Aklıma gelmedi değil olursa ben sana söylerim demiş.Başka biri var net.
Aha bacim bende demek istiyorum ama kardeşim cocuk diyor simdi.iki gözü iki çeşme dolasiyorKolay kolay bosan demem. Ama çocuğunu kucağına "alışmasin" diye adamı bosarim net. Diger durunlar da yeterli ama bu en büyük etken
SağolsunAklıma gelmedi değil olursa ben sana söylerim demiş.
Kardeşinizin bu yaptıkları fedakarlık değil ki,enayilik.kendi kızını kucagina almaya aciz sebebi bana alismasin.ve kardesimin kendisi için o kadar fedakarlığı var ki.maasli olduğu halde kart kocasinda Sadece kardeşime harçlık verir bir ay idare et der. Yorgun argın herhafta anasına götürür bu kızım evde işi var mi diye sormaz daha neler neler.ki yegenime altin taktı altin parasını kızın harcligindan kestigi halde kardeşim sesini çıkarmayan biri o kadar kibar ki...yani elindeki elmasın kıymetini bilmiyor.
Super.teşekkür ederim yazdığını tekrar tekrar olucak teşekkür ederimKardeşinizin bu yaptıkları fedakarlık değil ki,enayilik.
Dünya üzerinde kendisini bu kadar küçük görüp eşine hukumdarmis gibi davranıp da eşinden kıymet gören kadın var mıdır sizce? Yaptığı her hareketle adamın gözünde kendisini küçültmüş.
Kendi etmiş,kendi bulmuş,taviz tavizi doğurmuş...
Bence kizini bile sevmeyen adamdan ona hayır gelmez. Yine de illa bir adım atmak istiyorsa maaşı kartını alsın ve ona zırnık koklatmasin. Evde kendini heder etmesin, adama hizmet edeceğim diye pervane olmasin. Canım istemiyor deyip KV'ye gitmesin . Ayakları yere sağlam bassin.
Hem olası bir boşanma durumuna daha hazır hale gelir biraz kendi ayakları üstünde durursa hem de adam elindeki kuklanın gitmesine dayanamaz. hassas kalbi değil, egosu.
O yüzden kısa süre sonra rolleri degisitirebilirler
Çocuk mu var diyor :)) ya adam çocuk alışmasın diye kucağına almıyormuş, eksikliğini hissetmez çocuk.Aha bacim bende demek istiyorum ama kardeşim cocuk diyor simdi.iki gözü iki çeşme dolasiyor
Kardeşiniz üstüne düşmese, eşini yok saysa bi süre acaba adamda kaybetme korkusu oluşur da kendine biraz çekidüzen verir mi?Arkadaslar ilk defa derdim vara konu açıyorum. Bana yardımcı olursaniz çok sevinirim.
Hemen konuya gireyim kız kardeşim hemsire heykel enistemiz dış hekimi ikiside aynı hastanede çalışıyorlar. Sadece çalıştıkları oda ayrı.
4 senelik evliler ve dünya tatlısı 1.5 yaşında kızları var.
Son zamanlarda kardesimin gözleri dolu dolu geziyordu 1 aydır. Ve zorla ne olduğunu sorduğumuzda sadece dua edin diyordu. Ve ben sıkıştırdiğımda anlattı .
Eşinin kensine hiç yardımcı olmadığını hasta oldugunda ya canim neyin var bir ihtiyacın var mi ölsem gitsem soramdigini birazcık eşinden ilgi beklediğini bunu hic yapmadığını söyledi.ve bu durumu en kibar şekilde incitmeden eşine anlattığını söyledi.ama ne hiç tepki pişmanlık almadığını söyledi.günlük hayatin da da hiç yardımcı olmadığınıı söyledi.
Bacicim artık eşine tepki olarak eşiyle son zamanlarda ilgilenmemiş biraz naz yapmış hastalandiktan sonra işin tuhafı taş eniştem kız kardeşime küsmüş. Ve hiç konusmuyormus yaptığı yemeği bile yemi yormus.anasını evine gidip duruyormuş. Benim sessiz bacim kendi nazinii bırakıp eşiyle konuşmaya çalışıyor ama hiç bir tepki vermiyor. En sonunda sıkıştırdiğında heykel enistem ben senden soğudum artık seni sevmiyorum demiş kardesime. Ve kardeşim şok. Yavrum baskasi mi var.severek evlendik ne oldu sorularına hiç yanıt yok. Hatta hiç konuşma yok kardeşimi evde yok sayıyor.ne kizyla ilgileniyor nede başka bişey.kız kardeşim kendi suçlu gibi gönlünü almaya çalışıyor.ki okadar odun ki kendi kızını kucagina almaya aciz sebebi bana alismasin.ve kardesimin kendisi için o kadar fedakarlığı var ki.maasli olduğu halde kart kocasinda Sadece kardeşime harçlık verir bir ay idare et der. Yorgun argın herhafta anasına götürür bu kızım evde işi var mi diye sormaz daha neler neler.ki yegenime altin taktı altin parasını kızın harcligindan kestigi halde kardeşim sesini çıkarmayan biri o kadar kibar ki...yani elindeki elmasın kıymetini bilmiyor.
Evet arkadaslar özetlemeye çalıştım.
Kardeşim naz yapım derken adam ondan soğumuş.simdi 1 aydır evin içinde iki yabanci gibi dolaşıyorlar.
Şimdi kardeşime nasil akıl vereyim onlara annemle nasil yardım edelim.
Gidip yumruklayasim geliyor ama.
Tam bir heykel kesinlikle tepki veren biri değil.taş mübarek.artık bu kusluk bitsin diye kardeşim kocasını zorla yemeye götürdü sonuç sen bana naz yaptin Bende senden soğudum.tek kurduğu cümle bu....ve hala kardeşime konuşmuyor.
Cuma günü anne lere gidicem annemle ne yapalım kizlar.
Evlerine gidelim sorunun ne enişte bey diye soralım diyorum ama kardeşim su anda katılmanızı istemiyor. Neyapalim
Kardeşim denedim diyor. Hiç tepki alamamış.Kardeşiniz üstüne düşmese, eşini yok saysa bi süre acaba adamda kaybetme korkusu oluşur da kendine biraz çekidüzen verir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?