çocuğu değer vermez. Bu adam başka bir kadına bunları yapamaz ki yaptırmaz kimse çünkü.

Cuma günü yapmam gerekenler kardeşime kartını al.sadece kızımla kendi ihtiyacını karsila.onu görmezden gel.bakalim ne yapacak.
Kendini önemli hisset bunalımdan cik.
Güçlü ol.
Belki adamın aklında boşanmak var ve bunu kardeşimi biktirarak onun yapmasını istiyor galiba kendini herkese haklı gösterecek.
Evet burnunu surtturme zamanı bacım.
Bekleyelim sonucu girelim.kardeşime hemen söylemek isterdim ama zilli tlf açmıyor kolay kolay

Kardeşim bakımlı ve cok ta güzeldir.bir okadarda fedekar kibar.aman kimse kirilmasin

Değilmiş biz öyle zannediyordum.canim kardeşim bize göstermemiş

Tamam iste asil kardesin neden sogumamis bu adamdan? Stockholm sendromu falan midir bu. Hadi kendine kiyiyor da cocuguna nasill kiyiyor. Coxuk bana alismasin diye daha minicik bebegi kucagina almaktan aciz adamin nesine koca diyor hala. Kardesine sorun bunlari, belki cevaplari dusunurken akli basina gelir.

Ev satılır kredi kapatılır. Bu öküze bağlı kalmak için bir sebeb degil. Benim. Bir arkadaşım kocasının hayat kadınlara gittiğini öğrendi. Daha yeni evleri yapılıp bitmişti. Ne etti etti o ev kontraktan çıktı. Eski kocası başka kadın bulup oturttu o eve. Mal mülk para hep bulunur, hep yapılır ama hayat bir kere yaşanır. Bencede odun bey "elimi sallasam ellisi" modunda geziyor

Fazla fedakarlik nankörlük getirir olan bu
Ve büyük ihtimalle başka kadın işi falanda var

Kesinlikle
Ne kadar çok kadının maaş kartı esindeymis yahu burada öğrendim
Hanimlar atmden kendileri cekemiyor sanırım

Ayrıca kendi fikirleri kendi çizgileri olsun kadınlarımızın insan hiç her istediğini yapan bir koleye aşık olur mu

Oldu gözlerim doldu
Bu ne küstahlık bu ne terbiyesizlik...evli bir insan eşine başka sevgili yaparsam söylerim bekle der mi?!
İşte zamanında o dilini alıp düğüm yapacak kadın bulsaydi karşısında böyle gevrek gevrek konuşamazdı
Adiye bak olunca söylermiş öyle korkusu yok yani karısından
Ha söyleyeceğinden değil büyük ihtimalle uzun zamandır biri vardı kardeşin kusmesi bahanesi oldu ne belli geceleri annesine gittiği
Buradaki kardesinde hala odu kopsun bosanmaktan
Adam gönül olarak çoktan boşanmış haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…