Kız kardeşim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başının açıklığına söylemedim onu. Şuan ki giyim tarzı adına söyledim. Bi Kara çarşafa bürünüp
Bide böyle bu tarz giyinmesi. İnanılmaz derecede saçılmış durumda.Benim de uzun yıllar basım açıktı. Neredeysen Bütün iş arkadaşlarim da açık. Konu açıklık değil ki. Konu kardeşimin istediği herşeye ulaştığı halde memnun olmaması . Sürekli arayış içinde olmasından dolayı Büyük bir hata yapmasından korkmamiz. İpsiz sapsız gençlerle takılması gibi. Mis gibi mesleğini bırakması gibi.

Sizin yapma dediğinizi yapamazsınız diye algılayıp inada bindiren bir tip gibi, hem kendi kişiliğini bulmaya çalışıp hemde sizin tepkilerinize göre davranıyor bu da çift kişilikliymiş gibi bi durum ortaya koymuş, biraz da dengesiz gibi kararları sabit değil ama o da olgunlaşmaya çalışıyor. Hatta belki kendi kararlarına kendi kızıp tamam yapmıyacam diyip kendini koşullandırıyor olabilir, bu da kendi benliğine saygısını azaltıp daha da arayışa sokuyor kendisini. Kötü yoldan uzak tuttuğunuz sürece sadece önerilerde bulunun eleştiri ve kesin kelimeler kullanmayın toparlar bence kendini.

Kicimi da acarim, carsaf da giyerim. Kic da benjm, baş da benim. Sizin o cok mantikli gibj yazdiginiz seyler toplum baskisi, daha onun farkinda degilsiniz. Okulu birakmak istemesini falan simdi yazdiniz. Ben daha once gormedim yazildiysa da. Onun yasi kendini bulma yasi. Ben de butun semavi dinlerin kitaplarini okudum. Neden okumayacakmisim? Hristiyanlik arastirmak istiyosa arastirsin. Olmak istedigi kisiye donusecek eninde sonjnda. Kendi dogrularini bulacak. Siz ne yaparsaniz yapin.

Son düzenleme:

O ne demek , çarşafa girmeyenler kıç mı açıyor? İsteyen istediğini giyer ayrıca, size ne, yapmayın u baskıyı ne kendinize ne de başkasına. Bana kalırsa çarşaf denen berbat, kadın düşmanı kılık yerine kıç göstermek bile daha mantıklı en azından yaz sıcağında kalçan püfür püfür eser ... insanı dinden de hayattan da soğutan eksim aynen sizin gibi insanlar, habire onun bunun arkasından dedikodu ediyorsunuz, milleti rahat bırakmıyorsunuz yetmiyor burda da konu açıp hala bik bik bik ... o hayat o kıza ait rahat bırakın istedğini yapar , kend, beyni var size ne? Size ne?

Aynen ağlıyor bazen. Ben sizi çok üzüyorum yapıyorum veya yapmıyorum sonra çok pişman oluyorum diyor. Bizde senin için ne yapabiliriz söyle anlat diyoruz. Herşey düzeliyor 1 Hafta sonra yine aynı. Bambaşka bişey istiyor. O kadar güzel anlayıp anlatmissiniz ki çok teşekkür ederim. Burnunu hiç beğenmiyordu yaptırdı. Şimdi Yeni burnunu hiç begenmiyor ağlıyor. Eski burnunu istiyior. Bi daha yaptırmak istiyor ama güvenmiyor. Çok değişik her gün başka bişey gerçekten yorulduk hepimiz.

Canm sana fazlasıyla hak veriyorum heralde böyle rahat cevap verenlerde kardeşin gibi rahat yaşayan ve yaşamak isteyen insanlar tabiki endişeleneceksin bn olsam bnde senin gibi düşünürüm ama okuduğu kitaplara bı ikincisi girdiği ortamlara dikkat edin derim ve yanlış bişey yapmasına izin vermeyin kesinlikle. Neyin kıskançlığı ne nsan kardeşini kıskanır mi ya insan kardeşi için canını verir özgür olmakta bu değil.. Rabbim yardımcınız olsun en kısa zmnda düzelir inşallah

Sizin çevrenizde böyle biri olmaması hiç yok demek değil.Kiminin karakteri hemen oturur,hayata bakışı bellidir,kimi sürekli arayış içindedir kendini bulması zaman alır.Yanlis çevre ,yasaklı maddelere, uç ilişkilere meyletmedigi sürece fazla karişmayin her daim arkasında olduğunuzu bilsin, korkmasın ,zaman verin

Rahat yaşamaktan kastınız nedir
Rahat bırakın istediği gibi yaşasın okumak istiyorsa okusun istemiyorsa okumasın kimse karşı çıkmasın ne yapmak istiyorsa onu yapsın demekki gerçekten zor durumdaki buraya yazmış kıza soylenmedik laf kalmamış.aynı durumu yaşayan biri olarak nasıl olduğunu ne yaşadıklarını anlayabiliyorum

Kimse kizin okumasiyla ilgili bisey demedi.

Bu kız size inat yapıyor. Az salın, su bulur kendi yolunu. Böyle önüne durarak anca körüklersiniz bi işe yaramaz.

Koç inadı nerde görsem tanırım, s.ç deseler tutar içinde patlatır ahahsjdjf.

Bırakın bazıları da deli gibi yaşasın. Siz akıllı yaşıyorsunuz da ne oluyor?

Zaten burda konu okuyup okumaması değil onu örnek gösterdim ki öyle bişey de okudum söylediklerimin içinden tek bir kelime çıkarıp kimse bunu demedi demen zaten sen bni anlamamışsın
Konu genelde kizin tesetturune karisilmasi ve kendi dogrularini bulmasina izin verilmesi ekseninde yorumlandi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…