• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşim ve kaynım.

Kız kardeşinde görecek yakında merak etme aynı sen gibi. Ayrıca senin düğününe gelmedi senin boynun büküldü diye onunda mı bükülsün ? Sana yapmadı diye altın inada mı yapmasın? Kardeşin yahu sevinmen Laz'ım . Beni sevmemede onu sevsin mutlu olsun demen lazım. Sorun ne anlayamadım

Kız kardeş olsalarda nihayetinde elti olacaklar. İşin içinde kıskanma var.

Gectigimiz egitim yilini o sekilde zorla okuttular zaten. Ama okumadi hep alttam dersi vardi. Okumucam.diye diretincede ailemin masrafina emegine yazik gunah. Ne halin varsa gor dediler acikcasi..dinlemiyor cunku

Daha iyi alttan dersi olması. Diploma yok, evlilik yok. Süreç uzar ne güzel..

Ailenizin masrafı emeği değil de bu gidişle kızı ziyan olacak.

Sagolun, umarım oyle olur..

Ve inanır mısınız dunya kadar borclari var. Her yerden icra kagidi. Olabilir yoktur dicem ama var. Agir bir işte calisiyor kayinpederle kaynim. Deli para aliyorlar. Ama yinede o borclar odenmez. Benim salak kardesimide alicaklar yanlarina hadi sende çalış paralar bi yere. Kaynana kayinbaba borcu oducek resmen. Hayat kalitesini düşürüyor. Bildigim icin tepkimde zaten. Yoksa cok iyi super aile olsa ben derim kardesime kaçırma evlen diye.

Cevremizde duyan herkes ayni seyi soyluyor. Hayir insan bi dusunur bunca insan ayni seyi soyluyor hepsimi yalnis dusunuyor.

Kardesime istedikleri gibi hukum surucekleri icin suan iyi insan modelini oynuyor. Evlendikten sonra görürüz onada neler yapicagini. Ya kardesim gerçekten kıt akilli, ya inanilmaz kör aşık yada kaynanamin bize dedigi gibi kendi büyücü kardesime buyu yapti :KK70: yani cidden durum bu. Guler misin aglar misin.. kisi kendinden bilir isi diye bosa söylemişler..
Vallahi olur mu olur kardeşini bir okut derim ben

Ayrıca kardesinle ailenin arasını bozmak sizi birbirine düşürmek için altın takarim altın yaparım bilmem ne diyor kiza
Belki yapar bile ne olacak zaten evlenince beraber oturacaklar düğünün ertesi günü takiya el koyar zaten

Kızkardeşini hiç iyi günler beklemiyor böyle bir kayinvalide modeli borç harç üstüne aynı ev kardesinde iş güç yok ilkokul mezunu anneci adam

Ben olsam kızkardeşime iyilikle davranirim o konulara hiç girmem belli süre
İyice karşı çıkarsanız imkansız aşk gibi görüp daha beter bağlanır
Ama kendinizden de taviz vermeyin bu kadin bu eve girmeyecek git istersen nişanı sokakta yap diyecekler
Başkası birak ne hali varsa görsün diyeceksin ama olmuyor

Vallahi olur mu olur kardeşini bir okut derim ben

Ayrıca kardesinle ailenin arasını bozmak sizi birbirine düşürmek için altın takarim altın yaparım bilmem ne diyor kiza
Belki yapar bile ne olacak zaten evlenince beraber oturacaklar düğünün ertesi günü takiya el koyar zaten

Kızkardeşini hiç iyi günler beklemiyor böyle bir kayinvalide modeli borç harç üstüne aynı ev kardesinde iş güç yok ilkokul mezunu anneci adam

Ben olsam kızkardeşime iyilikle davranirim o konulara hiç girmem belli süre
İyice karşı çıkarsanız imkansız aşk gibi görüp daha beter bağlanır
Ama kendinizden de taviz vermeyin bu kadin bu eve girmeyecek git istersen nişanı sokakta yap diyecekler
Başkası birak ne hali varsa görsün diyeceksin ama olmuyor

Canim.zaten guzellikle anlattim. Bak ablacim bu kadin neler yapti hala neler yapiyor gibisine. Yok almiyor. Ben sadece haklimiyiz haksizmi ? Bizmi buyutuyoruz diye sordum ama demekki sorun bizde degil. Valla bir abla olarak elimden geleni yaptım ama her koyun kendi bacagindan asilir. Burda bana denmis sende bilerek evlendin diye. Ama ben kaynanaya eyvallah etmedim. Boyun egmedim. Yarın Birgün kardesime oyle dicekler asil. Ablana annene ne laflar ettik neler yaptik yinede evlendin simdi ses cikarma gibisine. Bile bile giden o cunku. Ben evlendim.evet ama kaynanayla gorusmuyorum, evime bir kere bile adim.attirmadim attirmam. Esimde sagolsun hep arkamda.

