Kız kardeşimin düğüne 2 ay kala nişanı atıldı ve herşey ortaya çıktı :(:(:(:(

Eğer bu son olayı duyarsa kimseyi tanımaz bu sefer diğer olaylarda hep hatırım için deyip ikna ettim bir şekilde ama bunu duyarsa ya beni boşar yada çekip babamı vurur

Eğer bu son olayı duyarsa kimseyi tanımaz bu sefer diğer olaylarda hep hatırım için deyip ikna ettim bir şekilde ama bunu duyarsa ya beni boşar yada çekip babamı vurur
Sadece o konu için söylemiştim, yenilecek yutulacak şeyler çıkmıyor babanın ağzından

Bu cumleyi kurmak İstemezdım ama demeden gecemeyecem baban nasıl bır varlık, asalayarak konusmus esının ardından torunun p c dıyor bu nasıl kişilik, ben olsam bu saatten sonra ne ölüleri ölime ne dirileri dirime yinede z bilirsiniz üzüldüm ama sizede

Böyle biri değildi tamam sert huysuz biridir ama bu şekilde yapmazdı

Zengin olmayla görgünun alakası ne asdadfaasdaddas

Bu durumu öğrenirse bu sefer kıyamet kopar

Konuyu ben açmadım sadece bir soru sordum nerden bileyim bütün hıncını benden çıkaracak

Ya kötü söz duymak istemeyen kendini o konuma sokmayacak.
Zaten ailen bir evde 4 çocuk bir ana bir baba 6 kişi sıkış tepiş , kit kanaat yaşayan insanlar. Bir odada bin kişi yaşıyor. Tam evden bir boğaz eksilmis, çoğalıp gelmişsiniz. Bedava bakıcı gibi çocuğu tüm gün annenize bırakıyorsunuz. Oysa normal şartlar altında o kadar saat bakıma insanlar bakıcıya asgari ücret+ maaş veriyor. Siz annenizi bir yerde kullanmışsiniz. Kardeşlerin kendilerine ait zaten bir alanı yok. Bir de evde gürültülü bir çocukla uğraşıp durmuşlar. Babanın eve bakacak bütçesi yok, ev borcu ödüyoruz diye bir kuruş adamın evine katkıda bulunmamis, yedikçe yemissiniz.
Evet,adam tabii ki ağır laflar etmiş, adam belki ki kalite yoksunu, evlat bağları yok ama elinizi vicdanına koyun. Kufurlerini vs saymazsak adam hakli değil mi?
Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Hele de o yaşta. Bize de bir tanıdık çocuğunu kitlemisti, geceli gündüzlü. Maaş almayı geç, çocuğun masrafları da bizdeydi. İnsan yani bileniyor ister istemez. Üremeyi bilen bakmayi da bilsin.
Bu saatten sonra kimseye kendinizi yük etmeden bir çözüm bulmaya çalışın.
Bol şans diliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…