Kız kardeşimin düğüne 2 ay kala nişanı atıldı ve herşey ortaya çıktı :(:(:(:(

Kusura bakmayın ama babanız bildiğiniz aç gözlü yazık insanları bu kadar hakir görmek kibirlenmek çok seviyesiz hem kardeşiniz adına hem sizin adınıza üzüldüm ben sizin yerinizde olsam bir daha dönüp bakmam böyle babam olacağına hiç olmasın

Bu gereksiz abartılı altın isteme vs konularına girmeden direkt size yazmak istiyorum, daha önceki konunuzda da yazmıştım. Bunu da kolay kolay demem ama size müstahak, üstünüze yürününce , çocuğunuza p.ç denince nasıl da cellalendiniz de karşılık verdiniz? Çocuğunuz sizin için değerli de eşiniz sadece xy kromozomu mu? Şimdi diyeceksiniz ki olay eşime dedikleri için çıktı, hayır efendim çocuğunuza dendiği için ağrınıza gitti, tam tersi ise eşinize ilk p.ç muamelesi yapıldığını öğrendiğiniz de tepki verecektiniz ki inanayım. Ayrıca kaldınız mı çekirdek ailenize ? Bunu görmek için gerek var mıydı bu kadar rezilliğe? Daha önceki mesajlarda durumunuz olmadığı için eşinizle ayrı yaşadığınızı vs yazan üyeler olmuş. O zaman adamı ödeyemeceğini dile getirdiği ev borcuna annenizin gazıyla sokupta kendini yetersiz hissettimeseydiniz de 6 gün ailenizin evinde kalmak durumunda kalmayaydınız. Daha çok şey yazasım var ama kendimi frenliyorum , son olarak şunu söylemek istiyorum sizin çocuğunuza kimse bir şey diyemez ama kocanız yani bir başkasının çocuğu aşağılanır, kimsesiz diye hor görülür , borca sokulur, karısından ve çocuğundan ayrı haftanın 6 günü yaşayabilir. Yok böyle bir dünya . Eğer çekirdek ailenizi önemsiyorsanız artık sizi fazlalık olarak gören ailenizden fikren ve fiziken ayrılın derim yoksa zaten kocanız en son buhranlardaydı , yarın öbür gün boşanmak istiyorum diye gelirse şaşırmayın. Taş olsa çatlar.

Herhalde ona bi daha baba demezdim. Kusura bakmayın üzmek için yazmadım ama okurken kavga ettim babanızla o derece sinirlendim. Evladı mal yerine koyanlar işte bunlar. Kendisi çok mu zenginmiş? En iyisi mesafe koymanız yoksa daha çok üzer sizi. Hemen işine gelmeyince şiddete başvurmuş. Ah ailemizi seçemiyoruz ki maalesef.

Hiç… zaten birşey yazmıyor

Aşırı fazla çoğu insan karşılayamaz sanmıyorum kabul edip yapanın ailesininde talepleri olr artık eskidendi şimdi erkek tarafıda seçiyor kızında imkanları olsun istiyor...

Babanız hatasını anlayana kadar uzak kalın malesef kontrolü kaybetmiş aıle bireyleri bazı şeyleri kolay kabullenmesede yanlıs yaptığını yanlız kalınca anlayacaktır kendinizi üzmeyin bazi şeyler sizin elinizden gelmiyor aile yaşantınıza yavrunuza odaklanın

Adamın biri psikologa gider.Ailemle eşimin arası düzelmiyor torun oldu Ailesinden dert yanmış.Halbuki eşiyle mutlu.
Psikolog; siz üst bağınızdan sorumlu değilsiniz alt bağınızdan sorumlusunuz demiş nekadar yerinde

Daha önceki konunuzda ailenizin profilini az çok anlamıştık.
Şimdiki olayda kız kardeşiniz için üzüldüm.
İnsanlar ortak bir paydada buluşabilirmiyiz diye durumlarını arz etmişler.Bu kadar anlayışsız olup, nişanın atılmasına sebep olan babanızın nasıl bir adam olduğunu daha net görmüşsünüz.
Eşiniz,çocuğunuz ve aile birliğinizi koruyun.Çekirdek ailenize sahip çıkın.

Öyle olacak artık daha fazla bu durum sürmeyecek

Hâlâ babanızın evinde misiniz ? Babanızla amcanız arasında yaşanan fiziksel tartışmaya rağmen; hiçbir şey olmamış gibi , babanızda kalmaya devam mı ediyorsunuz ? Çocuğunuz bu kavga sırasında neredeydi ?

Kız kardeşiniz ne durumda ? Kız kardeşiniz görücü usülü mü nişanlanacaktı ?

Size daha önce anlamıştım diye hatırlıyorum biz kafamızdan böyle bir duruma girmedik ev alın ev alın ödersiniz diye diye bizi bu hale getirdiler işte durum ortada bizim adam dedi krediyle ev alıp onun ödemesi var diye ben çoçuğa bakarım diye döş dövdü işte geline nokta bu

Böyle insanları anlamıyorum cidden.
Benimde esimin babası yok.
Ailem hiç bir zaman babasının yokluğunu hissettirmemeye çalıştı. Babam gerçekten babalık yaptı eşimede.
Hala daha der eşim ''babanin yüreği kocamanmis, Allah razı olsun'' diye.
Böyle dediği yeter.
İnsanların acisindan vurmak ne kolay.

Yok amcam sağolsun beni evime bıraktı çoçuk yoktu allahtan damda diğer kardeşlerimle birlikteydi kız kardeşimin durumuda iyi değil malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…