Canim.zaten guzellikle anlattim. Bak ablacim bu kadin neler yapti hala neler yapiyor gibisine. Yok almiyor. Ben sadece haklimiyiz haksizmi ? Bizmi buyutuyoruz diye sordum ama demekki sorun bizde degil. Valla bir abla olarak elimden geleni yaptım ama her koyun kendi bacagindan asilir. Burda bana denmis sende bilerek evlendin diye. Ama ben kaynanaya eyvallah etmedim. Boyun egmedim. Yarın Birgün kardesime oyle dicekler asil. Ablana annene ne laflar ettik neler yaptik yinede evlendin simdi ses cikarma gibisine. Bile bile giden o cunku. Ben evlendim.evet ama kaynanayla gorusmuyorum, evime bir kere bile adim.attirmadim attirmam. Esimde sagolsun hep arkamda.
Bazen köşeye geçmek gerekiyor maalesef istemesek bile
Şöyle düşün istesen de istemesen de bu evliliğin olacağı varsa olur
Yukarıda bir arkadaş yazmış oyalayabildiginiz kadar oyalayin
yok daha diploman yok
Yok iş bulmadin
Yok ayri eve çıkın öyle kabul edeceğiz evlenmeni diye ultimotom verin
Sanki kabul etmişsiniz de bu şartlar olursa izin verecekmissiniz gibi
Nişan da sunda bunda iş uzadıkça problem çoğalır o zaman ayrılırlar
Belki aynı ev olmazsa kaynana kendi ayirtir bunlari
Eğer kardesin de hala evlenecem yok kaçacam diye tutturursa ağzına terlikle geçirin

Bazen köşeye geçmek gerekiyor maalesef istemesek bile
Şöyle düşün istesen de istemesen de bu evliliğin olacağı varsa olur
Yukarıda bir arkadaş yazmış oyalayabildiginiz kadar oyalayin
yok daha diploman yok
Yok iş bulmadin
Yok ayri eve çıkın öyle kabul edeceğiz evlenmeni diye ultimotom verin
Sanki kabul etmişsiniz de bu şartlar olursa izin verecekmissiniz gibi
Nişan da sunda bunda iş uzadıkça problem çoğalır o zaman ayrılırlar
Belki aynı ev olmazsa kaynana kendi ayirtir bunlari
Eğer kardesin de hala evlenecem yok kaçacam diye tutturursa ağzına terlikle geçirin

Teyzem bile zincirleyip eve kapamayı düşünüyor :D o derece çıldırttı bizleri

mayissinegi mayissinegi Gecmis sayfalara bakmadim ama kac yasindalar kardesin calisiyormu
Kaynin calisiyormu bunlar onemli
Anneniz agirligini koyacak sinirlenip sayip dokmek krdesini karsi tarafa daha cok iter sakin annayisli dusunceli anne olacak ornekler verecek beraber oturmak olmaz bak x su sikintilari yasadi b de bunlar oldu sen benim kiymetlimsin goz gore gore he diyemem seklinde
Oncelikle kaynininizi cagiracak ayri ev olmadan nisan yapamayacaginizi belirtecek onlada oglumlu canimli sakin konusacak yani cocuk sizden cikinca annem demeyecek onunda annesi hakli diyebilecek bir konusmadan bahsediyorum
Smdi gecim zor x te ise girsin evinizi tutacak duruma gelin yapariz diycek
Kardesin bir is hayatina atilsin birazda sure uzasin anneci diyorsun kaynin icin elbet bir yerde falso verir kadinda bahsettigin gibiyse elbet bir cikintilik yapar yine evlenicem derse nisanlarsiniz artik kendi dusen aglamaz ama en azindan ayri evi olur

Bu surecte siz benim kv bole dedi sole biri yorumlari yapmayin hersey tecrube annemi dinle ona birak olur ablacim gec olsun guc olmasin annem sana benden daha duskun benim yasadiklarimi yasama istiyor diye onlem aliyor illa evlenmesinler demiyor babinda yapici konusun

Kayinvalidenizin sizinle zoru nedir bilemem..
Ama ben olaya kiz kardesiniz tarafindan bakmak istiyorum..

Gozunun onunde yasanilan onca olayi ve aileye edilen hakaretleri gormezden geliyor kendisi..
Hic demiyor mu " benim annem ailem bu laflari haketmiyor , bizler oyle insanlar degiliz vs " diye..

Bir kardesim olsaydi eger, yasanilan tecrubelere dayanarak onun bu yanlisa suruklenmesine goz yummazdim herhalde..
Her ne kadar mutluluguma engel oluyorsunuz, kiskaniyorsunuz, sen neden evlendin o zaman tarzindaki verecegi tepkilere aldiris etmeden uyarimi yapardim..

Sizde uyarinizi yapin ve cekilin bir koseye..
Yarin bir gun kardesiniz sizlanmaya basladigi vakit , tekrar konusursunuz bu konuyu..

Back