Kiz kardesimin heykel mi desem odun mu desem KOCASI

Heykel mi desem odun mu desem demiş
Adamın kızkardeşine olan tepkisizliğinden dem vurmuş yani
Çarpıtmaya gerek yok

İlginçççç. Böyle mi düşünüyorsunuz?

Valla burda çekicilik falan yok.ben heykel derken taş kalpliliğinden bahsettim. Hiç aklıma böyle bir şey gelmemişti. Bu arada 3çocuklu kocasına aşık biriyim.
Dediğine katılıyorum hödüğün odunun klasın ta kendisi

Yapmayın Allah aşkına adam kızkardeşinizden kurtulmak için en son annenizi bahane etmiş, noktayı koymuş, inanmayın... Annenize yazık, üzüldüm. Hayatta herşey oluyor işte, kız kardeşiniz gözünü açar da umarım asıl suçluyu görür, annenize yüklenmez artık.

kardeşinde annesini yok sayacak kadar değer veriyormuş eşine ya sinirlerim zıpladı. boşanmış işte anneden yakın kim var

Sadece bir naz yapmayla olacka bir şey değil bu onun öyle olacağı varmış.. Bir aile terapistine gitsinler bence kocası gerçekten soğumuş gibi..

aklınız hep oralarda galiba, burda onlarca kişi okuyup heykeli taş kalpliye yorarken siz adamın taşlığına yordunuz.nasıl bir zihnyetse herkesi de kendiniz gibi sanıyorsunuz.

allahımmm deliriyorummm bitmiş bir evliliğin suçunu anneye atmak mı ? kocası sütten çıkmış ak kaşık yani. şu an ağzıma geleni sayasım var kardeşinize ama zor tutuyorum kendimi . annemin tırnağına kurban olsun o allahın dangozu gözünün yaşına bakmam ..

Taş gibi:Türkçede bir deyim. Yaygın olarak 2 anlamda kullanılır.
1_düzgün fizik, düzgün duruş, güzellik anlamında.
2_sert duruş, acımasızlık veya ruhsuzluk anlamında.

Anadili türkçe olanlar (ya da anadili gibi türkçe bilenler) cümlenin ya da konunun gidişatına göre hangi anlamında kullanıldığını anlayabilirler. Bu sebeple deyim tek başına kullanılamaz.

Ve hakeza heykel gibi ifadesi de taş gibi sert, soğuk,ruhsuz ve duygusuz anlamlarında kullanılmıştır. Yani "taş" ifadesine atıfta bulunulmuştur.

Konudaki yaklaşık 250 yorumdan sadece siz taş gibi deyimini yukarıdaki maddelerden 1.olarak anladığınıza göre sorun kimde olabilir.

Elbette size. Ama üzülmeyin. Bolca Kitap okuyarak "okuduğunuzu anlama" seviyesine gelebilirsiniz.

Ve fakat tek başına kitap okumak yetmez. Zihninizi iğrenç düşüncelerden uzak tutmak, fesatlığı kalbinizden sökmek, konu sahiplerine sataşma ve konu sahiplerini kırma hobilerinizi de size fayda saglayacak hobiler ile değiştirmek "okuduğunuzu doğru anlamada" size çok yardımcı olacak çalışmalardır.

Sizin gibi okuduğunu anlamayan ya da okuduğunu kendi zihnindeki ve kalbindeki çirkin şeylerle anlayan insanları ne hayatımda ve ne de bu platformda görmeyi kesinlikle istemediğim için sizi derhal engelliyorum.

Sizin gibi düşman zihinlerden Allah cümlemizi korusun.

Cevapyazma zahmetine katlanmamanızı rica ediyorum. Çünkü;

1_okuduğunu anlamayan alıntı yapmasın.

2_engelinizi derhal koyduğum için zaten göremeyeceğim.

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla. Beni banlayabilirsin. Ama bu güzelim platformu her konuda sataşan, kalp kıran, konu sahibini gömme sendromuna yakalanmış bazı üyeleri banlamanız bu platformun selameti acısından daha isabet olacaktir.

Konunun içeriğine bile bakmadan başlıktan kastettiği şeyin adamın soğukluğu olduğunu anladım
nasıl bi düşünce yapınız var ki böyle bişe aklınıza geldi çok şaşırdım

Kardeşiniz ne yaptığını bilmiyor bunca şey yapan adamın hala peşinde. Bırakın ne hali varsa görsün

Kardeşinizin şu tavrıyla kocasından kalır yanı yok. Yuvasını anneniz değil kocası ve onun bir taraflarını kaldıran kardeşiniz yıkmış. Adam bulunmaz hint kumaşı mı, ne bu ölüp bitmeler.
Karısına koca olamamış, çocuğuna baba olamamış biri için yanıp tutuşuyor birde kendini koruyan annesini suçluyor.
Asıl anneniz böyle bir kızı olduğu için üzülsün, yazık annenize.

Heykel mi desem odun mu desem demiş
Ada
Çok teşekkür ederim... Aynen ruhsuz ve kalpsiz birinden bahsetmiştim.
Canımızı çok sıktı...mahvetti bizi...

Zamanla nasıl biri olduğunu görür unutur diyorum ama istediği zaman gelip kızını alıyor kapısına kadar geliyor.işte unutması biraz zor.
Hadi bunları geçtik şimdi de annemi teselli etmeye çalışıyoruz..
Annem dayanamadı küs kalmaları kardeşimin çabaları 1 sene devam etti dedikodu da duyunca annem fıttırdı .
Neymiş biz barışma aşamasındaydık anne sen her şeyi mahvettin dedi.

Annenizin sağlığı için kardeşinizden uzak tutun bu süreçte, üzüldüm annenize

Annenize çok üzüldüm. Kardeşiniz sizin gibi bir aileyi haketmiyor bence. Zaten ortada var olmayan bir yuva, çocuğum bana alışmasın diye kucağına almayan bir öküz varmış. Onun için sizi bile silmeyi göze almış. En ufak bir duruş, karakter yok kardeşiniz de. Bu süreçte annenize gereken desteği verin çünkü benim annemde aynıdır. Kendini suçlar asla başkasını üzmez. Onların naif kalbine göre değil bu dünya maalesef.

Annenize gercegin boyle olmadigini ,kardesinizin gercekleri goremedigini soyleyin.Bir anne olarak gercekten üzüldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…