Merhaba Biz küçük bir semtte yaşayan mütevazı bi aileyiz. Annem Ablam ben tesettürlüyuz. Ben muhafazakâr bi kafa yapım var. Ama özellikle aile ve ahlaki değerlere çok önem veririz. Kız kardeşim açıktı .17 yaşındayken çarşaf giymek istedi. Biz izin vermedik. Aceleci olma İyi düşün dedik. Abim karşı çıktı. Kavga ettk. Babam kesinlikle izin vermedi. Nedeni de bunu giymek zor. Hem yaşın küçük biraz daha büyü. Sağlıklı karar veremiyorsun diye. Bi arkadaşıyla beraber bizi dinlemeden giydiler. Çok fazla dindarlasti. Hatta batıl inançlari çoğaldı. Şu gün kıyamet kopacak bugün deprem olcak falan. 2 sene sonra ben cikarcam tesettürlü olcam çarşaf çok ağır demeye başladı. Babam da kızdı. Biz küçük semtteyiz. Sürekli fikir değiştiremessin diye. Daha sonra ağladı sızladı. Ve giydiği arkadaşıyla beraber çıkardılar. Normal kapalı oldu. Bi dönem sonra ben acilicam demeye başladı. Babam buna çok büyük karşı çıktı. Çünkü akrabalarimizla çok yakın oturan küçük bi Yerdeyiz. Hem o bu ne derden ziyade. Sürekli karar değiştirdiği için kızdı. Başından beri hiç kapanmasa babam kızacak birNir adam degil. . Evde kızıl kıyamet koptu. Tabi sözlü tartışma. En sonunda açıldı. Ne isterse yapıyor. Özgürum diye savunuyor bu durumu. Ama özgürlükle alakası olduğunu düşünmuyorum. Bide hukuk 1.sinif öğrencisi okulu şuan online. Evde bir kaç kez içki yakalamış annem. Bizim aile yapımızda kabul edilir şeyler değil. İstediği herşeyi yapıyor. İstediği her yere gidiyor. Ama doymuyor hep daha fazlasını istiyor. Saçma sapan şehir dışında yatili garsonluk işi arastiriyor. Hukuk öğrencisi olmasına rağmen.22 yaşına geldi bişeyler oturacagina daha çok bozuluyor sanki. Kimle konuşsa ona meylediyor. Bi gün Hristiyanlık araştıriyor. Hristiyanlarla konuşuyor.bi gün bakıyorz başka bişey. Ne yapmamız gerekiyor nasıl davranılır bilmiyoruz. İlk okul mezunu bile olmayan sokakta akşama kadar sigara içen işsiz güçsüz gençlerle mesajlasiyor. Bi akıl verin nasıl davranalım bu kıza.