- 12 Temmuz 2006
- 56.241
- 216.156
- 1.223
- 52
Ve son gelişmeler kızlar. Kardeşim kadınlık gururunu ayaklar altına alarak 1 sene boyunca naz yaptı için özür diledi ağladı eve dön dedi kocasına...senden ayrılırım dıye taktikler yaptı annemin yanınd 6 ay kaldı necisin ne haldesim demedi aynı hastanede çalıştıkları halde arabaya bile binmedi.kardeşim sinir krizleri geçirdi tepki vermedi.kardeşim eşyalarını topladı tekrar evine döndü yok bir şey fark etmedi.odun adam kızını haftada bir boşanmış gibi aldı sevdi geri getirdi.bir ihtiyacı var mı diye sormadı.kardeşime inatlıkta beni yenemezsin demiş.
Sonr annemin kulğına yanındaki hemşireyle pek sıkı fıkı diye birşeyler söylemişler annem de dayanamayıp odunu aramış.işte ağzına geleni söylemiş.bir ara annem bana geldi doğumumdan dolayı...o ara bacım barışma gibi bir şeyler olmaya başlamış bize söylemedi.bunlar tekrar konuşmaya başlamışlar ama adam daha eve gelmiyor tabii... annemin TLF dan sonra tamamen kardeşinden soğumuş kardeşim annem adına özürler dilesede senin için ailemi yok sayarım dese de yalvarsa da sonunda boşandılar.
SONUÇ.kardeşim anneme senin yüzünden yuvm dağıldı dedi.annem fena.barışacaklarını bilsem adamın ayaklarına kapanır özür dilerim diyor.annemşn içine oturdu kardeşimin dedikleri.kardeşim ayrı evini tuttu kızıyla yaşıyor.adam istediği vakit kızını alıp görüyor.kardeşimin sesini bile duymak istemiyor ve annem kendini suçluyor.
Anneme nasıl moral veririz bilemiyorum...
Ayrı olarak bacımda narsist kocasını unutmıyor.seviyor onca yaptıkları umrunda değil.gel dese kola koşa gidecek
Konuyu okuyunca heykel değil mermerdir, taş duvardır o, heykel dediğin Zeus gibi olur diyecektim ki, kardeşiniz için eşi annesinden bile vazgeçeceği, ailesini dahi silmeyi göze aldığı bir heykelmiş gerçekten
Anneniz kendini suçlamasın, evladı için en doğru şeyi yapmış ama evladı bunu anlamıyor, asla da o güzel yüreğini, analık gururunu kendini beğenmiş bir adamın ayakları altına serip özür de dilemesin.
Burada özür dilemesi gereken biri varsa o da kardeşiniz, annenize çoook büyük bir özür borcu var.